Harry Styles får en sen tatuering efter att ha förlorat spelet med One Direction under James Cordens show

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Harry Styles har nytt bläck efter att ha förlorat ett spänt spel med Roulette Roulette på Late Late Show.



tess daly vernon kay

One Direction -sångaren dök upp med sina bandkamrater på James Corden & rs program, och alla vänner deltog i uppgiften för att se vem som skulle behöva få designen.



Spelet såg att stjärnorna var och en har en röd ruta - tänk Deal or No Deal - som antingen innehöll frasen & apos; SAFE & apos; eller & apos; TATTOO & apos ;.



Det blev nästan lite för mycket för värden Corden, som såg extremt nervös ut när han öppnade sin, innan han slog i luften och dansade när det avslöjades att han inte skulle tatuera sig.

Istället var det disketthåriga sångaren Harry som hade Late Late Show -logotypen tryckt på armen, och programmets officiella Twitter -konto kunde inte motstå en fräck gräv när bandet uppträdde i slutet av showen.

masterchef professionals uk 2019

Med hänvisning till gruppens hit History twittrade de: '' ... och nya tatueringar ... '' V RELEVANT LYRIC. #1DLateLateShow (sic) '



Gruppens framträdande kommer efter att de gungade SAP Center i San Jose på onsdagen inför deras utökade uppehåll nästa år.

Det verkade som att de verkligen var fast beslutna att gå ut med en smäll när de framkallade masshysteri vid deras senaste spelning - så mycket att deras röster knappt kan höras över fansen & apos; skriker.



Samtidigt hittade de nyligen ett fan i Coldplay Chris Martin efter en show i Mexiko förra veckan.

När han talade till Daily Star erkände den 38-årige frontmannen att han hade en man krossad på 1D lothario Harry Styles.

vad hände med todd i coronation street

LÄS MER: Coldplay och One Direction är inställda på X Factor -finalen och Adele ryktas vara ombord

Han sa: 'Vi såg One Direction på söndagen. Harrys hår - det är väldigt attraktivt, även jag blev lite förvirrad.

Vi är säkra på att den gula sångaren hade varit lika förvirrad om han hade sett grabbarna & apos; uppträdande i San Jose igår kväll.

Se Även: