Hur man ser Super Bowl 2019 halvtidsshow i Storbritannien

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Du kanske inte är ett fan av amerikansk fotboll, men det är ingen anledning att inte titta halvtidsshowen i NFL Super Bowl 2019 ikväll, för det lovar, som alltid, att vara ett stjärnspäckat spektakel i världsklass i stor skala.



Ikväll på Mercedes-Benz stadion i Atlanta, Georgia, tar Tom Bradys New England Patriots emot Los Angeles Rams i kampen om Vince Lombardi Trophy.



Men fans av evenemanget - och musiken - kommer att se fram emot den aviserade pausen i spelet - halvtidsshowen, som tidigare har sett hisnande uppsättningar från Beyonce, Prince och Lady Gaga.



I år, trots kontroversen kring showen om den påstådda NFL -svartlistan för spelaren Colin Kaepernick, som protesterade mot polisbrutalitet genom att knäböja under nationalsången före matchen 2016, har arrangörerna säckt några av världens mest populära och begåvade artister för att ge Super Bowl ryggraden pirrande föreställningar som vi har förväntat oss.

Här är vad du behöver veta för att njuta av det också.

Hur man ser Super Bowl -halvtidsshowen i Storbritannien

Beyonce (L) och Chris Martin från Coldplay uppträder på scenen under Pepsi Super Bowl 50 Halftime Show på Levi's Stadium

Beyonce (L) och Chris Martin från Coldplay uppträder under halvtidsshowen på Levi's Stadium 2016 (Bild: FilmMagic)



Lyckligtvis kommer vi att kunna se all action här i Storbritannien gratis på BBC One. Det kommer också att finnas tillgängligt på BBC iPlayer, BBC Sport -webbplatsen och BBC -appen.

Du kommer dock att ha en sen kväll, eftersom täckningen av evenemanget börjar klockan 22.45, och spelet startar klockan 23.30 GMT för tittare i Storbritannien, vilket är 18:30 Eastern Time i USA.



Tidpunkten för halvtidsshowen beror på vad som händer i spelet, men det kan börja när som helst från 00:30 till 01:00 GMT.

Med halvtidsshowen och annonserna (se dem här) kommer hela täckningen inte att vara över förrän runt 04.00.

Sky och Sky Go sänder också Super Bowl men du behöver en prenumeration på kanalerna för att se den.

Vem uppträder?

Adam Levine sångare i Maroon 5

Adam Levine sångare för Maroon 5, som står på huvudet (Bild: Getty)

Den legendariska Gladys Knight öppnar Super Bowl genom att sjunga USA: s nationalsång - The Star Spangled Banner.

Under halvtidsshowen kommer rockpoparna Maroon 5 att rubricera och få sällskap på scenen av rapparna Travis Scott (aka Mr Kylie Jenner) och Outkasts Big Boi.

De har dock väldigt stora stövlar att fylla. Tidigare har tittarna hemma och livepubliken på stadion blivit förbluffade med otroliga shower från Katy Perry, Beyonce och till och med Michael Jackson.

Inget tryck då ...

Läs mer

Super Bowl halvtidsshow
Halvtidsserie och artister Rihanna & apos; tackade nej till halvtidsshow & apos; Halvtidens mest ikoniska föreställningar Alla de stora Super Bowl -reklamfilmerna 2019

Se Även: