Prins William kommer att komma ur prins Harrys memoarer 'värst av allt', säger kunglig expert

Uk News

Ditt Horoskop För Imorgon

Prins William kommer förmodligen att komma ur prins Harrys nya memoarer, värst av allt, har en kunglig expert hävdat.



Det meddelades förra veckan att Harry skulle släppa en 'korrekt och fullständigt sanningsenlig redogörelse för sitt liv hittills nästa år.



Och om Harry och hustrun Meghan Markles explosiva intervju med Oprah Winfrey är något att gå efter, kommer memoiren sannolikt att innehålla flera bombskal - med en källa som berättar för NEWSAM att tanken på boken har utlöst en tsunami av rädsla i kungliga kretsar.



Och kunglig kommentator och biograf Ingrid Seward har sagt att bokens innehåll kan påverka hans bror prins William mest - särskilt om Harry säger saker som är 'olämpliga' om de kungliga.

kalorier i en big mac
William och Harry vid avslöjandet av statyn av deras avlidna mor prinsessa Diana tidigare denna månad

William och Harry vid avslöjandet av statyn av deras avlidna mor prinsessa Diana tidigare denna månad (Bild: POOL/AFP via Getty Images)

Enligt uttrycka , sa hon: 'William är förmodligen den som kommer att komma ur det värsta av allt eftersom det finns en rad mellan William och Harry och i princip om Harry säger saker som är olämpliga om monarkin, det är Williams framtid.



Det är inte Harrys framtid, han är borta nu, men det är Williams framtid.

Förutom chatten med Oprah Winfrey anklagade Harry också de kungliga för 'total försummelse' i sin Apple TV -dokumentarserie, The Me You Can & apos; t See.



Harrys memoarer kommer att släppas i slutet av nästa år

Harrys memoarer kommer att släppas i slutet av nästa år (Bild: AFP via Getty Images)

Älskar du de kungliga? Registrera dig för NEWSAM's dagliga nyhetsbrev för att få alla de senaste nyheterna om drottningen, Charles, Kate, Wills, Meghan, Harry och resten av företaget. Klicka här för att registrera dig .

Han tappade också på sin pappa prins Charles föräldraskap i serien och under ett framträdande på fåtöljen Expert podcast.

Och Ingrid hävdade att prins Charles har förblivit tät efter att hans sons bok tillkännagavs.

rylan clark-neal

Hon förklarade: 'Naturligtvis glömmer alla stackars gamle prins Charles, som har varit väldigt tyst om allt detta.

Prins William kan komma ur Harrys memoarer värst av allt, har en expert hävdat

Prins William kan komma ur Harrys memoarer värst av allt, har en expert hävdat (Bild: Getty Images)

Det är hans son och hur sårande kan det vara för honom att höra Harry säga att hans far inte har varit en stor pappa - vilket är mer eller mindre några av de saker han redan har sagt.

dale winton ill 2012

Harrys memoarer är dock inte den enda boken som kan innehålla fler avslöjanden om de kungliga.

Det meddelades igår att Harry och Megans biografi Finding Freedom uppdateras med ett nytt kapitel.

Harry och Megans biografi Finding Freedom släpps med ett nytt kapitel i slutet av augusti

Harry och Megans biografi Finding Freedom släpps med ett nytt kapitel i slutet av augusti (Bild: Getty Images)

Den uppdaterade boken kommer att täcka parets 'sorg' efter prins Filips död och berätta om 'Meghans emotionella helande resa från att förlora ett barn till deras dotters födelse'.

Pocketversionen den 31 augusti sammanfaller med årsdagen för prinsessan Dianas död.

Utgivaren HarperCollins sa att epilogen i pocketutgåvan kommer att dela: 'Bakom kulisserna i Harrys och Meghan' s banbrytande intervju med Oprah, detaljer bakom parets flytt till Kalifornien (och) de olika filantropiska och affärssträvanden Sussexerna har varit involverade med sedan deras flytt och vad som väntar med Archewell Productions. '

Den kommer också att innehålla: 'De ständiga utmaningar paret står inför när det gäller integritet och den brittiska pressen (och) den sorg som paret kände över prins Philip' s död. '

Den uppdaterade boken, av författarna Omid Scobie och Carolyn Durand, sägs ha skrivits med deltagande av de närmaste Sussexerna.

Se Även: