I'm A Celebrity's fake set avslöjade - och hemlig grotta där stjärnor kan ha sex

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Det är den perfekta uppkörningen till jul - en grupp svältande kändisar knackade i en djungel och åt häxiga grubs för att överleva.



Men medan det inte finns något falskt om de magsjuka Bushtucker-försöken på I & aos A Celebrity ... Get Me Out Of Here, är inte allt som det verkar i den australiensiska djungeln som lägerkamraterna kallar hem.



En av de mest chockerande upptäckterna var att vattenfallet - där många kändisar har återupplivat sin karriär med en ångande bikinidusch - faktiskt inte är riktigt!



'Vattenfallet, liksom poolen under det, var inte en del av djungeln alls, utan en konstgjord skapelse', avslöjade journalisten Lauren Booth chockerande efter hennes vistelse 2006.

Myleene Klass uppfann sin karriär igen med en vältimerad dusch

Myleene Klass uppfann sin karriär igen med en vältimerad dusch

Lauren Booth avslöjade & apos; shower & apos; är endast påslagen mellan 15:00 och 18:00 (Bild: ITV)



Hon tillade: 'Om inte, naturligtvis, & apos; äkta & apos; regnskogens vattenfall stängs av mellan tre och sex varje eftermiddag. '

Sedan är det det lilla med stenarna som omger djungelägret.



Samma år märkte den sena David Gest att stenblocken runt lägret faktiskt var ihåliga och tycktes ha gjorts av pappersmaskin.

Varför? Så att listiga kamrater kunde gömma sig i dem, bara för att bli hörda att de flyttade runt eller kvävde en och annan gäspning av lägerkompisar.

David Gest

David Gest märkte något suss om klipporna (Bild: PA)

En källa nära showen talade tidigare om fusk och förklarade att vissa saker måste byggas för hand, 'för att de inte naturligt förekommer där man skulle vilja ha det.'

Samtidigt är regnet du ser riktigt, men det finns en anledning till att lägerelden aldrig slocknar - även i de mest kraftiga skyfallarna.

Det visar sig att det faktiskt finns en infällbar baldakin 50ft upp i luften. Det är dock inte helt väderbeständigt och läcker om regnet är för hårt.

Brian Friedman lagrade elden som aldrig slocknar tack vare en dold baldakin

Brian Friedman lagrade elden som aldrig slocknar tack vare en dold baldakin (Bild: Rex)

Och när han talade till Daily Mail insisterade en källa: 'Mycket av lägret ligger inte i skydd - det är inte som taket i Wimbledon!'

När det gäller insekterna, med 250 000 kackerlackor, 153 000 syrsor, 2,5 miljoner mjölmaskar, 500 råttor, 30 ormar, sex meter långa krokodiler och 20 små krokodiler som används 2013, till exempel, är det en stor efterfrågan att fylla.

Så hellre än att springa runt i djungeln för att försöka fånga insekter, är insekterna faktiskt köpta från en läskig crawlie -avelsfabrik.

Processen går dock inte alltid utan problem.

Buggarna som begravde Fleur East är uppfödda i en buggfabrik speciellt för showen

Buggarna som begravde Fleur East är uppfödda i en buggfabrik speciellt för showen (Bild: James Gourley/ITV/REX/Shuttersto)

År 2004 deltog den tidigare East 17-stjärnan Brian Harvey i ett hemskt House of Pies Bushtucker-försök som innebar att man begravde ansiktet i flugfyllda pajer för att samla stjärnor.

Men enligt rapporter hade insekterna fötts upp på ett sådant sätt att de inte ens kunde flyga.

Och några år är det brist på buggar, som 2012 när väderförhållandena i Australien utlöste en kackerlackakris.

I & apos; m A Celebrity Get Me Out Of November November tävlande Brian Harvey lämnar djungelägret

Brian Harvey bailed på Bushtucker -rättegången

Året därpå måste trollkarlen strykas från menyn eftersom de inte hade uppfostrat framgångsrikt och en serie desperata producenter betalade lokalbefolkningen $ 5 för varje spindel de kunde hitta.

När det gäller de större varelserna är dessa crocs inte riktigt så hotfulla som de verkar.

Och det beror på att bebisarna tydligen har käftarna bundna för att förhindra att någon av kändisarna blir biten.

De mindre krokodilerna hade enligt uppgift sina käkar bundna

Dessutom visade sig två gigantiska krokodiler som solade sig vid flodstranden under skådespelerskan Catalina Guirados rättegång faktiskt var latexmodeller - även om ITV har sagt att den inte använder dem längre.

Naturligtvis är djungellivet inte allt svält och rädsla med romanser som ofta blommar runt lägerelden.

Den mest kända var Katie Price och Peter Andre som föll för varandra 2004 och plågade resten av sina lägerkamrater med oändlig flört och massage.

Catalina Guirado hade nöjet att simma med crocs (Bild: Rex)

Katie Price och Peter Andre packade på PDA vid varje tillfälle

Katie Price och Peter Andre packade på PDA vid varje tillfälle (Bild: ITV)

Men om de träffades 2016 kunde de ha genomfört sin uppvaktning privat tack vare införandet av en hemlig sexgrotta bredvid duschen.

olivia attwood love island

Producenten Oli Nash berättade för The NEWSAM: Intill är en hemlig grotta som kommer att vara gömd bakom en låst dörr. Den kommer att användas ett antal gånger i serien för våra kändisar.

Inuti är det bara en vanlig grotta med en bänk men vi kommer att använda den genom serien för olika evenemang. Golven är lite hårda - men det kan användas för romantik.

Se Även: