Var spelas Dancing on Ice 2019? Inuti uppsättningen och hur du kan besöka

Storbritannien Och Irland

Ditt Horoskop För Imorgon

Dancing on Ice är tillbaka på våra skärmar för att hålla vinterbluesen i schack och lite gnistrande och bländar till de mysiga söndagskvällarna!



Holly Willoughby och Phillip Schofield kommer att finnas till hands för att presentera den nya serien, som kommer att se kändisar inklusive Gemma Collins och Love Island & Wes Anderson para ihop med professionella mentorer och möta domarna.



Inte överraskande, de behöver en ganska imponerande ishall för att träna sina färdigheter och dra av käftande drag.



Men var är showen exakt - och kan du besöka den?

Holly Willoughby och Phillip Schofield

Var spelas Dancing on Ice?

Serien spelas in på en specialbyggd ishall vid RAF Bovingdon i Hertfordshire. Det finns faktiskt två rinkar tillgängliga för kändisarna - en för träning och en för liveframträdanden.



Den tidigare RAF -basen har också fungerat som inspelningsplats för filmer som Harry Potter and the Deathly Hallows och Fast and Furious 6.

Kan du besöka ishallen?

Eftersom det är en tillfällig byggnad för serien kan du inte besöka ishallen resten av året. Men om du är nyfiken kan du ansöka om det gratis biljetter till showen Dancing on Ice .



Har det alltid filmats där?

Nej, Dancing on Ice har haft en mängd olika hem genom åren. Från 2006 till 2010 filmades det på George Lucas -scenen i Elstree Studios, innan det flyttade till Shepperton Studios 2011. Men 2012 var det tillbaka på Elstree Studios.

Men när showen återupplivades 2018 flyttades den till det nya hemmet i Hertfordshire, där serien 2019 också kommer att äga rum.

jim davidson hells kök

Dancing on Ice sänds på ITV på söndagar klockan 18.00.

Läs mer

Film- och TV -platser du kan besöka
James Bond Harry Potter BBC: s skökor Ratched

Se Även: