Big Brother 2011 huskamrat Louise Cliffe profil

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Big Brother 2011: Louise Cliffe (Bild: PA)

Big Brother 2011: Louise Cliffe (Bild: PA)



vicky pattison droger masterchef

Louise Cliffe ville gå med i armén innan hon började sin modellkarriär.



Den tidigare Miss Manchester är stolt över att ha vunnit titeln i en klänning på £ 8. Hon insisterar på att hon inte är en tjej och säger att hon tycker om att dricka öl och äta chips och sås - men behåller ändå sin otroliga figur.



Louise letar efter äkta vänskap i huset men hoppas också kunna hitta ett romantiskt intresse eftersom hon har varit singel i mer än ett år. Hennes idealiska man är manliga modellen David Gandy.

cast of love island 2018

En kvalificerad juridisk sekreterare, 25-åriga Louise tycker att hon kunde ha gjort det mycket bättre i skolan men säger att hon blev distraherad av pojkarna i hennes klass.

En nörd i hjärtat, Louise slappnar av genom att titta på shower som Bargain Hunt och Antiques Roadshow och har medverkat i filmer, inklusive en sci-fi-film med Bros-stjärnan Luke Goss.



Louises lyxartiklar i huset skulle vara choklad, hennes personliga rakapparat och hennes kappa.

Om hon tilldelas godis, skulle hon älska att en dress-up fest, musik eller en kändiskock skulle komma in och laga mat till huskamraterna.



hur gammal är mel sykes

Louise känner att hon med största sannolikhet kommer att bli nominerad av sina medkamrater för sin otrevlighet, äta all mat eller svartsjuka från de andra tjejerna.

Se Även: