Topp 7 gratis pengarbesparande appar för allt från mat, till räkningar, underhållning och till och med semester

Spara Pengar

Ditt Horoskop För Imorgon

En kvinna som handlar i stormarknad

Ladda ner rätt appar på din smartphone och du kan spara kilo i din butik(Bild: Getty)



I Storbritannien äger majoriteten av oss nu en smartphone. Dessa smarta prylar kan göra så mycket mer än att bara ringa eller skicka en text. Du kan beställa en takeaway, kolla tågtiderna, titta på TV, spåra träningspass och kolla nyhetsrubrikerna i appen NEWSAM.



Din mobiltelefon kan också vara ett fantastiskt verktyg när det gäller penninghantering. De flesta banker erbjuder nu sin egen mobilapp, vilket innebär att du kan kontrollera exakt hur ditt banksaldo ser ut när du är ute och reser.



Och med de lysande apparna nedan kan du också förvandla din mobil till en pengarbesparande maskin!

MoneyDashboard

(Bild: Money Dashboard)

Att veta exakt var dina pengar är på väg är nyckeln till bra budget, och MoneyDashboard kan hjälpa dig att göra just det. Du ansluter säkert dina bank- och kreditkonton, varje gång du spenderar pengar visas de i appen.



två veckors diet

Alla dina utgifter är kategoriserade, så att du kan se precis vad du plaskar ut på och var du kan minska.

Du kan också sätta upp sparmål för att motivera dig!



TopCashback

(Bild: TopCashback)

Vem älskar inte gratis pengar? TopCashback , som namnet antyder, är en cashback -webbplats.

I grund och botten, om du besöker en återförsäljare via en länk från TopCashbacks webbplats och sedan spenderar pengar med den återförsäljaren, får TopCashback betalt en remissavgift. De skickar sedan vidare en stor gammal del av pengarna tillbaka till dig i form av cashback.

Erbjudanden erbjuds till och med för alla slags hushållsräkningar, till exempel om du byter energileverantör eller bredbandsföretag.

Med appen kan du njuta av cashback när du handlar online med din telefon! Dessutom registrerar du ditt kort i appen och du kan njuta av cashback när du handlar personligen i vissa butiker med det kortet.

Medarbetare i cashback quidco erbjuder också en fin app som också är värd en titt.

Kupongkoder

(Bild: VoucherCodes)

Oavsett om du handlar personligen eller online, är det en knäckande idé att kolla en webbplats som Kupongkoder för att se om du kan spara några pund, oavsett om du handlar en semester eller en pizza.

VoucherCodes har en trevlig app som kan hjälpa dig att få rabatter överallt och innehåller en fin liten 'närliggande' funktion som låter dig se vilka butiker och restauranger nära dig som erbjuder erbjudanden.

Andra kupongappar som du också kan prova inkluderar VoucherCloud och HotUKDeals .

MySupermarket

(Bild: mySupermarket - Inköpslista)

MySupermarket låter dig jämföra priset på tusentals livsmedelsprodukter från alla de bästa stormarknaderna. Du kan fylla din online -vagn och sedan se vilken stormarknad som fungerar billigast och lägga din beställning.

Mobilappen innebär att du kan spara ett paket i din stora butik på resande fot.

Groupon

(Bild: Groupon)

Gruppköp webbplatser som Groupon är oerhört populära - tanken är att du använder folkmassan för att få rabatt på allt från semestrar till rengöring av ugnar!

Groupon -appen gör det ännu enklare att hålla dig uppdaterad med de bästa erbjudandena som erbjuds.

Rivaliserande appar som du kan prova inkluderar Lever socialt och Wowcher .

Stocard

(Bild: Stocard)

Lojalitetskort är enorma i Storbritannien, med miljontals av oss som fyller vår plånbok eller handväska med dem. Ändå är det inte ovanligt att vi förlorar ett kort, precis som vi ska handla i den bifogade butiken, vilket innebär att vi missar freebies.

låter dig behålla alla dina lojalitetskort i en enda app. Det är bara att skanna kortet så läggs det till i din digitala plånbok. Sedan kan du presentera din telefon när personen i kassan frågar efter ditt lojalitetskort, och de kommer att kunna skanna det.

Ole Gunnar Solskjaer får sparken

Det kan också hjälpa dig att hålla reda på hur många lojalitetspoäng du har, vilket innebär att du är bättre informerad om vad dina poäng och värde är och när du ska spendera dem.

PriceSpy

Gratis att ladda ner PriceSpy

Gratis att ladda ner PriceSpy

Att shoppa runt är ett grundläggande sätt att spara pengar när du handlar, oavsett vad du lägger på.är en smart app som i princip gör allt hårt arbete för dig.

Sök bara efter varan du vill köpa så prissätter Pricepy jämför priserna på den produkten från tusentals olika återförsäljare. Eller om du är ute och upptäcker ett potentiellt fynd kan du använda appen för att skanna streckkoden och snabbt avgöra om det verkligen är en bra affär eller kan slås.

Se Även: