Donald Glover och flickvännen Michelle välkomnar i hemlighet det tredje barnet i låsning

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Donald Glover och flickvännen Michelle välkomnar i hemlighet det tredje barnet i låsning



Donald Glover har avslöjat att hans flickvän Michelle White har fött sitt tredje barn mitt i lockdown.



Skådespelaren/musiker - som är professionellt känd som Childish Gambino - är redan en stolt pappa till sönerna Legend, tre och två -åriga Drake.



Tala till Brittiska GQ , Bekräftade Donald att paret välkomnade sin tredje pojke för månader sedan, eftersom de valde att hålla nyheten hemlig vid den tiden.

Han sa: 'Jag hade [ett barn] under coronaviruset.

'Det var galen. Jag låg i sjukhussängen. Min son hade precis fötts, som en timme innan, och jag tittade på George Floyd -videon.



Donald avslöjade att gis -flickvännen Michelle födde sitt tredje barn för månader sedan (Bild: NBCU Photo Bank/NBCUniversal via Getty Images)

Även om sångaren inte angav när hans tredje sång föddes, mördades George Floyd av en vit polis den 25 maj, vilket innebär att hans nyfödda troligen kom i slutet av maj eller början av juni.



Donald släppte tidigare en låt med titeln This Is America - där han talar om polisbrutalitet och rasism - ämnen som han alltid har belyst under hela sin karriär.

Musikern avslöjade att han nu är en pappa till tre (Bild: PA)

Han tillade: 'Det var ett så konstigt ögonblick. Det var ett så intensivt, konstigt ögonblick, för jag tittar på den där videon och den är liksom åtta minuter lång, så du sitter där och jag hade just haft detta fantastiska, glada, expanderande ögonblick, plus att min pappa hade gått bort nyligen, så [min son] fick sitt namn efter min far. '

Han avslöjade att han också var uppkallad efter sin avlidne pappa Donald McKinley Glover Sr., som gick bort 2018.

Donald och Michelle var redan stolta föräldrar till sönerna Legend och Drake (Bild: GC Images)

Han tillade: ”Jag vet inte ens vad ordet egentligen ska beskriva det. Det expanderade bara: empati och medkänsla och terrorn och glädjen i det. '

Donald och Michelle välkomnade sin första son Legend 2016, innan deras andra son Drake föddes 2018.