Amazon sänker 50% rabatt på Kindle Unlimited -medlemskap i sex månader

Amazon

Ditt Horoskop För Imorgon

Få halvpris Amazon Kindle Unlimited i 6 månader



Denna artikel innehåller affiliate länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Den här julen ser saker och ting lite annorlunda ut, om du vill undkomma galenskapen (även om det bara är några minuter) kommer en bra bok att transportera dig till vilken värld du än vill.



Enhörningar och regnbågar låter ju inte så illa nu trots allt, eller hur?

Amazon erbjuda massor av erbjudanden för att locka till sig nya anpassade, men under högsäsongen har de tillkännagivit en affär specifikt för återkommande kunder - det är säsongen att ge.

För en begränsad tid erbjuder Amazon återkommande kunder 50% rabatt på Kindle Unlimited i 6 månader , kostar dig bara £ 21,97 istället för det vanliga listpriset på £ 47,97.



Kindle Unlimited ger prenumeranter obegränsad läsning och lyssning av över 1 miljon titlar som erbjuds, inklusive ljudböcker och tidningsabonnemang och mer. Du har också tillgång till detta otroliga bibliotek på vilken enhet som helst tack vare den enkla installerade Kindle -appen.

Erbjudandet upphör den 31 december och därefter debiteras du den normala avgiften på £ 7,99 per månad. För att undvika oönskade prenumerationsavgifter, kom ihåg att avbryta en dag innan ditt medlemskap ska förnyas.



Om du vill investera i en ny e-läsare, kolla in vår guide till de bästa e-läsarna för seriösa bokmaskar.

Du kan också bläddra igenom vår sammanfattning av de bästa Amazon Boxing Day-erbjudandena på toppmärken och återförsäljarens egna varumärken.

Se Även: