Love Island -stjärnan Curtis Pritchards hjärtbrutna ex visar historien om 'ormbeteende'

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Love Island -stjärnan Curtis Pritchard har erkänt för Amy Hart att han inte kan garantera att han inte vann & sträva & apos; i känslomässiga scener från villan igår kväll.



Det kom som en överraskning för Amy att mannen som hon har blivit kär i inte riktigt är det i henne, Curtis & apos; handlingar kommer inte att bli en stor chock för hans ex -flickvän.



Curtis gick in i villan efter att hans långvariga förhållande med sin barndomsdanspartner gick sönder och de angivna skälen ekar vad han har sagt till Amy.



Han träffade dansaren Emily Barker i flera år efter att ha träffat vid 12 års ålder och arbetat tillsammans med den irländska versionen av Strictly Come Dancing.

Curtis har sagt till Amy att han inte kan garantera att han inte kommer att gå vilse (Bild: ITV)

Curtis och före detta flickvännen Emily Barker (Bild: Instagram)



Efter att ha haft en relation länge verkar det som att trycket att vara i ett par visade sig vara för mycket för Curtis.

Romantiken rasade i slutet av 2018, och Emily hällde ut sitt hjärta på nätet.



Det ser nu ut som några av anledningarna till splittringen, ekar vad Amy har upplevt med Curtis under de senaste veckorna.

Emily gillade en serie tweets som hon kände sammanfattade hur hon kände efter att de slutade.

Curtis och Amy dejtade i flera år (Bild: Instagram)

En tweet läste: 'Var inte ledsen över någon som gav upp dig, tyc synd om dem eftersom de gav upp någon som aldrig skulle ha gett upp dem.'

En annan tweet som Emily gillade tillade: 'Håll dig stark. Även när det känns som att allt går sönder. '

En tredje sade: ”Istället för att bli arg, låt bara bli. Du skadar dig bara om du inte ... '

Curtis förnekade påståenden att han hade lurat Emily och insisterade på att han inte var särskilt bra på att dejta.

Curtis och Amy har nått ett dödläge (Bild: REX)

I sin intervju före Love Island sa Curtis: 'Jag har levt ett mycket skyddat liv på grund av min dans, jag har inte gjort mycket för att festa, gå på dejter för att jag inte har haft tid.

'För att vara ärlig har jag förmodligen varit på mindre än tio datum, kanske fem datum. Jag har aldrig träffat någon online, jag har aldrig använt en dejtingapp. '

Det kan vara så att Curtis måste vända sig till en dejtingsapp efter sin återkomst från Love Island, om han inte hittar kärleken i villan.

*Love Island sänds hela veckan 21:00 på ITV2.

Se Även: