Episk vattenpark får en stor uppdatering för att bli en av de största i världen

Asien Och Mellanöstern

Ditt Horoskop För Imorgon

Ett konstnärs intryck av det nya Trident -tornet(Bild: Aquaventure Waterpark)



liam smith v canelo

Spänningssökande kanske vill börja planera en resa till Dubai för nästa år när staden förbereder sig för att öppna en av världens största vattenparker!



De Atlantis Aquaventure Waterpark , en del av lyxresorten Atlantis the Palm, får en enorm expansion för 2020 och det låter helt episkt.



Vi pratar om ett gigantiskt 34 meter högt torn med 12 adrenalinframkallande rutschbanor, inklusive snabba flottar, racerrutschbanor och mycket mer action.

Faktum är att expansionen kommer att innehålla världens längsta helt nya ProSlide® MammothBLASTTM, en 449 meter lång äventyrsbana för familjer som ser flottar som skjuter fram genom slingrande kanaler med massor av kurvor, fall och uppförsbacke som drivs av patenterad BLASTTM vattendrivningsteknik .

Det kommer också att finnas en hybrid höghastighetsresa där gästerna tävlar på fat med öppna toppar när de drivs av jetplan längs en bana, eller racerrutschbanor med cross-back-funktioner som säkerställer att adrenalinet pumpar.



Ett konstnärs intryck av parken (Bild: Aquaventure Waterpark)

Åh, och säker på att få din mage att svälla är den fruktansvärda Leap of Faith -duon, där gäster tappas mer än 34 meter i höga hastigheter.



Det kommer att finnas mycket för yngre barn också tack vare en dedikerad spalsh -zon med miniversioner av de vuxna åkattraktionerna samt en matrace.

Trident -tornet kommer att öppna sommaren 2020, men Atlantis Aquaventure själv är redan öppet - och om du har en semester bokad till Dubai borde det vara på din radar.

Parken har redan 17 hektar fylld med rutschkanor, åkattraktioner och floder på Palm Island.

hur gammal är gazza

Den befintliga vattenparken har över 20 åkattraktioner och floder (Bild: Aquaventure Waterpark)

Letar du efter mer inspiration? Du kan alltid titta för att markera en av världens 10 bästa vattenparker utanför hinklistan också.

Eller, för något lite närmare hemmet, har vi en guide till Storbritanniens bästa vattenparker inklusive inomhusalternativ för de dagar då det brittiska vädret sviker dig.

Behöver du vila från all spänning? Lazy River erbjuder en halv kilometer av vändningar och har en ganska otrolig utsikt över Dubais ikoniska skyline.

De nya åkattraktionerna kommer att göra det till en av de största vattenparkerna i världen (Bild: Aquaventure Waterpark)

Det nya tillägget till vattenparken är en del av en bredare expansion för orten som också kommer att öppna dess nya Royal Atlantis Resort & Residences 2020.

Det inkluderar två fastigheter, en 2,3 km lång privat strand, 35 restauranger och barer och en nattklubb.

Bostäderna kommer att erbjuda 231 lyxiga lägenheter, 795 hotellrum och över 90 pooler inklusive en takpool på taket.

Tower of Neptune ride affisch från parken (Bild: Atlantis Aquaventure Waterpark)

vem är harvey priser pappa

Tim Kelly, Executive Vice President och Managing Director, Atlantis The Palm och The Royal Atlantis, sa: 'På Atlantis strävar vi efter att leverera fantastiska upplevelser och eviga minnen till alla våra gäster och att förstärka Atlantis Aquaventure -erbjudandet är det naturliga nästa steget i ger bästa möjliga upplevelse.

'Vi har noggrant kuraterat varje attraktion för att säkerställa att vi levererar den första i sitt slag turteknik för både barn, familjer och spänningssökande. Trident Tower och dess rekordstarka bilder kommer att bli ett spännande tillskott till Atlantis-upplevelsen, och vi ser fram emot avslöjandet sommaren 2020. '

Läs mer

Dubai semester
Bästa saker att se och göra Bästa billiga hotell Kan det slå Orlando för nöjesparker? Inuti lyxhotellet Atlantis, The Palm

Se Även: