Vem är Tasmin Lucia-Khan? BBC -nyhetsankar anklagas för att ”ha gjort sexband och spridit lögner om hunky skådespelare”

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Tasmin Lucia-Khan stäms efter att hon anklagats för att ha gjort sexband och spridit lögner för att tvinga en skådespelare ur det produktionsbolag han grundade.



Enligt papper inlagda i LA County Superior Court hävdar Ryan Wiik att Lucia-Khan har manipulerat honom sexuellt och spridit falska rykten.



Stämningen, som lämnades in på onsdagen, hävdar att hon gjorde videor av deras sexuella möten på hennes telefon och flög in i svartsjuka ilska och krävde att han skulle avstå från att göra kyssscener under repetitioner.



billigt alternativt boende Storbritannien

35-åringen stämmer henne för förtal, bedrägeri och intrång i integriteten.

Tasmin Lucia Khan (Bild: Rex -funktioner)

Lucia-Khan har märkt stämningen grundlös och lagt till att den läser som ett Hollywood-filmmanus.



36-åringen sa: ”Jag tycker att det är väldigt otäckt att på något sätt dra förförelsekortet.

'Jag är stolt över att få de jobb jag ville ha genom hårt arbete. Vi hade just den internationella kvinnodagen. Jag kommer inte att förringas av en okänd skådespelare som säger det här om mig.



Men vem är hon?

louise clarke pansar människor

Tasmin Lucia Khan (Bild: Splash News)

Journalisten headhuntades av ITV för att leda nyheterna på dess ödesdigra program för Daybreak (nu Good Morning Britain) och arbetade senare som ett BBC-nyhetsankare.

Lucia-Khan har varit involverad i ett antal högprofilerade incidenter under hela sin karriär, inklusive en före detta pojkvän som läckte sina nakna bilder.

Nyhetsläsaren öppnade tidigare om bilderna.

Hon berättade för MailOnline på den tiden: 'Jag är förkrossad över att jag har blivit nedslagen och generad av en man som jag en gång trodde att jag kunde lita på.

'Det här är privata bilder från länge sedan. Hade det inte varit för de ofördelaktiga handlingarna från någon som betalade in min karriär hade de stannat så. '

Tittarna trodde också en gång att hon upplevde sexuell njutning live i luften på BBC när de kunde höra 'flämtande' ljud, men sändningen förklarade att hon var andfådd när hon var sen in i studion efter att bulletinen omplanerades.

Hon är också välkänd i Storbritannien som ansiktet på BBC Three News.

Tasmin Lucia Khan deltar i The Asian Awards 2015

Tasmin Lucia Khan deltar i The Asian Awards 2015 (Bild: WireImage)

Journalisten är född i London och är av bengalsk härkomst.

Hon gick på Oxford University och tog en examen i politik, filosofi och ekonomi.

Hon började sin mediekarriär 1999 som underhållningspresentant och nyhetsreporter på Zee TV Network, innan hon fortsatte som värd för en egen talkshow där hon intervjuade kändisar från showbiz, sport och politik.

Lucia-Khan har också arbetat som radiopresentatör under sin karriär och har täckt enorma historier som Michael Jacksons och Heath Ledgers död och Paul McCartneys och Heather Mills skilsmässa, samt hårdhittade nyheter som upploppen i London 2011 och Osama Bin Ladens död.

atlantis dubai vattenrutschbana
Tasmin Lucia Khan (Bild: Rex -funktioner)

Tasmin Lucia Khan (Bild: Rex -funktioner)

År 2010 var hon värd för Commonwealth Games Queen & s Baton Relay på Buckingham Palace och har hållit ett antal prisutdelningar.

Hon är en huvudtalare om ämnen som teknik, media och reklam.

Lucia-Khan, som nu bor i Los Angeles, listades som 27: e sexigaste asiatiska kvinnan i världen av tidningen Eastern Eye 2010 och är ambassadör för Prince of Wales & apos; välgörenhet, British Asian Trust.

Se Även: