Eric Cantona återupplivar det klassiska Manchester United -letandet efter Netflix inhuman resurser

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Eric Cantona kan spela en annan person i sin nya TV -roll, men han har ett klassiskt utseende från hans Man United -dagar.



Skådespelarens stjärnor i Netflix träffar Inhuman Resources, där han har en olycklig incident i en fängelsedusch.



Cantona, 54, som har haft andra film- och TV -krediter, har ett rakat huvud och stiliserat ansiktshår i serien - inte alltför annorlunda än utseendet han visade på fotbollsplanen tillbaka på 90 -talet.



Netflix -serien - som släpptes den 15 maj - berättar om Alain Delambre som avskedades från sin chef för HR -jobbet eftersom han ansågs vara för gammal.

Eric Cantona kan spela en annan person i sin nya TV -roll, men han har ett klassiskt utseende från hans Man United -dagar (Bild: NETFLIX/TNI PRESS LTD.)

Efter att ha blivit släppt hoppas Alains enda lön om att betala sin inteckning på sin sjaskiga Paris -lägenhet - där han bor med sin fru - genom att utföra udda jobb.



Men det tar en vändning när han får en anställningsintervju för en HR-rekryterare för en flyg- och rymdproducent, men det är en ovanlig ansökningsprocess och Alain måste ta del av ett rollspel av en simulerad gisslan.

Cantona, som har stjärnor i Netflix & # 39; s omänskliga resurser, har ett rakat huvud och stiliserat ansiktshår i serien - inte alltför annorlunda än det utseende han brukade visa upp på fotbollsplanen tillbaka på 90 -talet (Bild: PA)



flygande pappa långa ben

Alain är angelägen om rollen och försöker så mycket han kan för att få jobbet.

Den sexdelade serien är baserad på Pierre Lemaitres roman Cadres Noirs.

martin mcdonagh phoebe waller bridge

Eriks debut på Netflix kommer efter att en ny bok, King Eric: Portrait of the Artist som ändrade engelsk fotboll, skrevs.

Fotbollsspelaren har haft ett antal TV- och filmkrediter sedan han slutade med fotbollen (Bild: FRANKRIKE 3/TNI PRESS LTD.)

Läs mer

Showbiz -redaktörens val
Tårfyllda Kate säger att barn har & apos; förlorat pappa & apos; Jeff delar snap av lookalike Freddie Depp avslutade Amber -äktenskapet över en bajs Kate Garraway bekräftar GMB -återkomsten

Den berättar Eric Cantonas historia med ögonvittnesuttalanden från viktiga stunder i hans karriär.

Den legendariska fransmannen anlände först till England med Leeds och tillbringade en säsong på Elland Road innan han flyttade till hårda rivaler Manchester United.

Cantona blev en omedelbar hit på Old Trafford och vann fyra engelska toppkronor och två FA-cupar under en minnesvärd femårsperiod under Sir Alex Fergusons ledarskap.

Se Även: