X Factor 2014: One Direction -tips Ben Haenow för att vinna årets tävling

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

1D tror att Ben har vad som krävs(Bild: Splash)



One Direction kom hem och framförde nya singeln Steal My Girl på The X Factor ikväll - typ - och tipsade Ben Haenow om att vinna hela grejen.



Superstjärnans pojkband gick upp på scenen fyra år efter att ha satts ihop för showen innan de gav sina tankar om talangtävlingen.



Efter föreställningen talade Dermot O & apos; Leary med gruppen och påpekade vänligt att pojkarna vet exakt vad årets tävlande går igenom.

Louis Tomlinson tipsade sedan Ben om att bli årets mästare före Stereo Kicks och Fleur East.

Tonåringens hjärtslag förinspelade sin version av Steal My Girl förra veckan - men bandet tvingades sjunga sitt nya spår två gånger eftersom Harry Styles skulle ha haft tröjan i fel färg.



X Factor -resultaten visar en riktning

One Direction on X Factor redan 2010 - är de inte söta? (Bild: ITV)

En åskådare sa till NEWSAM TV: 'Han hade på sig vitt och sedan gjorde de det igen & för han behövde vara i svart som resten av bandet.



One Direction, även bestående av Zayn Malik, Liam Payne, Louis Tomlinson och Niall Horan, nådde finalen i X Factor -tävlingen 2010.

Under denna serie har pojkarna gjort regelbundna framträdanden i X Factor -setet för att stödja den senaste gruppen tävlande.

Louis Tomlinson tog wildcard Jack Walton under sin vinge innan han startades ur tävlingen förra veckan, mycket till boybandmedlemmens avsky.

22-åringen twittrade på att det var ett 'f ******-skämt' att Jack skickades hem efter att Simon Cowell meddelade överraskningen på lördagen.

Och det verkade som om Jack hade mer respekt för sin nya kompis råd än han gjorde för sin mentor Mel B.

Mel B.

Jack erkände att han tyckte att Louis Tomlinson råd var bättre än hans egen mentor Mel B (Bild: Syco / Thames / Corbis)

'Louis trodde verkligen på mig, han ville att jag skulle göra min egen stil. Det var vad jag ville göra, och det borde jag ha hållit mig till. '

'Jag har fått massivt stöd av honom, han har varit en massiv hjälp under hela tävlingen och berättat vad jag ska sjunga. Jag önskar att jag hade lyssnat på honom lite mer. Han har varit så engagerad. Jag litade mer på hans omdöme än Mel B. '

Under tiden har Niall umgåtts med åtta bitars band Stereo Kicks och påstås ha tagit dem under hans vinge.

Han tog till och med en medlem, Chris Leonard, till en Ed Sheeran -spelning och spelade honom det nya albumet One Direction.

En showkälla sa: 'Niall klickade med Chris förra veckan och de pratar mycket.

'Chris tar hans råd ombord och hoppas att det tar dem till slutskedet.'

omröstning

Vad tyckte du om One Directions X Factor -prestanda?

0+ RÖSTER SÅ LÄNGT

Fantastiskt, otroligt, vackert, fantastiskt ... Jag har slut på ordGanska genomsnittligtFörfärligJag är inte säker, jag skrek i spänning hela tiden

Så här? Visste du att vi har en dedikerad TV- och filmsida på Facebook?

X Factor LIVE 8 november Visa galleri

Se Även: