Rita Ora kompis insisterar på att Brooklyn Beckham förföljde Hennes mitt bland rykten om 'hemlig fling'

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Brooklyn Beckham var den som 'jagade' Rita Ora, det har hävdats bland rapporter om att de hade en hemlig smäll.



Fotostudenten, då 18, ryktes att ha haft en serie flirtiga texter och 'snogging -sessioner' med Rita, 28, tillbaka 2016.



Och en källa säger till NEWSAM Online att Brooklyn kontaktade sina vänner och familj för att bli introducerad - men Rita ville bara vara vänner.



'Hon är glad att vara bara vänner och har alltid varit artig, särskilt som hon nu är en granne', berättade insideren om stjärnan, som sedan har flyttat till samma område i London som Brooklyn och hans familj.

eurovision 2019 sista gången uk

Enligt källor åtnjöt Rita en hemlig fling med Brooklyn (Bild: Vantagenews.com)

Tillbaka i maj 2017 åtnjöt Brooklyn ett lågmält middagsdatum med sångerskan Rita Ora, som är tillbaka till kameran (Bild: Vantagenews.com)



Det följer rapporter om att paret inledde en 'hemlig fling' när Brooklyn just hade fyllt 18 och hon var 26.

Paret sågs tillsammans i maj 2017 efter att ha hållit varandra i handen efter att ha ätit middag tillsammans i Notting Hill. Man tror att de fortsatte att utbyta flirtiga texter och hade några 'allvarliga snogging' -pass.



Men nyheten passade inte bra med mamma Victoria som enligt uppgift var 'rasande' när hon upptäckte texterna mellan paret.

Reps för Victoria har avböjt att kommentera.

vilken tid är Wimbledon-finalen 2018

Rita Ora dejtar för närvarande Andrew Garfield (Bild: Getty)

Brooklyn uppges ha hållits i handen med Rita och åtnjöt en 'allvarlig snogging' -session (Bild: Vantagenews.com)

Brooklyn, nu 19, och Rita, 28, träffades återigen på Glastonbury Festival i juni 2017, där hans föräldrar David och Victoria också festade.

Men det trodde att de förbjöd romantiken när de fick reda på och skickade Brooklyn till New York där han var inskriven på Parsons School of Design.

Enligt en källa ville Spice Girl inte att hennes son skulle bli vilseledd av Rita, som också är deras granne i Storbritannien efter att ha köpt en fastighet i närheten av deras herrgård i West London.

David och Victoria Beckham skulle ha blivit 'rasande' över den hemliga smäll som hans son hade med Rita (Bild: WireImage)

vilken tid är adesanya-kampen

Hot Right Now -sångaren, som har dejtat en rad musiker och modeller, höll låg profil under sitt middagsdatum, där de också fick sällskap av personlig tränare Bobby Rich.

Brooklyn satt mitt emot Rita som bar en svart mössa.

I snapsna inifrån The Electric, en bar och bio i Notting Hill, ses Brooklyn leende och stirra på Rita.

För att undvika att uppmärksamma sig själv lämnade Rita lokalen ensam med Bobby som tog med Brooklyn -bilen för att hämta honom.

Rita vill enligt uppgift stanna i Beckhams & apos; bra böcker, sett med Victoria 2015 (Bild: Getty)

Rita är Beckhams & apos; granne i västra London (Bild: Instagram)

Bara ett par veckor senare stötte Rita på Brooklyn pappa David på filmfestivalen i Cannes där han hälsade henne med en kram och kyss på kinden.

susan boyle och michael ball

Paret, som båda var singel på den tiden tydligen, 'ömsesidigt enades' om att avsluta sin korta romantik.

En vän till Beckhams berättade för Sun: David var ganska rasande när han fick vind av deras vänskap, och Victoria var förståeligt nog bekymrad över åldersskillnaden.

'Hon tyckte att det hela var lite konstigt.'

Brooklyn hade ett on-off-förhållande med Chloe Grace Moretz (Bild: Getty)

rengör ton fuktuppsättning

Brooklyn är bekant med att dejta äldre kvinnor som haft ett on-off-förhållande med Hollywood-skådespelerskan Chloe Grace Moretz, två år äldre, 2016 och i slutet av 2017.

Han träffade internetstjärnan Madison Beer, 19, YouTuber Lexy Panterra, 29, och senast engelska modellen Hana Cross, 21.

Rita dejtar för närvarande Amazing Spider-Man-skådespelaren Andrew Garfield efter att ha splittrats från sitt rocker-ex Andrew Watt.

Sångaren har också dejtat Travis Barker från Blink 183, X Factor -vinnaren James Arthur, DJ Calvin Harris, Tommy Hilfigers son Ricky och realitystjärnan Rob Kardashian.

Hon ryktas också om att ha haft en smäll med Hollywood -skådespelaren Gerard Butler och hennes modellvän Cara Delevingne.

NEWSAM Online har kontaktat representanter för Brooklyn Beckham.

Se Även: