Katya Jones lyfter locket på en passionerad natt i en bil och sedan i skogen med en mystisk älskare

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Katya Jones har lyft locket på sitt äventyrliga sexliv och avslöjat att hon en gång njöt av en passionens natt i en bil som måste flyttas till en närliggande skog.



Den 32-åriga Strictly-stjärnan sa att hon njöt av ett ögonblickets försök med en älskare när de bestämde sig för att flytta saker utomhus eftersom de tyckte att baksidan av en bil var för obekväm.



Katya-som var gift med Strictly co-star Neil Jones från 2013 till 2019-har vägrat nämna den andra halvan av sitt utomhusäventyr.



Men hon förklarade också att hon har tyckt om att träffa nya människor på dejtingappar under de senaste månaderna under en intervju.

Katya Jones

Katya Jones sa att hon njöt av ett passionerat ögonblick med en älskare i skogen (Bild: SplashNews.com)

När vi talar till solen, Katya svarade på en fråga om hon någonsin haft sex utanför: jag har tagit bort det. . . det var i skogen.



Vi körde och stannade och sedan. . . gömmer sig bakom bilen. Det är obehagligt i bilen. Jag försökte, men vi gick ut.

Hon fortsatte med att diskutera nätdejting - men låter ointresserad av det moderna sättet att träffa människor genom att svepa åt vänster på en telefon eller trycka på ”superliknande”.



euro 2020 slutdatum
Katya och Neil Jones

Katya brukade vara gift med Strictly co-star Neil Jones (Bild: Dave J Hogan/Getty Images)

Hon sa: Hur skulle du annars träffa någon i en pandemi? Men jag hatade det.

Jag är en gammal romantiker. Jag vill gå i parken med min hund och korsa ögonen med någon och bara känna de små stickningarna.

Katya var gift med 39-åriga Neil Jones men deras äktenskap kollapsade 2019 efter månader av granskning efter att en kyssskandal omringade den ryska skönheten och hennes dåligt strikta danspartner Seann Walsh.

fury wilder fight time uk

Den tidigare mannen och hustrun är fortfarande nära vänner och skickar ofta kommentarer och anteckningar till varandra via sociala medier.

Hon sa Hej! tidningen i april: 'Det är underbart. Vi är verkligen de bästa vännerna - om något händer eller vi vill dela med oss ​​av spännande nyheter ringer vi alltid till varandra och kollar på varandra.

Katya har hållit sitt dejtingliv nära bröstet sedan hennes äktenskap kollapsade för två år sedan - medan Neil har varit i rampljuset över sina fortsatta förhållanden.

Förra året hittade han kärlek med en modell som heter Luisa Eusse - men förhållandet tog ett kraschande slut efter att rapporter kommit fram att hon hade varit otrogen.

Se Även: