Conor McGregor retar 'historiens största comeback' inför UFCs återkomst

BRA

Ditt Horoskop För Imorgon

Conor McGregor har retat den 'största sportcomebacken i historien' när den tidigare tvåviktsmästaren i UFC rustar för sin återkomst i åttakant.



McGregor, 34, återvände till full träning förra månaden inför sin efterlängtade UFC-återkomst. Irländaren har inte kämpat sedan han bröt sitt skenben mot Dustin Poirier i deras UFC 264-trilogimatch förra året. McGregor opererades för sin skada, med en metallstav monterad i benet innan en intensiv rehabiliteringsförlopp.



Hans kampframtid ifrågasattes när han nyligen twittrade: 'MMA, I'll never forget you! Easy work'. Fansen var inte övertygade om att McGregor skulle gå i pension från MMA och UFC-stjärnan har nu lovat att göra en triumferande återkomst till sporten. 'Den största och största sportcomebacken i historien', skrev McGregor tillsammans med en video av hans tidigare UFC-kamper. 'Kommer du att vara ett vittne?'



Vissa fans har sedan dess hånat McGregor för hans 'comeback'-påstående, med en användare som skrev: 'Bro har pratat om en comeback sedan 2020'. En annan sa att McGregor borde överväga att återvända i fjädervikt och tillade: 'Du kommer aldrig att bli en mästare på 155 eller 170. speciellt när Islam [Makhachev] och [Charles] Oliveira är i lättvikt. Kanske prova 145lb?'

McGregor kallade ut welterviktsmästaren Kamaru Usman för hans returkamp i hopp om att bli UFC:s första treviktsmästare någonsin. Det är osannolikt att irländaren får sin önskan, med Usman planerad att försvara sitt bälte mot topputmanaren Leon Edwards på UFC 278 den 20 augusti.

En tredje användare tror att McGregor aldrig kommer att efterlikna formen han en gång hade i oktagonen, och kommenterade: 'Jag är ledsen, men han har varit ledig för länge om de inte ger honom en gimmie. Jag brukade älska Conor men han är inte likadan. kille. All rekvisita i världen men han har inte drivkraften som han gjorde innan han blev snuskigt rik. Helt förståeligt varför slåss om man inte behöver eller verkligen vill.'



Vem ska Conor McGregor möta i sin UFC-retur? Låt oss veta dina tankar i kommentarsfältet Nedan

Det tillkännagavs nyligen att McGregor skulle medverka i en Hollywood-remake av Road House vid sidan av skådespelaren Jake Gyllenhaal. Inspelningen av remaken är planerad att äga rum i Dominikanska republiken senare denna månad, vilket kommer att ifrågasätta när McGregor planerar att återvända till UFC.



McGregor har bara en seger under de senaste sex åren, en 40-sekunders knockoutvinst mot Donald Cerrone 2020 efter ytterligare ett uppehåll från buren. Irländaren blev slagen två gånger av Poirier förra året och skickades in av den bittre rivalen Khabib Nurmagomedov i sin sista match innan dess.

Se Även: