Michael Jacksons barn är mina och ett DNA -test kommer att bevisa det, säger Brit -stjärnan Mark Lester

Uk News

Ditt Horoskop För Imorgon

Hjälp: Jacko var desperat efter barn(Bild: Reuters)



Brit -skådespelaren Mark Lester har dramatiskt lovat att ha DNA -test för att bevisa att han är far till Michael Jacksons tre barn, kan Sunday People avslöja.



Fd Oliver! barnstjärnan Mark - gudfar till alla Jackos barn - tror att det finns en god möjlighet att han är deras biologiska pappa.



Den 54-årige skådespelaren, som var Michaels bästa vän på 30 år, donerade spermier till superstjärnan ett år innan sångarens första barn föddes.

Nu har Mark, som inte har fått träffa prins Michael, 16, Paris, 15, och Blanket, 11, sedan deras fars död i juni 2009, skickat ett meddelande till dem: Jag är här, kom och besök England, vi tar hand om dig.

Mark talade uteslutande till Sunday People och sa: Efter att Michael bad mig att donera spermier åt honom glömde jag det helt.



Han var en fantastisk pappa för dem, uppfostrade dem och var lysande med barnen så jag gick bara inte dit men det finns uppenbarligen en bra möjlighet (att jag kan vara den biologiska pappan).

Jag skulle inte ha ett DNA -test utan barnens tillstånd, men när barnen blir myndiga, och det inte är långt borta, och de bestämmer att de vill att jag ska göra det så gör jag det. Det är upp till dem.



Jag vill inte berätta för dem vad de ska göra. Jag vill bara återansluta och vara gudfadern som Michael skapade mig.

Vänner: Med Harriet, vänster och Olivia (Bild: SWNS)

I sin första intervju på nästan fyra år säger pappan till fyra, att likheten mellan hans 18-åriga dotter Olivia och Jackos tjej Paris är slående.

Och den unge prinsen Michael hade en häpnadsväckande likhet med Mark när han var barnstjärna. Men Mark känner sig nu låst av Jackson -familjen efter påståenden att han är pappa. Dussintals av hans samtal har blivit obesvarade.

Förra månaden blev han inbjuden till Los Angeles av Jacksons tidigare chef Dieter Weisner bara för att upptäcka att det inte skulle vara möjligt att träffa barnen. Barnen kommer att ta ställning som vittnen i en rättegång på 26 miljarder pund mot konsertpromotorn AEG Live.

Familjen hävdar att företaget, som organiserade Jackos 50 avskedsspelningar som planerades för Londons O2 Arena, ignorerade hälsorädslan för sångaren.

vad har hänt med peter kay

Mark säger att han gärna skulle ge bevis för att försvara sin vän på 30 år. Han sa: Michael var en stor vän för mig och jag skulle försvara hans namn i rättsfallet om jag måste.

Mark, som sköt berömmelse vid åtta års ålder när han spelade in i Lionel Bart -filmen Oliver!, Träffade Jacko första gången 1978 på Rainbow Theatre i Finsbury Park, norra London, där sångaren uppträdde med Jackson 5.

Paret, då båda 20, slog genast ut, delade hamburgare och läsk och chattade i över tre timmar.

Likhet: Olivia vid 10, Paris vid 13 (Bild: Collect/Getty)

När Michael flög tillbaka till Amerika höll de en långdistansvänskap. Sångaren ringde ofta till Mark klockan 3 för en pratstund eftersom han inte kunde förstå de olika tidszonerna.

strikt come dancing 2018 parningar

Mark sa: Vi slutade bra vänner. Michael hade så många människor och säkerhet runt sig men hade väldigt få människor som kände honom riktigt nära. Jag blev en av de få lyckliga.

Michael levde i en bubbla. Han kände knappt någon känd person utanför musikvärlden.

Han introducerades en gång för tennisspelaren Boris Becker i Tyskland och hade ingen aning om vem han var.

1991 födde Mark sitt första barn till sin första fru Jane. Bara två år senare föddes ytterligare en dotter Harriet och 1995 fick han sin tredje dotter Olivia.

Bara månader senare ringde Jacko till Mark med en ovanlig begäran.

Mark sa: Jag minns att Michael ringde och sa: 'Åh, du har väl inga fertilitetssvårigheter?'. Han skämtade halvt så jag skämtade: 'Åh, jag tittar bara på henne och hon blir gravid'.

Så då på ett lättsamt sätt sa han: ’Kan du hjälpa mig?’. Inledningsvis trodde jag att han ville att jag skulle göra något med sin ex-fru Debbie Rowe och jag tänkte: 'Jag tror inte det'.

Därefter ur det blå ungefär ett år senare nämnde han spermadonation och jag höll med.

Michael gjorde det för mig att gå till en klinik i Harley Street, London för att göra det. Det var konstigt.

Jag gick in ett par gånger för att donera men vi pratade aldrig om det någonsin igen.

Det var en riktigt konstig begäran men medan Michael levde tänkte jag aldrig på det. Jag donerade inte för att få ut något av det.

Likheter: Mark vid åtta, Prince i åldern 12 (Bild: Collect/Getty)

I februari 1997 meddelade Jacko att hans första son föddes med Debbie Rowe, prins Michael.

Paris följde 1998 och prins Michael II, även känd som filt, anlände 2002.

När barnen växte upp uppstod ett faderskapspussel bland spekulationer om Michael såg annorlunda ut än sina tre barn.

Han och hans familj förnekade häftigt att barnen inte var hans.

Mark, som gjordes till gudfar av superstjärnan för alla tre barnen 2001, sa: Medan han levde trodde jag aldrig att barnen var någon annans utom Michael.

Marks barn, inklusive sonen Felix, nu 13, blev nära vänner med Jackos barn och de två familjerna blev nästan oskiljaktiga och tillbringade skollov och helger tillsammans. Mark, nu utbildad osteopat bosatt i Cheltenham, Gloucs, sa: Varje gång Michael kom till Storbritannien, vilket var minst sex gånger om året, brukade jag ta mina barn för att se hans.

De gick alltid riktigt bra. Olivia och Harriet skulle spela med Paris.

Vi brukade alltid bo på en isolerad stuga på Cliveden House -hotellet i Berkshire. Jag tog till och med barnen hem till honom i USA. Vi var som en stor lycklig familj.

Frustrerad: Markera nu (Bild: Matthew Pover)

Bara tre månader efter att han skakande tillkännagav AEG Live -turnén på O2, hittades Jacko, som rapporterades ha en skuld på 100 miljoner pund, död vid 50 års ålder efter överdosering av smärtstillande och lugnande medel.

ant mcpartlin baby 2013

Hans läkare Conrad Murray dömdes senare för mord och fängslades i fyra år.

Mark sa: När jag hörde nyheterna blev jag förstörd. Jag har aldrig sett honom ta några droger. Jag lyckades ta mig till Amerika för hans minnesstund och det var sista gången jag såg barnen.

Två månader efter att Jacko dog, nämnde hans vän Uri Geller för Mark att han kunde vara pappa.

Mark, som hävdar att han aldrig tidigare tänkt på det, sa: Då märkte jag likheterna hos mina egna barn och hans.

Min dotter Olivia ser ut som Paris. Människor har också påpekat likheter mellan mig själv när jag var yngre och Prince.

Men efter att ha hört påståendena slutade familjen Jackson svara på Marks samtal.

Han tillade: Jag tycker bara att det är riktigt grymt att vårt förhållande just har avbrutits. Det är inte vad Michael skulle ha velat.

avsparkstid för Liverpool och Real Madrid

*************

500 nya låtar gömda på Neverland

MICHAEL Jackson skrev omkring 500 låtar och gömde dem i sitt Neverland -hem innan han dog.

Mark Lester berättade hur hans superstjärna kompis ofta skulle skriva tio gånger antalet låtar för varje album han producerade - vilket lämnade hundratals oanvända under hans glittrande karriär.

Jackson, som gjorde tio studioalbum, tros ha gömt dem i inspelningsstudion på hans vidsträckta kaliforniska ranch.

Mark sa: Nästa sak som kommer att hittas är Michaels okända låtar. De måste vara i ett valv någonstans vid Neverland. Han berättade att när han skrev Thriller skrev han tio gånger fler låtar än vad som behövdes.

Han gjorde det med varje album och filtrerade sedan bort det bästa från det värsta. Jag är förvånad över att ingen har fått tag på dem än.

Han kunde inte läsa eller skriva musik så när texter kom till honom var han bara tvungen att snabbt skriva ner saker. Om han fick ett slag skulle han slå det på en bärbar bandspelare.

Band och ord finns någonstans eftersom jag har hört några av dem. En handlade om en mystisk tjej.

Jag vet inte om de hittades när hans egendom avvecklades. Hur som helst kommer de att vara värda lite pengar.

Jackson hade sju brittiska singlar nr 1 och 13 i USA under sin solokarriär.

Se Även: