Sexårig miljonär: Hur skönhetstävlingar och Toddlers och Tiaras realityshow hjälpte tjejen att tjäna en förmögenhet

Världs Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Isabella Barrett skönhetstävling

Fake tan: Isabella på en skönhetstävling(Bild: Double Vision Media)



Liksom de flesta små tjejer älskar Isabella Barrett att klä ut sig, samla nallar och sjunga med till Justin Bieber.



Men det är ungefär allt hon har gemensamt med ett typiskt barn. För i sexårsåldern är mini-mogulen Isabella en MILLIONÄR som redan har utvecklat en smak för de finare sakerna i livet.



red dead 2 uppdragslista

Tack vare vinster i skönhetstävlingar som ledde till stjärntecken i den amerikanska tv -realityserien Toddlers and Tiaras, har hon nu ett eget utbud av smycken och har redan dragit in mer än de flesta av oss kunde drömma om att tjäna på en livstid.

Istället för att klaga på resor till McDonalds eller sötsaker, beställer Isabella gärna filet mignon biff eller hummer från rumsservice på femstjärniga hotell och hennes garderober är fyllda med skräddarsydda klänningar och designerskor på 10 000 dollar.

Vad är det att inte tycka om att vara miljonär? hon säger. Jag är en superstjärna, jag har min egen smyckeslinje och jag älskar bara att vara chef. Jag förlorar aldrig någonting och nästan varje tävling jag kommer in vinner jag. Men det jag älskar mer än något annat är skor. Jag har över 60 par.



Isabella Barrett besöker Times Square

Hennes skönhetsdrottning poserar på Times Square, New York (Bild: Getty)

För två år sedan, när Isabella var bara fyra, upptäckte mamma Susanna, 39, sin yngsta dotters potential efter att hon kom in i hennes första skönhetstävling. Susanna säger: Innan vi visste ordet av så vann vi varje tävling och hade valts ut för att visas på Toddlers och Tiaras. Bella blev kär i allt glitter och glamour och var en naturlig artist.



Nu äger hon sitt eget företag och har redan tillräckligt med pengar på banken för att säkra hennes framtid.

Och medan Susanna är snabb att slå tillbaka på dem som kritiserar henne för att hon sexualiserar sin dotter och tjänar så mycket pengar på henne, erkänner hon att hon har blivit beroende av hennes dotters nyfunna berömmelse.

Vid en viss tidpunkt i början när Bella vann hela tiden, ska jag erkänna att jag fastnade för allt och var tvungen att stanna upp och säga till mig själv: 'Gör jag det här för mig själv eller för Bella?' Säger Susanna .

Hela tävlingsvärlden är så beroendeframkallande, särskilt när din dotter vinner så mycket. Men sedan tittade jag på Bella och insåg att hon älskade det lika mycket som jag.

Enligt amerikansk lag måste Susanna och hennes man Antonio spara en procentandel av Isabellas inkomst, pengar som hon inte får röra förrän hon är minst 18. Men mamman erkänner att det är svårt att inte förstöra sin lilla tjej och erkänner att hon redan utvecklas några ganska extravaganta smaker.

charlotte geordie shore pojkvän mitch
Isabella Barrett med mamma Susanna Barrett

Jag är inte en påträngande förälder: Isabella med mamma Susanna (Bild: Getty)

Antonio och jag vill inte att hon ska växa bort bortskämd, så försök verkligen hålla fötterna på marken, säger Susanna. Du ser vad som händer med dessa barnstjärnor som Britney Spears och jag vill verkligen inte att det ska hända min dotter. Men hon gillar fina saker, så vi behandlar henne.

Det betyder främst nya skor och många av dem. Hon har designade och desto gnistrande desto bättre för Bella. Och hon har massor av Burberry -pannband.

Hennes sovrum är varje flickas dröm och har sin egen tronstil och fjäderboa och Swarovski-kristaller pryder allt. I sitt tävlingsrum har hon till och med sina egna skyltdockor eftersom klänningarna är så dyra att vi inte har råd att ha dem krossade i en garderob.

Men Isabellas största extravagans är rumsservice på lyxhotell. Vi reser så mycket för att delta i tävlingar, hon har verkligen utvecklat en smak för femstjärniga hotell och älskar att bli väntad, säger Susanna.

Hon kan bli lite tokig och beställde en gång mat på 2 200 dollar. Det är aldrig cheeseburgare och pommes frites, alltid det dyraste som filet mignon och hummer. Jag vet att det verkar pompöst, men för oss är det bara roligt och en del av hennes personlighet.

Isabella Barrett signerar autografer

Signerar autografer för fans

andlig betydelse av 515

I familjens hem på Rhode Island har Isabella sitt eget kontor och tävlingsrum för alla hennes tävlingsutrustning. Varje tum av utrymme är fullproppat med hennes troféer.

Susanna säger: Jag ska erkänna att när det gäller Bellas garderob så sparas ingen kostnad. Det betyder en röstcoach, make-up artist, vanliga spraytansar, hårförlängningar, naglar i akryl och till och med skräddarsydda falska tänder som kostar oss $ 500.

Varje föreställning måste vara som en Broadway-show och varje outfit är skräddarsydd och kostar upp till $ 10.000. Vi måste ha spenderat cirka 50 000 dollar på att delta i tävlingar bara de senaste två åren, men se var hon är nu. Det har varit mer än värt det.

Medan Isabella har vunnit enorma priser på tävlingskretsen, kommer hennes ekonomiska framgång främst från smyckeslinjen hon lanserade 2012, Glitzy Girl.

Det innehåller charmarmband och har nu utökats till smink och kläder. Företaget tjänade 1 miljon dollar under det första året och sysselsätter nu 42 personer - allt från en idé Susanna säger var hennes dotters.

Jag lät göra ett charmarmband till Bella en dag för att fira hennes vinster och alla mammor älskade det, säger Susanna. Sedan föreslog Bella att vi kunde göra dem för alla ... och Glitzy Girl föddes.

Susanna, som också har dottern Victoria, 19, säger: Jag driver företaget dagligen medan Isabella går i skolan. Men när hon är ledig är hon helt praktisk och är alltid på fabriken.

Hon väljer designen för armband, hjälper till med frakten och hon testar varje färg i vår läppglans och nagellacklinje själv. Hon är definitivt hjärnbarnet bakom företaget. Det verkar som att allt hon rör vid blir till guld.

Isabella är också ansiktet på en rad leksaker i Toys R Us i USA och har just spelat in en popsingel.

Hon går i skolan på heltid och är så begåvad att hon till och med kan tala italienska, tyska och spanska. All fritid spenderas på en svindlande omgång gymnastik, dansklasser och sånglektioner.

Hennes mamma säger: Nästa mål är att vara en Disney -stjärna och när hon känner till Isabella kommer hon att få vad hon vill. Hon skulle gärna vara nästa Selena Gomez.

Susanna insisterar: Jag är inte en påträngande förälder, jag hjälper bara Isabella att nå sina drömmar. Om hon berättade för mig i morgon att hon inte ville göra det längre, då skulle det vara bra.

james bulger killers på facebook

Och Isabella själv insisterar: Jag älskar allt och vill aldrig sluta. Jag bara älskar att vara en stjärna.

Se Även: