Piers Morgan: Michael Jackson hade hemlig DEEP -röst som gled ut i oroande chatt

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Piers Morgan har sagt att hans misstankar väcktes om Michael Jackson efter en telefonintervju med sångaren, där kungen av pop avslöjade att allt inte var som det verkade.



Good Morning Britain -värden talade med Louis Theroux om den explosiva nya dokumentären Leaving Neverland, där Michael Jacksons anklagare James Safechuck och Wade Robson talar om de sexuella övergrepp som de påstås ha utsatts för av sångaren.



Louis dök upp på GMB för att tala om sin egen nya dokumentär The Night In Question, som sänds i kväll klockan 21.00 på BBC två, och gav sin åsikt om kontroversen kring Michael Jackson -dokumentet.



Han sa: 'Under åren har det funnits ett mönster av övergrepp.'

Han tillade: 'Jag tror de två offren och det här är försenat.'

Piers Morgan har sagt att hans misstankar väcktes om Michael Jackson efter en telefonintervju (Bild: ITV)



British Travel Awards 2013

I Leaving Neverland ser Michael Jacksons anklagare tala om de sexuella övergrepp de påstås ha lidit av hans händer (Bild: Getty)

Om sin enda intervju med sångaren sa Piers: 'Jag intervjuade honom en gång i telefonen och det konstigaste med Michael Jackson, som uppmuntrade mina misstankar om honom som människa, var att när han pratade om välgörenhet och barn han hade denna mycket mjuka, högljudda röst.



'När jag bytte ämne till affärer tappade hans röst flera oktaver och han blev en helt annan person att prata med.

'Det var konstigt för mig, det visade mig att han var en annan mångfacetterad och olika karaktär beroende på ämnet.'

människor som ser ut som paul mccartney

Piers öppnade upp om intervjun när han pratade med Louis Theroux (Bild: ITV)

Louis sa att han trodde på anklagarna (Bild: ITV)

Det kommer efter rapporter om att Michael & s dödsbo lämnade in en stämning på 100 miljoner dollar för att stoppa frisläppandet av Leaving Neverland.

Wade Robson, en av männen i dokumentet, vittnade initialt till sångarens fördel vid sin rättegång mot sexuella övergrepp mot barn 2005.

Michael Jackson med Robsons

Den sena sångarens dödsbo hade redan bekräftat planer på att stämma dokumentärskaparna, och hans bror Jermaine Jackson har känslomässigt förnekat alla anklagelser som gjorts på film.

Jacksons familj och egendom förnekar alla anklagelser och kallar programmet 'ett upprörande och patetiskt försök att utnyttja och tjäna pengar.'

*Good Morning Britain sänds vardagar klockan 6 på ITV

Se Även: