Sherrie Hewsons ex-man hävdar fuskpåståenden och avslöjar 'vad som verkligen hände' i deras giftiga äktenskap

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Ken Boyd hävdar att han har blivit orättvist kritiserad av sin ex-fru och vill berätta sin historia(Bild: John Gladwin/Sunday NEWSAM)



Tvålskådespelerskan Sherrie Hewsons ex-man i dag skyller på henne för att ha anklagat honom för fusk och avslöjar hans rädsla att hon kan ha gjort detsamma mot honom.



Ken Boyd, 63, säger att han var avundsjuk på Loose Women och Benidorm -stjärnans flirtningar under hela deras förhållande - och oroade sig för att hon hade en fling med en ung skådespelare som fortsatte att bli ett tv -namn.



Och han misstänker en dalliance som hon avslöjade i sin självbiografi - med en castmedlem medan hon visades på BBC: s Russ Abbott Show - kan ha gått längre än hon hävdade.

Sherrie erkände: Jag kom nära en gång på grund av hans beteende, men jag lurade honom aldrig.

Men rasande Ken, som har erkänt fusk på den tidigare Coronation Street- och Emmerdale -stjärnan en gång i början av 80 -talet, hävdar att han bryter sin tystnad om deras äktenskap för deras dotters skull - och för att han har tröttnat på att få skulden för allt.



Sherrie har medverkat i Benidorm, på bilden, liksom Loose Women, Corrie och Emmerdale (Bild: ITV)

I en exklusiv icke-spärrad intervju Ken stormar: Nog är nog .... Sherrie har haft mycket att säga om mig genom åren. Det är rätt tid för mig att säga vad jag säger.



Hon skyller på mig för hennes konkurs, överväger självmord, mycket drickande, håret tappar, otrohet och ätstörningar. Allt dåligt som någonsin har hänt henne är på något sätt allt mitt fel.

Ken hävdar att Sherrie, 67, inte har varit sanningsenlig över de verkliga anledningarna till att hon gick i konkurs och hävdade att stjärnan älskade att spendera, spendera, spendera. Och han säger att hon flög av avundsjuk ilska när andra kvinnor tittade på honom.

Ken sitter på balkongen i sin lägenhet i Spanien och bläddrar igenom dussintals tidningsintervjuer som Sherrie har gett om honom sedan deras 28-åriga äktenskap slutade 2001.

Sherrie och Ken gifte sig 1982 (Bild: Sunday NEWSAM)

Man vindar upp honom mer än de flesta. Bara dagar efter att de en kort tid återförenades till dottern Keeleys bröllop förra året, sa Sherrie till Sunday NEWSAM att hon hade mått dåligt av möjligheten att se honom igen efter 14 år.

Hon sa: Att gå Keeley längs gången var tänkt att vara det mest glädjande ögonblicket i mitt liv. Men Ghost of Christmas Past hade landat vid min sida.

Nu siktar Ken på att hemsöka henne med sina misstankar om att han inte var den enda i deras äktenskap som var otrogen.

Ken berättar hur han under sina första år tillsammans i mitten av 70-talet var en dörrvakt på en klubb i Londons Piccadilly.

Han blev misstänksam mot en ung skådespelare som skulle besöka deras lägenhet i Barnes för att repetera repliker precis när han skulle jobba.

När jag klev på buss nio skulle han komma, säger han. Jag såg honom komma i sin bil. Sherrie berättade att han hade varit rund men sa att han levererade manus, att de repeterade repliker för en föreställning.

Sherrie med Loose Women spelar Coleen Nolan och Andrea McLean (Bild: Rex -funktioner)

Jag tyckte det var konstigt att han kom när jag åkte. Han visste uppenbarligen tidpunkten. Jag konfronterade henne, men hon höll fast vid sin historia. Jag misstänker att det har hänt mer.

Det var väldigt tidigt i vårt förhållande, år innan vi gifte oss. Men jag drev det till bakhuvudet. Vi var unga och glada.

Men när han läste hennes självbiografi som publicerades efter deras splittring säger han att han började tro att det var mer.

I sin bok berättar stjärnan-som spelade en supernärlig snabbköpsassistent Maureen Webster i Corrie 1993-97-att hon kom mycket nära en medarbetare när han filmade Russ Abbott-komiseriet i Devon 1988.

Hon skrev: Jag hade glömt hur det kändes att fånga någon som tittar på dig och känna spänningen, den sexuella frasen när ni båda vet att ni lockas av varandra. Men trots de problem Ken och jag hade, var vi fortfarande gifta och hade ett barn tillsammans ... vi visste båda att förhållandet inte gick någonstans.

Ken säger: När hon gjorde Russ Abbott -showen var vi gifta. Jag var inte misstänksam på den tiden, men hon kom ofta hem ganska sent.

Efter att ha läst boken, i efterhand som borde ha väckt några frågor.

Jag träffade rollistan på utekvällar, men det var inget då som gjorde mig misstänksam. De var alla luvvies, rörande och kramade - det är den värld de alla lever i.

I åratal har hon anklagat mig för filandering, men det är en lögn. Hon tycker att det fanns många kvinnor genom åren. Det är osant. Jag hade en affär, som jag har erkänt och jag ångrar.

Jag gjorde ett misstag och hon har hållit på i flera år. Hon trodde att jag flirtade hela tiden. Det var nonsens. Om en annan kvinna tittade på mig skulle hon försöka.

Paret träffades igen på sin dotter Keeleys bröllop förra året när de båda gick henne nerför gången. (Bild: NEWSAMpix)

Ken och Sherrie träffades 1976 och gifte oss sex år senare. Keeley föddes 1984. Paret skildes 2001 - med Ken som flyttade till Spanien.

De mötte ansikte mot ansikte för första gången sedan 2002 vid dotterns bröllop i oktober förra året.

Men de poserade glatt för bilder tillsammans och Ken flög tillbaka till sitt hem nära Marbella, glad över att firandet hade gått bra och de hade skilts på goda villkor.

Han blev chockad när Sherrie några dagar senare gav intervjun om deras giftiga äktenskap.

Ken säger: Jag tyckte att det hade gått riktigt bra, men sedan säger hon hur hon fruktade att se mig igen, hur hon var sjuk vid tanken på att se mig. Hon kan bara inte stoppa sig själv.

Ken hävdar att Sherrie kan ha lurat honom efter att ha blivit misstänksam när han läste hennes självbiografi (Bild: John Gladwin/Sunday NEWSAM)

Tidigare i år gjorde Sherrie ett gästspel på Loose Women där hon talade om honom ännu en gång.

Ken säger: Jag har tystnat för att skydda vår dotter så mycket som möjligt, men jag tycker att det är dags att säga vad jag säger.

Två veckor före bröllopet säger Ken att han genom en tidningsartikel fick reda på att han fick en 'särskild roll' på dotterns stora dag.

Med andra ord gick jag inte ner henne i gången på det traditionella sättet, säger han. Jag lade ner det till Sherrie. Jag fick reda på min roll genom att läsa om den.

katya jones och neil jones

Det slog mig, jag var osäker på om jag verkligen skulle bli välkommen. Jag älskar min dotter och jag förklarar detta för att hon påverkas av Sherrie.

Till slut gick både Ken och Sherrie bruden nerför gången. De sa sedan 'vi gör' tillsammans på frågan vem som ger bort bruden. När han kom ihåg att träffa Sherrie vid ceremonin sa Ken: Hon sa: ”Hej älskling, hur mår du?” Jag sa ”hej” och fem minuter senare gick vi nerför gången.

Sherrie Hewson, som Maureen Naylor i Coronation Street, mittemot Curly Watts, spelad av Kevin Kennedy (Bild: REX/Shutterstock)

Vi var på båda sidor av Keeley och sedan kom det där brudens far ger bort sin dotter och all tradition gick ut genom fönstret.

Under sitt bröllopstal sa Ken: Mitt råd till dig Keeley är, tro inte att gräset alltid är grönare på andra sidan - det är det inte.

Sherrie spekulerade i sin intervju om att det var honom som ångrade sin otrohet och sa: Jag undrade om den lilla raden handlade om oss.

Men Ken säger: Det riktades mot henne, men slanten släppte inte. Efter middagen och talen kom hon inte nära mig och jag gick inte nära henne. Jag hade många gamla vänner att komma ikapp.

Paret talade dagen efter vid en familjelunch. Ken säger: Vi pratade om gamla tider. Det var en riktigt trevlig dag. Men Sherrie såg det annorlunda. Hon sa: Jag såg Ken igen vid lunchen och tänkte bara: 'Jag har inga känslor för dig alls ...

Paret är också oense om hennes påståenden om att Ken slösade bort en förmögenhet som ledde till att hon försattes i konkurs 2007.

Hon sa: Jag tror inte att jag förstod pengarnas värde.

Sherrie hävdar att han ex körde henne till dricka, konkurs och på väg att begå självmord (Bild: PA)

Tyvärr träffade jag en man som var lik. Om jag hade mött den motsatta personligheten för mig hade inget av det som konkurs hänt.

Men Ken säger: Hon beskrev mig en gång som årets affärsman. Hon säger att hon var försörjaren, men jag var där genom sträckorna när hon var arbetslös.

Vi arbetade och betalade räkningarna tillsammans som ett par. När åren gick förbättrades saker och vi njöt av livet till fullo.

Hon blev en Coronation Street -stjärna och jag fick ett bra jobb som flygchef.

Paret levde en påkostad livsstil, tog exotiska semestrar och köpte Ferraris, Jaguars och en Lotus. De öppnade också en restaurang i Richmond och en annan i Kosovo.

Men Ken säger: Hon skulle gå ut och köpa och ta kreditkorten uppåt. Köp, köp, spendera, spendera.

Sherrie sa: Jag var lojal mot mitt ex under hela vårt äktenskap. Det var han inte. Hans beskrivning av vårt liv tillsammans är minst sagt färgstark. Han borde skriva manus till en tv -tvål - hans fantasi är helt klart bra nog.

Se Även: