Belle Hassans pappa väcker ny Love Island falsk rad när han föreslår att dottern 'agerar'

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Belle Hassans pappa har skapat en ny Love Island fakery -rad efter att ha föreslagit att hans dotter 'agerar' i serien.



Skådespelaren Tamer, som dök upp i The Football Factory tillsammans med Danny Dyer, antydde också att chefer sa till öbor att gråta i ett bud på mer drama.



Han visade sig på Good Morning Britain och sa till värdarna Kate Garraway och Ben Shepherd: 'Vem vet där om producenterna säger,' Lyssna, gråta '. Jag är en skådespelare, jag måste ibland [när] det är manusat. '



Efter att ha avslöjat att han kunde 'gråta på kran' sa han: 'Kvinnor älskar män som gråter, det är ett bra sätt att komma ur problem. Börja gråta! '

Tamer Hassan föreslog att hans dotter Belle agerade i serien (Bild: ITV)

Belle och Anton har haft ett brinnande förhållande i villan (Bild: ITV/REX)



Frågad av Ben om han var orolig att Belle skulle manipuleras och om han hade varit försiktig innan hon gick på showen, svarade han eftertryckligt att han inte hade varit det.

Han sa nej! Lyssna, min dotter är mycket begåvad, mycket smart, hon är elegant, hon håller sig väl och hon har gjort så mycket med mig som barn. Hon är en riktigt begåvad skådespelerska, hon gjorde sin dramaskola.



'Hon gick igenom rätt väg. Jag var otränad på en Guy Richie och en Nick Love -skola, jag blev bara kastad in och var tvungen att lära mig på det hårda sättet.

'För henne var det så snabbt. Hon gick bara, & apos; Pappa jag vill göra det här & apos; och jag gillar, & apos; Verkligen? & apos; Men jag måste stötta henne. Hon ville bli en makeupartist och fann sin kärlek i det.

Anton delade med Belle efter en stor rad (Bild: ITV/REX)

Paret gjorde gott efter att Joanna dumpades från villan (Bild: ITV/REX)

'Hon var inte sval i berömmelse när hon växte upp. Hon såg ut som om hon var orolig för det, men hustrun säger: 'Nej, nej, hon gillade inte uppmärksamheten han fick eftersom du var hennes pappa'.

'Och helt plötsligt säger hon att hon vill gå på landets största show och du kommer att komma ut, förmodligen den mest kända personen i en minut. Men hon har gått in där, hon håller i sig och vi måste stödja henne.

Tamer sa att han var 'väldigt stolt' över sin dotter men att han tyckte att det var svårt och ibland såg programmet genom fingrarna.

Tamer sa att hans dotter & amp; gillar mor & apos; hennes pojkvän (Bild: ITV)

'Till en början ringer jag upp agenten och jag säger:' Är det okej att titta på? & Apos; och de är som, & apos; Nah, inte idag, skämtade han.

Han tillade: 'Det är ett spelshow, reality -tv, vi måste respektera det och älska det. Det är vad det är, vi måste röra oss med tiden. Hon är en kvinna och vet du vad? Hon är befriande kvinnor. '

På frågan om vad han tyckte om Anton pekade han på skämt ett strängt finger mot kameran.

Han skrattade och tillade: 'Han är en bra unge, jag gillar honom. Han är vad han säger att han är och han är en upphetsad unge. Min dotter, hon gillar att mamma så det kan fungera och jag hoppas att hon hittar det hon letar efter. '

*Love Island sänds varje dag 21:00 på ITV2

Se Även: