Declan Donnellys kärlekshistoria - stjärnans tidigare flickvänner och hur han kämpade för att hitta The One

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Decs kärlekshistoria



Han är en av nationens mest älskade män men det har varit svårt för Declan Donnelly att hitta rätt kvinna att slå sig ner med.



The Britain & apos; s Got Talent -programledare, som ställde frågan till flickvännen Ali Astall i helgen, har haft det tufft när det gäller dejting och vi började tro att det var omöjligt för någon att knyta honom.



Geordie -stjärnan Dec har träffat ett antal fantastiska kvinnor, från skådespelerskan Clare Buckfield och Sky Sports -presentatören Georgie Thompson till Pussycat Dolls -stjärnan Ashley Roberts, som han hade en kort fling med.

På tal om sitt tidigare singelliv sa Dec tidigare: 'Det var en av dessa saker. Jag tänkte, Gud! Det är verkligen svårt att träffa tjejer.

Declan Donnelly och Clare Buckfield i London 2000

Stjärnan med Clare Buckfield år 2000 (Bild: NEWSAMpix)



michael jackson biologiska son

'Folk försökte alltid sätta upp mig, vilket var besvärligt. Du kan inte ställa in mig på en blind date för hon kommer automatiskt att veta mer om mig.

Den 39-åriga tv-favoritens första högprofilerade relation var med Clare, som sköt berömmelse i barnprogrammet Grange Hill och sitcom Two Point Four Children.



Paret träffades 1993 och träffades till 2003 då Dec enligt uppgift lurade henne med varvdansaren Tina Benson, 23, efter att ha träffat henne på en klubb.

Han skyllde splittringen på att paret hade blivit mer som bror och syster än pojkvän och flickvän.

Det sades att hon hade lämnats 'hjärtkrossad' efter att ha planerat att slå sig ner med den tidigare Byker Grove -skådespelaren.

hemsökta hotell nära mig
Declan Donnelly och flickvännen Georgie Thompson anländer till Ladies Day på Royal Ascot 2010

Dec och ex-flickvännen Georgie Thompson 2010 (Bild: IF)

Den bebisade stjärnan kopplades sedan till liknande TV-presentatören Sarah Cawood, skådespelerskan Kate Braithwaite och Sky Sports-presentatören Diana Stewart, innan han började träffa EN annan Sky Sports-skönhet, Georgie.

Paret var tillsammans i två år innan de splittrades 2011 och har fortsatt goda förhållanden, med den blonda stjärnan som antyder att han inte var redo att slå sig ner.

Hon sa i en tidigare intervju: 'I slutändan skulle det inte vara så och verkligheten är att om en person vill en sak och en person vill en annan-och aldrig kommer de två att träffas-måste du vara vuxen om det hur smärtsamt det än är och acceptera det. '

Dec hade sedan enligt uppgift en smäll med tidigare Pussycat Doll och I & apos; m A Celebrity ... Get Me Out Of Here! tävlande Ashley, som presenterade honom och TV -partnern Ant McPartlin under deras Saturday Night Takeaway Live Tour.

Declan Donnelly och Ashley Roberts på Ant & Dec's Takeaway Tour Live

Declan Donnelly och Ashley Roberts på Ant & Dec's Takeaway Tour Live (Bild: IF)

röda pilar flygväg idag

Då spillde hon bönorna och sa till tidningen The Sun: 'Vi försöker hålla det utanför allmänhetens ögon. Vi lär oss bara lära känna varandra. '

Romantiken var kortvarig och han började sedan ett förhållande med sin chef på mer än 10 år, Ali.

När han diskuterade sitt förhållande till den blonda talangagenten (han hade helt klart en sak för blondiner), erkände han att paret alltid har lockats till varandra men de var ovilliga att agera på sina känslor på grund av arbete.

Han förklarade: 'När hon var singel och jag var singel skulle vi gå ut och äta middag på alla hjärtans kväll eftersom vi inte hade några partners.'

Paret gjorde det äntligen officiellt och förlovade sig i Australien på helgen efter ett och ett halvt års dejting, medan Dec förbereder sig för att filma den nya serien I & apos; m A Celebrity.

Declan Donnelly och Ali Astall

Declan Donnelly och Ali Astall (Bild: PA)

Vänner säger att det slagna paret är angelägna om att gå nerför gången nästa sommar och koncentrera sig på att bilda en familj. Naw.

En källa sa till The NEWSAM: 'De har varit bästa vänner länge.

'Dec insåg snart att han träffat tjejen som han ville spendera resten av sitt liv med och kände sig redo att slå sig ner.

'De är angelägna om att bilda en familj och vill ha en hitch nästa år.'

Vi är glada att den fräcka tellyhunken äntligen verkar ha hittat The One - även om både vi och våra mödrar är ganska förstörda att han är utanför marknaden.

cast of love island 2018
Dec Donnellys kärlekshistoria Declan Donnelly och Clare Buckfield 1998 Visa galleri

Se Även: