Kim Kardashians mest extrema plastikkirurgi och dramatiska skönhetstransformationer

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

De ständigt föränderliga framträdandena i Kardashian-Jenner-kohorten händer nu så ofta att det verkligen är svårt att hänga med.



Från läppfyllmedel till bumlyft, familjen har kurat en bild av skönhet som har spridit sig som en löpeld över sociala medier.



Precis som hennes systrar är det ingen hemlighet att Kim Kardashian har nappat och stoppat hennes kropp, och vi har före och efter bilder för att säkerhetskopiera det.



Lägg därtill den senaste tiden med ansiktsförvrängande appar, så sitter vi kvar med en familj som ser så felfri ut på & gram - men hur ser de egentligen ut på nära håll?

Med hjälp av en kirurgspecialist tar vi en titt på vad den berömda mamman på fyra kan ha genomgått i jakten på & apos; perfektion & apos ;.

Ryktas om näsajobb och Botox

Medan Kim Kardashian fortsätter att hävda att hon mestadels är naturlig, avslöjade realitystjärnan att hon genomgått Botox tidigare och har fått laserhårborttagning i ansiktet.



'Jag har aldrig fått min näsa', sa hon i en intervju med Nightline 2010.

”Vad som är roligt med min näsa, det är min största osäkerhet. Jag vill alltid få näsan klar ... Jag gick till doktorn, jag lät dem ta bilderna, han visade mig hur det skulle se ut och det såg bara inte ut - jag skulle inte se likadan ut.



Kim Kardashian före och efter näsan

Kim Kardashians näsa har varit föremål för spekulationer tidigare

Hon sågs också reagera på att hennes Botox gick dåligt under ett avsnitt av KUWTK.

Proffsen tror att Kim kan ha gjort lite mer, förklarar att fyllmedel och icke-kirurgisk kontur kan vara några av hennes senaste procedurer.

'Enligt min professionella åsikt tror jag att Kim har genomgått flera icke-kirurgiska ingrepp för att subtilt ändra form och utseende på hennes ansiktsdrag,' säger en kirurg från MYA Kosmetisk kirurgi förklarade.

Kim Kardashians laserade hårfäste

Kim Kardashian erkände att hon fick en laserad hårfäste

'Jag skulle föreslå att Kim har använt icke-kirurgiska fyllmedel för att skapa en fylligare överläpp, men har bibehållit en naturlig läpplinje och cupids båge för att ge subtila men effektiva resultat.

'Jag tror också att Kim kan ha använt icke-kirurgiska anti-rynkinjektioner (känd som Botox) i hennes panna för att hjälpa till att lyfta ögonbrynen och öppna ögonen, så att de ser större ut.

'Det är möjligt att Kim nyligen har genomgått käklinje och hakkontur med användning av icke-kirurgiska dermal fyllmedel. Denna behandling skapar ett mer definierat och mejslat utseende på hakan och käklinjen och kan kosta cirka £ 150 till £ 300 per session, beroende på mängden produkt som används.

clive och amanda owen

Kim har genomgått några allvarliga förändringar (Bild: Getty Images)

Kim Kardashian erkände att hon hade babyhår laserade av hennes ansikte och botox (Bild: PA)

'Slutligen kan fyllmedel på kinderna ha hjälpt till att skapa mer definierade kindben och lyfta jowl -linjerna, ofta kallade leende -linjer, runt hennes mun.

'Jag skulle föreslå att Kim möjligen har genomgått en kirurgisk näsplastik (näsajobb) eftersom hennes näsa verkar mer & apos; feminin & apos; och smalare i bryggområdet och näspetsen. Kirurgen har varit mycket noga med att se till att resultatet är extremt naturligt och i linje med hennes ansiktsdrag.

'Kostnaden för en näsplastik beror på många olika fysiologiska faktorer; de tekniker som används och kirurgen, men varierar vanligtvis från £ 6 000 till £ 10 000 '

Minst två bröstjobb

Det rapporterades att Kim tappade över 100 000 dollar för att renovera sin kropp efter att ha fött Saint West 2015.

Kim Kardashian före och efter boobjobb

Kim Kardashian ryktas ha genomgått två boobjobb

Vid sidan av den översynen ryktas realitystjärnan ha genomgått två boobjobb för att pigga upp sina tillgångar, enligt värme .

Operationsspecialisten verkar stödja det och föreslår: 'Kims bröst har fortfarande en bra form och volym trots att de har barn, vilket kan vara ett tecken på en bröstförstoring.

'Under graviditeten kan brösten öka i storlek och sedan tappa efter amning eller som ett resultat av viktminskning, vilket gör att brösten saknas fullhet.

Kim Kardashian genomgår laseroperation på hennes bröst för att ta bort bristningar

Kim Kardashian genomgår laseroperation på hennes bröst för att ta bort bristningar (Bild: E!)

'Ett implantat kan hjälpa till att återfå denna fyllighet och ta patientens bröst tillbaka till den naturliga storleken före graviditeten.'

Kim erkänner att hon fått injektioner i hennes rumpa

Kims berömda derriere har länge tagit centrum i ämnet hennes mest dramatiska kirurgiska ingrepp.

Efter hennes första äktenskap med producenten Damon Thomas avslöjade realitystjärnan i skilsmässopappren att hennes ex hade tvingat henne att genomgå fettsugning och flera andra procedurer.

Men hon har alltid hävdat att hon inte hade implantat i rumpan och att hon till och med fick röntgen 2011 för att 'bevisa för världen att det är sant.'

Men 2019 erkände Kim äntligen att hon hade gjort en del arbete på rumpan, även om hon avstod från att avslöja för mycket.

Kim Kardashian

Kim Kardashian 2010 och 2014 (Bild: Getty)

'Jag gick för att få ett kortisonskott i min rumpa', sa hon under en livestream 2019.

'Jag bodde precis bakom Kitson. En av mina grannar var hudläkare på Cedars. Jag går in där och han gillar, & apos; Det finns en chans på en miljard att du kommer att få en enorm strecksats i din rumpa. & Apos; Självklart får jag ett stort inslag på min rumpa.

Vår kirurg tillade också: 'Det är möjligt att Kim har genomgått ett kirurgiskt ingrepp med fettöverföring till hennes skinkor, eftersom området verkar dramatiskt större än i tidigare bilder.

Kanye West och Kim Kardashian

Kanye West och Kim Kardashian (Bild: Getty)

'Ett fettöverföringsförfarande fungerar genom att ta bort fett från ett mindre önskvärt område av kroppen, vanligtvis från midjan och magen, och injicera det i det valda området för att skapa önskat resultat. I Kim fall skulle det vara skinkorna och höftområdet att skapa de berömda Kardashian -kurvorna.

Även om det kan tyckas uppenbart för blotta ögat att verklighetsstjärnan har genomgått en del förändringar, förblir familjen tät om sina största operationshemligheter.

nicole marie jean naken

Medan vi bara dödliga kanske aldrig vet den verkliga omfattningen - eller kostnaden - för deras skönhetsuppgifter, kommer Kim & # 39; s mejslade fysik och ansikte för alltid att vara föremål för spekulation.

Se Även: