UFC-stjärnan Charles Oliveira förklarar att han är ett 'stort fan' av Jake Paul

BRA

Ditt Horoskop För Imorgon

Tidigare UFC-mästare Charles Oliveira har skickat ett sms till Jake Paul tränaren förklarar att han är ett 'stort fan' av YouTube-stjärnan.



Oliveira, som fråntogs sin UFC-titel i lättvikt i maj, bytte nyligen sms med Pauls tränare BJ Flores. Det är oklart eftersom en del av meddelandet är avskuret, men Flores skickade ett meddelande till Oliveira om UFCs tungviktsmästare Francis Ngannou och topputmanaren Blagoy Ivanov.



Den tidigare utmanaren till världstiteln i cruiservikt tillade sedan: 'Mycket respekt för vad du har gjort och vad du har åstadkommit. Vi hejar på dig Charles.' Oliveira svarade honom då: 'Tack för kärleken jag är ett stort fan av Jake Paul tack för kärleken till gud välsigne dig,' med Flores som skrev tillbaka: 'Vi har precis börjat. Uppskatta kärleken/respekten', tillsammans med en knytnäve-emoji.



amanda holden nip slip

Vad tycker du om att Charles Oliveira stöttar Jake Paul? Låt oss veta i kommentarsfältet Nedan

Paul har delat stridssportvärldens uppmärksamhet sedan han lämnade sin YouTube-berömmelse för att ägna sig åt boxning på heltid. 'The Problem Child' har slagit igenom hos många UFC-fighters genom att utmana Dana White att förbättra minimibeloppet till 000 samtidigt som det garanterar fighters långvarig sjukvård.

Tungviktsmästaren Ngannou har offentligt stött Pauls utmaning med andra UFC-fighters som t.ex. Robert Whittaker och Anthony Smith stödja 25-åringen. Oliveira är den senaste fightern som visar sitt stöd för Paul, som var planerad att göra sitt sjätte boxningsframträdande förra helgen, men hans kamp med Hasim Rahman Jr avbröts bara några dagar före evenemanget.



skotsk 10 pundssedel
 Charles Oliveira har visat sitt stöd för Jake Paul
Charles Oliveira har visat sitt stöd för Jake Paul ( Bild: Zuffa LLC)

Oliveira ser ut att vinna tillbaka sitt bälte mot Khabib Nurmagomedovs skyddsling Islam Makhachev på UFC 280 den 22 oktober, där brasilianaren nyligen utfärdade en varning till Makhachevs lag. 'Det är en sak jag måste berätta för dig. Jag vill berätta för dig. De är arroganta, och det är det som kommer att döda dem. Arrogansen från deras manager, från tidigare fighters kommer att döda dem. Ingen kommer någonsin att slå mig hårdare än vad livet redan har slagit mig, sa han MMA idag .

'Jag är en kille som undkom ett hjärtskärande tillstånd. Reumatism på mina ben som till och med doktorn sa att jag aldrig skulle slåss igen. Jag kommer till ditt hus, min vän, för att slåss mot dig. För att skriva historia och behålla min legacy går som UFC lättviktsmästare. Du pratar mycket skit. Jag har alltid respekterat er alla men det är bäst att du är uppmärksam, så gråt inte över det senare. Det är allt jag har att säga. ”



skönhetstävlingar för barn

Se Även: