Ole Gunnar Solskjær får säckvarning efter att Man Utd dumpade Champions League

Fotboll

Ditt Horoskop För Imorgon

Teddy Sheringham medger att Ole Gunnar Solskjær har satt sig under ännu mer press efter att Manchester United dumpades ur Champions League på tisdagskvällen.



Och den tidigare Red Devils -anfallaren har varnat för att om resultaten inte förbättras i Premier League kan norrmannen bytas ut vid rodret.



United hade en stark position för att kvalificera sig från sin Champions League-grupp innan förluster mot Istanbul basaksehir, Paris Saint-Germain och RB Leipzig såg dem misslyckas med att gå vidare.



gryning från kontoret

Sheringham fruktar att om United inte lyckas studsa tillbaka i ligan i helgen så kan Solskjær få sitt kontrakt sagt upp.

Teddy Sheringham medger att Ole Gunnar Solskjær har satt sig under ännu mer press (Bild: AFP via Getty Images)

Få de senaste nyheterna direkt i din inkorg!

Det har varit en hektisk säsong hittills - så se till att du inte missar en enda sak genom att registrera dig för det fantastiska nyhetsbrevet NEWSAM Football!



Alla de senaste överföringsnyheterna och stora historierna kommer direkt till din inkorg. Du kommer inte att missa.

one direction tävling 2014

För att registrera dig, lägg din e -postadress högst upp i den här artikeln eller följ instruktionerna på den här länken.



- Det är ett resultat som sätter större press på honom, det har gått rykten om att Pochettino förmodligen väntar i vingarna och han hade säkert kunnat göra det utan att misslyckas med att kvalificera sig för knockout -etappen, säger Sheringham till CardsChat.

- Trycket kommer att öka igen om de vacklar i ligan under de kommande veckorna. Ole är en underbar kille och jag vill inte att det ska hända och hoppas verkligen att han behåller jobbet.

Han tillade: 'När du spelar för Man United förstår du hur situationen är.

hywel bennett dödsorsak

'Du lyssnar på Roy Keane och det är vad det handlar om - United för att vinna saker. Att inte komma på Champions League -platserna, inte för att bli tvåa, inte en djärv tvåa.

Manchester United spelar i Europa League för andra året i rad

Manchester United dumpades ur Champions League på tisdagskvällen

'Du är där för att vinna saker, du är i den största klubben i landet, i Europa, kanske till och med världen, så du förväntas vinna saker.

'Ole vet det, han har varit med om den känslan, den där livsstilen och han vet att allt annat än framgång och att vinna troféer är ett misslyckande.'

Riskerar Ole Gunnar Solskjær att bli avskedad? Säg vad du säger här.

* Registrera dig för NEWSAM Football -e -postmeddelandet här för de senaste nyheterna och överför skvaller.

Se Även: