Tesco ger kunderna 10 p av varje liter bränsle i helgen - men du måste fylla på en vagn först

Tesco

Ditt Horoskop För Imorgon

Tesco -kunder kan få upp till £ 10 på bränsle - men de måste fylla på en vagn först



röd bröllopsgästklänning

Tesco erbjuder sina kunder chansen att sänka bränslekostnaderna den här månaden genom att tappa 10 p per liter från priset på påfyllningar i hela landet.



Stormarknadsjätten kommer att dela ut kuponger till kunder under de närmaste 17 dagarna, så att de får 10 p rabatt för varje liter bränsle - men det är en ganska dyr fångst.



För att tjäna en kupong måste du spendera £ 60 eller mer i butik eller på Tesco online för det första - det betyder att det förmodligen bara är värt det om du redan planerar en stor butik på Tesco - se fler sätt att spara pengar på din stormarknad här.

Affären börjar idag - och kommer att löpa från 25 januari till 11 februari på 500 Tesco -tankstationer över hela landet.

Alla kuponger som utfärdas i butiken är giltiga i två veckor efter köpet - onlinekuponger är giltiga fram till 25 februari.



Affären innebär att om du fyller på 50 liter under de kommande två veckorna får du £ 5 på ditt bränsle. Den maximala påfyllningen för att kvalificera sig för besparingen är 100 liter. Du kan läsa allt om hur du sparar på bensin och diesel året om här.

Läs mer



Hur man sänker kostnaden för körning
Hypermiling - Hur man använder 40% mindre bränsle Telematik - vad det är och hur det fungerar 6 saker att kontrollera INNAN du får en MoT De billigaste bilarna du kan köpa

En talesman för Tesco sa: ”Under de senaste tre åren har vi gjort allt vi kan för att hjälpa kunderna bättre - från att erbjuda enklare, lägre och stabilare priser till att samarbeta med våra leverantörer för att skydda kunderna mot inflation. Men vi vill göra ännu mer.

”Vi vet att kunderna har fler räkningar att betala i januari och halvtiden är precis runt hörnet. Det är därför vi gör det enklare att hantera budgetar genom att erbjuda 10p rabatt per liter bränsle när du spenderar 60 £ eller mer i butik eller på dina online -livsmedel. '

Hur du kan spara på bränsle året runt

Bensinpump
  1. Fyll på på hektiska bensinstationer - Dessa stationer köper mer bränsle och kan dra nytta av sjunkande priser. De stora bensinstationerna har leveranser varje dag så att de kan ändra priset, berättade Arthur Renshaw, från bensinstationens analytiker Catalist Experian. Spegeln . Men en liten bensinstation i en by kan ha leverans varannan vecka.
  2. Välj en stor station - Stationer köper sitt bränsle på grossistmarknaden. Precis som i alla andra förhandlingar är de stora köparna bättre i stånd att göra en affär.

  3. Leta efter en grupp stationer - När flera stationer ligger nära varandra är det mer sannolikt att de sänker priserna för att locka förare. Om du befinner dig på Highlands och Islands of Scotland har du mycket mindre konkurrens än i centrala Manchester, säger Renshaw.

    vem är med i jag är en kändis 2019
  4. Gör din forskning - Hemsidan PetrolPrices.com låter dig jämföra priser i ditt område. Den listar också de senaste genomsnittspriserna, så du vet om du blir lurad.

  5. Spela stormarknadsspelet - Stormarknader konkurrerar om bränslepriserna tillsammans med allt annat. När du handlar, håll utkik efter kuponger som erbjuder bensinrabatter. Men var medveten om den totala kostnaden. Det är ett sätt att få priserna under £ 1, men du behöver köpa mycket mat för att få det resultatet, sa PetrolPrices.com -ägaren Peter Zaborszky.

  6. Stanna till vid provinsstäder - Flygplatser, motorvägar, dyra städer och landsbygdsområden har de högsta avgifterna, enligt PetrolPrices.com -analys. Den gyllene vägen är i mitten där hyran är billig, förklarade Zaborszky.

Se Även: