Vem är iransk Hulk? Allt du behöver veta inför Instagram-stjärnans boxningsdebut

Boxning

Ditt Horoskop För Imorgon

Instagram-stjärnan iranska Hulk kommer att göra sin boxningsdebut efter en stopp-start-kampsportresa på söndagskvällen när han möter kazakiska Titan i Dubai.



Influensarens riktiga namn är Sajad Gharibi, och trots att han har ett massivt följe och dyker upp i ett antal stora publikationer och TV-program runt om i världen, finns det fortfarande en mystik atmosfär runt honom. Han lockade omkring en miljon följare till sin Instagram sida med foton och videor som visar upp hans massiva muskler och styrka.



Men det har alltid funnits en känsla av att supertungviktaren på 6'2', 385 lb har redigerat sina bilder för att få sig själv att se ut i bättre form än vad han verkligen är. Fans kommenterar ofta hans bilder där de hånar honom och skämtar om photoshop, men han generellt sett har inte svarat på dessa anklagelser.



Så vem är bara Sajad Gharibi? Han föddes den 19 december 1991 i Ahvaz, Khuzestan. Han hade stränga föräldrar, som sedan dess har hävdat att de förnekat honom för ett pinsamt möte med rivalen Martyn Ford där han knuffades över ett gym. Han bor nu i Bushehr vid Persiska vikens kust.

Han har tävlat i styrkelyft, men påstod sig ha gått i pension på grund av en benskada efter att ha tävlat från omkring 16 års ålder. Han avslutade en kandidatexamen i handel från Bushehr Azad University, och har haft flera erbjudanden om att medverka i filmer för sin fysik.

Hans uppgång till framträdande plats började omkring 2016 när han deklarerade att han skulle hjälpa till att bekämpa ISIS i Syrien. Han var en stor anhängare av general Soleimani och erbjöd sig att bli en av hans soldater efter att hans bilder från början hade använts i falska rapporter om att han var inblandad i ISIS-videor.



uk väderkarta idag
  Iranska Hulk säger sig vara en massiv kroppsbyggare med en imponerande kroppsbyggnad
Iranska Hulk påstår sig vara en massiv kroppsbyggare med en imponerande kroppsbyggnad ( Bild: sajadgharibiofficial/Instagram)
  Den iranska Hulken Sajad Gharibi
Men han skär en helt annan figur i oredigerade videor

Numera är han mer känd för sina upprörande inlägg på sociala medier och sina många misslyckade försök att ta sig in i stridsvärlden. Så länge sedan som sommaren 2019 började han diskutera en framtida kampsportkarriär, och han tillkännagavs som att han skrivit på med Bare Knuckle Fighting Championships under kampnatten i november mellan Artem Lobov och Jason Knight.

Men bara månader senare kastades världen i oordning och evenemang stoppades över hela världen, vilket påverkade alla sporter inklusive barknöboxning. Det slutade aldrig med att han gjorde sin debut i befordran, med befordrans president David Feldman som berättade NEWSAM Slåss att det fanns farhågor om att han inte hade varit sanningsenlig i sina bilder.



kylie jenner före och efter

Kampanjen föll till slut ur kommunikationen med Gharibi, förklarade Feldman redan i mars. Samtalen flödade när de inte fick försäkringar om att han var 'riktig', vilket gav ytterligare trovärdighet till argumentet att han hade skrivit sina inlägg på sociala medier.

Så småningom skrev han på med Boxstar, en fightingliga för kändisar som precis hade gjort en mjuk debut i Manchester med en vit krage-boxning. De ville höja nivån med en stor show och satte ihop Iranian Hulk vs Martyn Ford; den brittiska skådespelaren känd som 'världens läskigaste man'.

Matchen tillkännagavs i början av april, innan den flyttades till slutet av månaden så att kämparna på kortet kunde få så mycket tid som möjligt att träna. Fotbollslegendaren Patrice Evra skulle möta YouTube-stjärnan Adam Saleh på samma evenemang, med de två supertungviktarna i huvudeventet.

Emellertid började evenemanget komma av stapeln när Ford och Gharibi möttes öga mot öga i Dubai för ett evenemang före kampen. Det blev snabbt uppenbart att iraniern kanske inte var mannen som avbildades på Instagram, medan Ford var en legitim jätte av en man, som skickade honom flygande med en knuff efter att deras ansikte-off kom för nära för tröst.

Iraniern bröt samman i tårar över händelsen och hävdade senare att hans familj hade förnekat honom för hans svaghet. 'Jag kan inte ringa min familj; när jag återvände [till Iran] gick jag inte till min familj', sa Hulk under ett känslomässigt sammanbrott på iransk TV.

'Jag kan inte prata med min pappa och min mamma, när jag pratade med henne sa hon: 'Personen i den här videon som jag såg var inte min son, min son är mycket starkare än så här'. Det gör ont i hjärtat när jag såg det. Jag kan inte prata med min familj, jag har förlorat min stolthet och jag är förstörd.

'Hur kan jag förklara? De lurade mig och jag föll till marken. Min familj sa att du kommer att gå dit och göra klart honom. De förväntade sig tvärtom. Hur kan jag sova eller vila?

'Jag personligen mår väldigt dåligt och jag kan inte sova men jag tar nu sömntabletter. När en mamma säger så till sitt barn, hur kan det tolereras? Det är mycket press, om jag fick betalt ens en dollar för att göra det Jag kan inte fortsätta.'

Jordan - sida 3

Ford drog sig till slut ur kampen och citerade sin rivals mentala hälsa som en anledning till att inte gå vidare med matchen. Han var en stor favorit, med en sex-tums höjdfördel, och verkade ha tränat lagligt i motsats till iranska Hulk, vars begränsade bilder visar honom på en mycket låg nivå även med kändisstandarder.

Tror du att iranska Hulk kommer att slå kazakiska Titan i sin boxningsdebut? Låt oss veta dina tankar i kommentarsfältet Nedan!

Gharibi var upprörd när kampen avbröts, och är fortfarande övertygad om att han borde slåss mot britten. Under tiden ropades han ut av Djumanov Almat Bakhytovich, känd på sociala medier som den kazakiska titanen.

chelsea tredje kit 2016 17

Trots att han har ett mycket mindre antal följare verkar den kazakiska starke mannen vara en mer adekvat motståndare, eftersom han är mycket kortare och mindre än sin rival. Paret kommer att slåss vid Wicked 'n' Bads Dubai-evenemang på P7 Arena, vilket markerar båda deras boxningsdebuter.

Rivaliteten har pågått i ett antal år, där iranska Hulk initialt gjorde en muntlig överenskommelse om att göra kampen så länge sedan som i november 2020. De kommer äntligen att lösa sin fejd över fyra omgångar på två minuter i Dubai, och iranska Hulk har insisterat på att han återigen kommer att ropa ut Ford om han vinner.

'Den här kampen är för mig att sätta rekordet,' sa Gharibi i ett uttalande om kampens tillkännagivande. 'Jag kommer att vara en stor mästare för Iran och jag kommer att representera mitt folk med respekt och all min styrka.

'Efter att jag vunnit den här kampen vill jag utmana mig själv mot Martyn Ford, den här kampen kommer att hända, om Martyn är för rädd för att slåss mot mig kommer världen att veta det. Jag kliver in i ringen nu redo att slåss'.

Se Även: