Cheryl Coles känslomässiga sena tweets efter Tre Holloway -splittringen avslöjades

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Par sågs senast tillsammans för två veckor sedan(Bild: DAVE SHOPLAND)



Cheryl Cole tog till Twitter sent i går kväll efter att det visade sig att hon skilde sig från den amerikanska pojkvännen Tre Holloway och berättade för fans att hon var ensam.



dr robin jane williams

Paret, som splittrades för två månader sedan men förblir vänner, skyllde på distans för att deras förhållande gick sönder efter ett år tillsammans.



Sångerskan Cheryl antydde bara på hennes förhållandeuro i de känslomässiga tweetsna.

'Ibland sitter jag här själv och undrar varför ni alla är så snälla och trevliga och omtänksamma mot mig. Det blir överväldigande, skrev hon.

Hon fortsatte: 'Tack för allt jag menar att ... jag älskar dig. Du är fantastisk. '



Med LA-baserade Tre, 28, som vägrar att flytta till England, och Chez inte är villig att rycka upp rötterna till USA-och lämna sina älskade hundar Buster och Coco bakom-bestämde paret sig för att lägga tid på sin romantik.

Trots att de träffades för att äta middag med vänner i London förra månaden, separerade paret faktiskt för nästan två månader sedan.



En källa sa: Cheryl och Tre hade ett lysande år tillsammans men trycket på långdistansdating blev så småningom för mycket.

Även om Cheryl gör mycket arbete i Amerika, är det ofta i New York, som fortfarande är en bra sex timmars flygresa bort. Tidsskillnaden, plus den hektiska karaktären i Cheryls arbetsschema, tog så småningom ut sin rätt.

Cheryl insåg att om de inte skulle leva tillsammans, realistiskt sett, skulle förhållandet bara inte gå någonstans.

(Bild: Xposure)

Trots att de delades upp på sommaren träffades de på middag förra veckan precis som kompisar och de hade det jättebra. De förblir otroligt förtjusta i varandra och deras familjer är också fortfarande väldigt nära och har regelbunden kontakt.

Efter att ha splittrats från före detta maken Ashley Cole 2010 var dansaren Tre, som stöttade Chez på hennes solo-turné i Storbritannien, stjärnans första seriösa pojkvän.

Genom att dela sin tid mellan Los Angeles, New York, London och 30-åriga Cheryls hemstad Newcastle, hade det glamorösa paret vid ett tillfälle förväntats meddela sitt förlovning.

Den tidigare X Factor -domaren Chez omfamnade nyligen singeln med en vild utekväll i Amsterdam tillsammans med sina gamla Girls Aloud -bandkamrater Nicola Roberts och Kimberley Walsh.

bästa budget smartphone uk 2017

På bash visades födelsedagsflickan Nicola, 28, med en glitterboll på huvudet och fick tårna sugna.

Kim, 31, talade om deras tjusiga upptåg och sa till mig på Pride of Britain efterfest: Det var riktigt roligt. Vild, faktiskt.

Vi är ganska tama vanligtvis, men när du är i Amsterdam måste du uppleva allt.

Nicola blev lite störd av att tån sugits, det var inte frivilligt - det blev påtryckt på henne. Jag och Cheryl hade inte tårna sugna, det var en speciell behandling för födelsedagsflickan.

I går kväll bekräftade en talesman för sångaren att paret hade splittrats.

Visa galleri

Se Även: