Robinsons lanserar ny julsmak squash - och det är mycket snyggare

Stormarknader

Ditt Horoskop För Imorgon

Glögg, Prosecco och konstant varm choklad, vintern är hem för några av våra favoritdrycker i världen.



Och nu går till och med Robinsons in på säsongsåtgärden och lanserar en helt ny kall vädersmak av nationens favorit squash.



En vinterig blandning av sött och kryddor, Robinsons & apos; nytt krossat äpple och kanel är varumärkets första produkt som kan avnjutas både varmt och kallt.



Den kommer i en sofistikerad glasflaska

theo paphitis debbie paphitis

Efter att ha tagit inspiration från drycker som turkiskt äppelte, glögg och kola latte, kombinerar det senaste tillskottet i Robinsons Fruit Cordial -sortimentet botaniska och fruktsmaker i en fin (och miljövänlig) glasflaska.

Vi älskar en julspecial



Robinsons & apos; ägare Britvic hoppas kunna locka fler brittiska kunder till premium squashkategorin med den mer avancerade produkten, som har dubbelt så hög pris som varumärkets vardagliga alternativ.

Tillgänglig på Sainsburys, Tesco, Asda och Morrisons, det kommer att ge dig tillbaka 2,50 pund per pop, men erbjuds för närvarande Morrisons och Tesco för £ 2.



50 rabatt på mat

Robinsons & apos; premium squash smak är för närvarande till salu för 50p rabatt (Bild: Blanda bilder)

Tillverkad med äkta frukt och innehåller inga konstgjorda färger av smakämnen, det är inte heller dåligt på hälsofronten, och innehåller bara 17 kalorier per 100 ml portion och sötad med naturliga källor snarare än socker.

Läs mer

Jul 2019 mat och dryck
Costa julmeny M&S julmat Tescos julmatsserie presenterades Morrisons prosecco vinner smakprov

Och förutom att vi dricker det på dagen, tror vi att det också är ett bra teetotalt alternativ till glögg. Eller så kan du överlämna den till barnen med en kanelsticka när du stoppar i alkoholversionen!

Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vilket innebär att vi kan få provision på försäljning av produkter eller tjänster vi skriver om. Denna artikel skrevs helt oberoende, se mer information här.

Se Även: