Disneyland Paris jul 2018 -evenemang avslöjade och så här går du till en billig sak

Europa

Ditt Horoskop För Imorgon

(Bild: (C) DISNEY 2018/Levereras av WENN.)



Julnedräkningen är igång och Disneyland Paris drar alla stopp för att göra festperioden extra magisk för familjer som kommer för att träffa Musse Pigg och hans vänner.



1101 nummer kärlek

Temaparken har ett fullspäckat program som inkluderar temaparader, knäppa dekorationer, spännande shower och möten och hälsningar av specialkaraktärer, allt fram till söndagen den 6 januari 2019.



Det finns också goda nyheter för föräldrar eftersom det finns sätt att gå och besöka utan att behöva bryta banken - så det kan bli en spektakulär julklapp till barnen!

Vi tar en titt på alla julevenemang som Disneyland Paris har planerat i båda sina parker, samt hur du kan gå om du har en budget.

Allt du behöver göra är att gräva ur Mickey Mouse -öronen ...



Vad finns i guiden?

  • Disneyland Park -evenemang
  • Walt Disney Studios Park -evenemang
  • Hur man besöker på en budget

Disneyland Paris vid jul (Bild: Publicitetsbild)



Disneyland Park

Disneys julparad

Denna festliga temaparad äger rum två gånger dagligen och kommer att se Mickey och Minnie Mouse, Donald Duck och Goofy leda dansen, tillsammans med pepparkaksmän, godisrutor, festliga godisar och en mängd andra Disney -karaktärer. Tomten själv dyker upp - och om du beger dig till Main Street, USA och du kan till och med bjudas på magiskt snöfall!

Julmöten

Förvänta dig många träffar och hälsningar med liknande som Marie från Aristocats, Scrooge McDuck och Peter Pan, liksom fler överraskande framträdanden.

pappa långa ben flyger

Men om du tror att du har gjort den fina listan, gå till Fantasyland där tomten kommer att umgås med Musse Pigg varje dag fram till (och inklusive) den 25 december.

Goda sömmar

Stitch tar över Royal Castle Stage för att se till att barnen trivs, när han festar med Mickey, Minnie, Donald, Daisy och Goofy till några julklassiker.

Julsångstid!

Om du tror att sångsång och julalbum är höjdpunkten under högtiden, gå sedan till Videopolis Theatre där en ny show låter gästerna få chansen att gå på scenen och sjunga tillsammans med Mickey, Minnie, Goofy och Disneys professionella sångare.

Den förtrollade adventskalendern

Varje dag i julnedräkningen kommer Sleeping Beauty Castle att vara värd för en adventskalender som är större än livet och varje morgon kommer med en ny överraskning!

Walt Disney Studios Park

Mickey's Big Band Christmas

Förvänta dig jazz i New York-stil, traditionell musik, energiska tapdansnummer och mycket mer på Animagique Theatre.

Det kommer att finnas en mängd klassiska julmelodier som spelas - och se upp för Mickeys trumsolo!

leeds festival line up 2021

Hjälp att planera en överraskning för Mickey

Minnie vill ge Mickey en oförglömlig överraskning när han firar 90 år av roligt - men hon behöver din hjälp!

I denna interaktiva show - som äger rum flera gånger om dagen - samarbetar publiken med Minnie för att planera en episk bash. Åh, och du kan också dela meddelanden till Musse Pigg med hashtaggen #SurpriseMickey och du kan till och med se ditt meddelande visas under showen!

Fånig otrolig jul

Denna uppslukande nattvisning visar kartteknik och hisnande specialeffekter på attraktionens väggar The Twilight Zone Tower of Terror.

Mickey, Minnie, Goofy, Donald Duck och Daisy tar dig med på ett flyg som sträcker sig överallt från nordpolen till en påkostad fest - med några överraskningar längs vägen.

Möt och hälsar

Det kommer att finnas ett brett utbud av Disney -karaktärer som vandrar genom Walt Disney Studios Park, som Goofy, i sin jultomte -outfit, Minnie Mouse eller Buzz Lightyear!

Disneylands 25 -årsjubileum har en spektakulär ny parad (Bild: Disney / Disneyland Paris)

reserådgivare St ives

Hur man besöker billigt

Det finns gott om Disneyland -erbjudanden och rabatter som kan hjälpa dig att spara slantar på paket, dagbiljetter och hotell, men under högsäsongen finns det ofta extra erbjudanden att hitta.

Till exempel, Wowcher samarbetar ofta med semesterfirma med bussar som erbjuder uppehåll över natten från £ 199pp under Disneys julperiod, och det är också värt att hålla ett öga på webbplatser som Groupon eller Travelzoo som har varit kända för att vara värd för flashförsäljning och rabatter på biljetter.

Redan i Frankrike? Du kan spara pengar genom att bo på ett av de billiga hotellen nära Disneyland Paris och samarbeta med dagbiljetterbjudanden för att hålla kostnaderna nere.

Läs mer

Disneyland Paris
Var hittar du Disneyland Paris -erbjudanden Billiga hotell i närheten Disneylands nya teman Ny Marvel -attraktion

Se Även: