Nya filmer kommer till Sky Cinema och NU TV i november 2019

Kapten Marvel

Ditt Horoskop För Imorgon

När Halloween kommer och går är det dags att se fram emot årets näst sista månad.



November 2019 ser ut att bli ett bra år för prenumeranter på Sky Cinema och NU TV eftersom en helt ny skiva titlar kommer att släppas på deras tjänst.



En av de största tilläggen kommer ankomsten av Captain Marvel på miljarder dollar till streamers, där Marvel-fans kan se Oscar-vinnaren Brie Larson ta rollen som den kosmiska hjältinnan.



Dessutom kan Disney -fans se Tim Burton göra sin egen live -action på den klassiska filmen Dumbo - med lite hjälp från Colin Farrell och Danny DeVito.

Vilken månad det blir!

Här är vad som kommer till Sky Cinema och NU TV i november 2019.



Nya filmer kommer till Sky Cinema och NU TV i november 2019

Anna och apokalypsen - 1 november

Den skotska studenten Anna i sjätte form och hennes kompisgäng med ragtag måste slå tillbaka mot zombie-apokalypsen när den drabbar deras hemstad Little Haven. Denna zombie-skräckkomedi-musikal spelar Ella Hunt och Paul Kaye.

Nötknäpparen och de fyra världarna - 8 november

Nötknäpparen och de fyra världarna

Nötknäpparen och de fyra världarna (Bild: Disney)



I denna klassiska saga med en Disney-makeover spelar Mackenzie Foy rollen som den unga hjältinnan Clara, som måste hitta en nyckel till den mystiskt låsta, äggformade lådan som hennes sena mamma lämnade henne. I en fantastisk och konstig värld möter hon den elaka Mother Ginger, spelad av Dame Helen Mirren, som visar en stor fara för det nya landet som Clara har kommit in i.

Fröken Bala - 9 november

Skådespelerskan Stephanie Sigman

Skådespelerskan Stephanie Sigman visas i en scen från filmen 'Miss Bala & apos; i detta publicitetsfoto som släpptes till Reuters den 20 januari 2012. I en historia som har tagits bort från rubrikerna berättar den nya filmen 'Miss Bala', som öppnas i begränsad utgåva i USA på fredag, den upprörande historien om en mexikansk liten stad skönheten heter Laura som oavsiktligt blir involverad i en våldsam drogherre (Bild: REUTERS)

Gloria (Gina Rodriguez) är en mexikansk skönhetstävlingsdeltagare som ringer polisen när hennes vän kidnappas från en nattklubb i en skrämmande offentlig skottlossning. Efter att omedelbart ha överlämnats till samma kartell -ligister som stod bakom attacken, tvingas Gloria manipulera och planera sig till säkerhet i denna explosiva action -thriller.

Små monster - 15 november

Denna lättsamma Aussie-zombiekomedi ser en musiker som inte är lycklig gå med på hans brorson skolresa för att förföra sin optimistiska och begåvade lärare (Lupita Nyong & apos; o). Ett regeringsexperiment visar emellertid snart att resan avbryts av ett zombieutbrott.

Captain Marvel - 22 november

Kapten Marvel (Bild: Marvel Studios)

Kree warrior Vers (Brie Larson) är en av främlingsrasens bästa fighters. Men när hon anländer till jorden på 1990 -talet upptäcker Vers snart att hennes förflutna inte är vad hon trodde att det var och kanske kan en ung Nick Fury (Samuel L. Jackson) hjälpa henne att hitta svaren som hon letar efter. Medverkar även Jude Law, Annette Bening och Ben Mendelsohn.

Dumbo - 29 november

(Bild: © 2019 Disney Enterprises, Inc. Med ensamrätt.)

I den senaste live-action-ombildningen av en Disney-klassiker väcker regissören Tim Burton berättelsen om den flygande unga elefanten till liv med hjälp av stjärnor som Colin Farrell, Michael Keaton, Eva Green och Danny DeVito.

Nya samlingar

Jul

(Bild: PA)

Höjdpunkter: The Grinch, Die Hard, Arthur Christmas, It's a Wonderful Life, The Muppet Christmas Carol, The Polar Express, Trading Places, Sleepless in Seattle

Femstjärniga filmer

The Dark Knight (Bild: Warner Bros)

Höjdpunkter: Borta med vinden, käkar, The Graduate, Vertigo, Shawshank Redemption, A Clockwork Orange, The Dark Knight, Zulu, Forrest Gump

Vilka filmer kommer du att se i november? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

Se Även: