Paul Pogbas förhållande till Ole Gunnar Solskjær kan diktera hans Man Utd -framtid

Fotboll

Ditt Horoskop För Imorgon

Paul Pogba: s relation till tränaren Ole Gunnar Solskjær kan diktera mittfältarens Manchester United -framtid.



När hans kontrakt löper ut sommaren 2022, väger Pogba upp sina alternativ efter återvänder till England inför att gå ihop med de röda djävlarna under försäsongen på måndag.



Paris Saint-Germain har övervakat 28-åringens situation och pratat med agenten Mino Raiola.



faye brookes coronation street

Enligt Sky Sports News dock kan Pogba se en långsiktig framtid i United - men är rädd för att hans nästa drag kan ge honom det sista stora kontraktet i karriären.

Hans stora förhållande till Solskjær och de röda djävlarna & apos; sommaraffärer kan innebära att nummer 6 stannar på klubben han älskar.

Redan i december hävdade Raiola att 'det var över' för Pogba i United, men hans prestationer under andra halvan av förra säsongen gav Old Trafford troget förtroende som han kunde begå.



Solskjaer, även om den fortfarande är trofélös, har tagit in Jadon Sancho i sommar och snart kommer Raphael Varane - en internationell lagkamrat till Pogba för Frankrike - att vara en röd djävul.

Rapporten tillägger att den franske internationalen kan vänta till efter transferfönstret för att fatta ett beslut om sin framtid, vilket skulle innebära att han antingen lämnar ett gratis eller tecknar ett lukrativt nytt avtal.



Ole Gunnar Solskjærs relation med Paul Pogba kan innebära att fransmannen bestämmer sig för att skriva ett nytt kontrakt på Old Trafford bland intresse från Paris Saint-Germain

Ole Gunnar Solskjærs relation med Paul Pogba kan innebära att fransmannen bestämmer sig för att skriva ett nytt kontrakt på Old Trafford bland intresse från Paris Saint-Germain (Bild: UEFA via Getty Images)

Ska United möta Pogba: s krav på stora pengar? Ge oss dina tankar nedan .

Rapporter har föreslagit att VM-vinnaren skulle vara övertygad om pengarna var rätt, men efter att ha överlämnat nya stora pengaraffärer till David de Gea och Wayne Rooney är de senaste åren, chefer på Old Trafford kanske inte är angelägna om att betala mannen de spenderade £ 89million på för att få tillbaka från Juventus iögonfallande mängder pengar.

Julia Bradbury gravid igen

Solskjær sa nyligen om situationen: ”Det finns alltid spekulationer om att Paul och klubbar är intresserade, och vi har sett Paul som bäst.

'Paul vet vad vi tycker om det och jag har tyckt om min tid att arbeta med honom och förhoppningsvis kan vi arbeta tillsammans.

'Samtalen mellan klubben och Pauls representanter, jag är inte i detalj i varenda en av dem.'

Den norska managern, som själv nyligen tecknade ett nytt treårskontrakt för att stanna kvar på Old Trafford, sa att det enda han hört från Pogba var hans spänning inför den nya mandatperioden.

'Jag har inget att säga om det. Låt oss se vad som händer, tillade Solskjær.

- Samtalen pågår mellan Paul & s representanter och klubbens representanter.

'All dialog jag har haft med Paul är att han ser fram emot säsongen.'

liverpool vs man city tv

United startar sin Premier League-kampanj lördagen den 14 augusti när de välkomnar Leeds.

Vill du ha en exklusiv förhandsförhandsvisning av din klubb - både i din inkorg och genom din brevlåda? Gå hit för att ta reda på mer och säkra din kopia.

Se Även: