'Het' bröllopsgäst anklagad för att stjäla uppmärksamhet från bruden i ren klänning

Konstiga Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Bilden blev viral efter att ha lagts ut på Reddit(Bild: REDDIT)



Vi vet alla att det finns några viktiga regler att följa när man går på ett bröllop - inklusive att inte ha på sig en vit klänning.



Det är inte den enda färgen du bör undvika, enligt rektorn för British School of Etiquette Philip Sykes, som säger en röd outfit anses vara oförskämd och kan leda till att gäster anklagas för att ha försökt stjäla brudens rampljus.



Så när en bröllopsgäst kom fram till ett bröllop i en ljusröd klänning tog det inte lång tid innan det ropades ut online - men det var inte färgen som vissa människor hade problem med.

En bild delades på Reddit under bildtexten: 'Heta bröllopsgäster, men prata om att stjäla uppmärksamhet från bruden med den rena klänningen!'

Vissa såg inga problem med outfiten (Bild: REDDIT)



Dräkten, med korsettöverdel och rena detaljer, delad åsikt - med några som älskar utseendet.

En skrev: 'Jag förstår inte riktigt varför det här är en så stor grej. Hon ser fantastisk ut, beroende på klädkoden kan det definitivt vara lämpligt för ett bröllop.



En andra sa: 'Jag älskar faktiskt den här klänningen. Det är fantastiskt, spetsen är tillräckligt lång för att det ska vara lämpligt och hon är täckt på alla rätt ställen. Tyvärr kunde jag aldrig passa in i något sånt här, men om en av mina underbara vänner hade det på mitt bröllop skulle jag säga att de ser vackra ut.

Andra var överens om att hon såg bra ut, men sa att valet av klänning inte var lämpligt för ett bröllop & apos ;.

Läs mer

Förhållande Drama
Kvinna skickar make falska texter Min fru har en annan mans bebis Man ryktar över fuskdröm & apos; Jag betalar min fru för oralsex & apos;

En person sa: 'OOF, någon gör ett UTTALANDE med den klänningen! Om jag hade en sån bod skulle jag klä mig så varje dag. Men jag känner att hon måste ha lite nötkött med bruden, den där klänningen alldeles för varm för ett bröllop.

En annan hävdade: 'Det här verkar lite olämpligt för en familjesamling. Du måste klä dig för evenemanget. Det är en fin klänning men inte rätt plats att bära den.

En tredje tillade helt enkelt: 'Ser ut som underkläder.'

var är skeppsbruten 2019 filmad

Se Även: