Olivia Attwood lyfter locket på Love Island -hemligheter - inklusive ”fruktansvärda” 03:00 dumpningar

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Olivia Attwood har avslöjat några saftiga skvaller från hennes tid på hit datingprogrammet.



Love Island-stjärnan dök upp i serien 2017, när hon och hennes tidigare pojkvän Chris Hughes var tvåa till Kem Cetinay och Amber Davies.



Och nu lägger 30-åringen ner bönorna på allt som tittarna inte ser.



Att ta itu med ryktena om att många tävlande får det inte bra under täcket, sa hon att i stället randy singletons bara hitta andra platser att gå.

Berättade Olivia ok! : 'Om du går på övervåningen under dagen kan du ha sex på toaletten eller var du vill, men jag tror att redigeringen av serien just har förändrats.

asda öppettider påsk 2019
Olivia avslöjar den hemliga platsen som Love Island -tävlande går för att ha sex för att undvika att bli sedd

Olivia avslöjar den hemliga platsen som Love Island -tävlande går för att ha sex för att undvika att synas



'När du är i sovrummet finns det så många sängar och så mycket buller från kamerakörningen, galleriet, människor som viskar, du kan göra saker under täcket utan att folk vet.'

vad betyder 312

Hon erkände också att det fanns tillfällen då pojkarna och tjejerna fick ha lite stillestånd, särskilt om besättningen behövde göra något viktigt underhåll på villan.



26-åringen förklarade hur de fick lämna platsen och sa: 'De separerade pojkarna och tjejerna så att vi inte kunde chatta eller gå av med varandra, ingenting kan hända för att förändra historien.

Olivia dök upp i Love Island 2017

Olivia dök upp i Love Island 2017

'Pojkarna gick på en buss, vi åkte på en annan och vi åkte till olika platser', tillade hon.

Varje grupp chapprerades av producenter och personal bakom kulisserna så att de inte kunde prata med varandra om de andra eller någon av de historier som de var involverade i.

Olivia erkände att hon och Amber Davies fortsatte att försöka gå iväg för en pratstund, men att de skulle följas och frågade vad de pratade om.

Abigail och Brittany Hensel
Chris och Olivia var tvåa

Chris och Olivia var tvåa (Bild: ITV/REX/Shutterstock)

I stället kunde Olivia och hennes vänner njuta utan kamerorna på dem 24/7. 'Vi gick bara till en strand på morgonen, fick lite mat och bara solade och gick i havet en stund', avslöjade hon.

Tittarna har ofta undrat hur tävlande förblir så glamorös under hela serien. Svaret är, enligt Olivia, en glamptrupp bakom kamerorna som besöker villan och hjälper till med hår och smink. Förutom, skämtade hon, de hade inte denna form av hjälp under serien hon var med i.

Olivia var inte ett fan av dumpningarna

Olivia var inte ett fan av dumpningarna (Bild: ITV)

lily james sky mobil

Hon erkände att medan folk nu kommer in för att sköta hårförlängningar och naglar, på den tredje serien fanns det absolut ingenting förutom den senaste veckan.

Olivia erkände att det var en 'jävla förvirring' att behöva klippa sina egna naglar och erkände att hon hade hårförlängningar som faller ut.

Hon fortsatte: 'För serien efter insåg de att tjejerna såg ut som absoluta ragamuffins, så började få lite hjälp.'

Detta förklarar hur nuvarande Love Islander Hugo lyckades klippa sig i mitten av veckan innan hans senaste uppgörelse med Toby.

Dumpningsceremonin kan pågå i timmar, medger Olivia

Dumpningsceremonin kan pågå i timmar, medger Olivia

Och Olivia släpper också ut katten ur väskan om den ikoniska dumpningen och kopplingar som är en höjdpunkt i varje serie. Ibland tar dessa ceremonier så lång tid att de kan pågå till så sent som 04:00.

man klädd som clown

Hon tillade: 'De kan ta så lång tid. Vi visste inte tiden, men producenterna skulle berätta att vi var tvungna att gå och lägga oss eftersom det var tidigt på morgonen.

Eftersom tävlande är så trötta och stressade är det inte konstigt att de erbjuds en hjälpande hand om de känner sig tungtrötta. Olivia medgav att Love Islanders ibland kan chatta igenom vad de vill säga med producenterna.

Men även då avslöjade hon att om de verkar besvärliga när du ser dem på skärmen är det ännu värre när du är där framför de andra.

Hon erkände att dumpningarna är 'hemska' och 'värre i verkligheten'.

Hon sa: 'På TV fyller de tystnaderna med musik men det är så dödligt tyst, allt du kan höra är att det brakar i elden.'

Se Även: