Hur Javine och MC Harveys dotter, 12, ser ut nu - och hon är precis som sin mamma

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

När det gäller kärlekstrianglarna i noughtiesna, var ingen riktigt så explosiv som Alesha Dixon, MC Harvey och Javine Hylton -skandalen.



spegel trädgård erbjuder co uk

Alesha blev krossad när So Solid Crew -stjärnan Harvey och Javine - som fyller 39 år idag - erkände att de hade haft en affär i november 2006 - drygt ett år efter att Alesha och Harvey knöt knuten.



De hemliga älskarna träffades medan de spelade i West End -musikalen Daddy Cool och fastnade tydligen när Javines före detta Karl & apos; KG & apos; Gordon upptäckte Harveys bil utanför hennes hus och ringde Alesha.



Förödade, tidigare Mis-Teeq-rapparen Alesha väntade hela dagen på att hennes man skulle komma hem så att hon kunde fråga honom ansikte mot ansikte-och han försökte inte förneka det.

En gravid Javine Hylton och Harvey omfamnar på den röda mattan

Javine Hylton och Harvey inledde en affär bakom Alesha Dixons rygg (Bild: REX)

Efter två dagars känslomässiga samtal lämnade Harvey sitt äktenskapliga hem i Hertfordshire och insåg att hans framtid låg hos Javine. Året därpå blev Javine gravid med sin dotter Angel, som föddes i februari 2008.



Javine och MC Harvey gick inte långt och delade sig 2009 med Javine som berättade för tidningen Now att hon visste att deras romantik var dömd från början.

'Jag antar att vårt förhållande aldrig kommer att bestå, med allt press,' sa hon då och tillade att hon gjorde Alesha en tjänst.



Harvey och Alesha splittras efter bara ett års äktenskap

Harvey och Alesha splittras efter bara ett års äktenskap (Bild: PA)

Angel förblir dock nära sin stolta pappa som regelbundet delar bilder och videor av sin förstfödda på Instagram - och hon ser ut precis som sin mamma.

Förutom att lära henne att boxa, berättade Harvey, 41, för fansen att han 'uppfostrar min dotter till en dam' och bröt i tårar över en uppriktig födelsedagsvideo som hon gjorde för honom i lockdown för att hylla henne & respekt; & apos; pappa.

'Vissa saker du gör kommer verkligen fram på mitt sätt och hur jag respekterar människor för att du är en riktigt respektfull person', sa Angel i det ljuva klippet.

Instagram

'Du förstår hur människor känner. Du har varit fantastisk för hela din familj ... jag älskar dig. '

Harvey har också dottern Persia, fyra, med exhustrun Ghamzeh Mahdizadeh och har en ung son och dotter med nuvarande partner, skådespelerskan Elarica Johnson.

Denise Van Outen Sexig

Och 2013 berättade Javine för tidningen Young Voices att hon har stannat på vänskapliga villkor med sitt ex för Angel & s skull.

Ängel

Angel ser ut precis som sin mamma (Bild: harveyofficial/Instagram)

Moderskapet har verkligen hjälpt mig under de senaste åren. Vi lär oss så mycket av våra barn och om jag någonsin har en dålig dag hjälper hennes energi mig att komma ur det, säger hon.

'Med barn finns det inget utrymme för det [självömkan]. Du måste bara fortsätta, särskilt när du är ensamstående mamma.

Min dotter känner sin far; hon har en bra relation med honom.

Se Även: