Johnny Depps fans flockar för att köpa sin Dior -rakning efter att han förlorat sin ”fru beater” förtal mot ärekränkning

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Johnny Depps fans har skyndat sig för att köpa den Dior -aftershave han står inför efter att han förlorat sin ärekränkning.



Pirates of the Caribbean -skådespelaren, 51, stämde The Sun på grund av en artikel från 2018 som kallade honom för en 'hustru', men högsta domaren ansåg att det fanns tillräckligt med bevis för att han attackerade sin dåvarande fru, Amber Heard, för att vara rättvist kallad så av tidningen.



Depp har på allvar nekat till att ha slagit sin ex-fru och i sin tur anklagat henne för övergrepp, vilket hon har förnekat.



Efter att ha förlorat fallet ombads Depp att lämna sin roll som Gellart Grindewald i (Bild: Dior)



suranne jones baby död

Internetsökningar efter Sauvage har ökat med 23% sedan domen, enligt skönhetswebbplatsen Cosmetify.

Aftershave är den mest sålda manliga doften på The Fragrance Shop och finns på listan över bästsäljare på The Perfume Shop.



alan sugar du är avskedad

En talesperson för Advertising Standards Authority berättade för väktare den fick 11 klagomål från Bake Off -tittare som tyckte att annonsen inte skulle visas efter domen.

Amber hördes utanför High Court den 28 juli (Bild: Daily Star, , Daily Express)

Men på Twitter har ett stort antal Depps fans berömt företaget för att inte släppa annonserna.

Vissa har till och med rapporterat att det är slutsålt.

En twittrade: '@Dior Hoppades på att få lite mer Sauvage men det är antingen försenat eller slutsålt, bra gjort för att behålla Johnny Depp som det vackra ansiktet på en vacker doft, fan blodig tastic marknadsföring.'

Både Depp och Heard anklagade varandra för övergrepp, vilket de båda förnekar (Bild: Getty Images för Art of Elysium)

Ett annat skrev: TACK DIOR FÖR ATT DU TROR I JOHNNY DEPP .. Försöker köpa Sauvage men det är slutsålt .. #JusticeForJohnnyDepp. '

En tredje sa: '@Dior Jag är glad att Johnny Depp fortfarande är Sauvages ansikte. Jag älskar det. Jag är alltid ett stort Johnny Depp -fan.

Som en del av hans fynd efter den tre veckor långa rättegången i somras fann justitieminister Nicol med sannolikhet att Depp slog Heard 12 av de 14 gånger som han påstås ha varit våldsam mot henne.

Johnny Depp utanför domstolen den 14 juli (Bild: Samir Hussein/Getty Images)

Depps advokater hade sagt att han skulle överklaga domen, som han i ett uttalande kallade 'pervers som förvirrande'.

Samma domare har nu ogillat Depps överklagande, och sa att han inte trodde att det hade en 'rimlig möjlighet till framgång'.

Depp har beordrats att betala The Sun 520 000 pund mot försvarsräkningen senast den 7 december och ytterligare 108 235 pund senast den 22 januari.

f1 förarlöner 2021

Skådespelaren kan ta ärendet direkt till hovrätten.

Se Även: