Carol Vorderman, 60, lyser av åldersförstörande skönhet i sällsynt sminkfri snap

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

(Bild: Twitter, WireImage)



Carol Vorderman klev ut på ett okarakteristiskt sätt i söndags.



Countdown-ikonen, 60, bestämde sig för att gå utanför sminkfritt-vilket är en sällsynt förekomst för den åldrande trotsande stjärnan som älskar att förbättra sitt utseende med glamorös kosmetika.



Hon berättade för sina fans att hon bestämde sig för att gå ut utan mascara, bronzer, rodnad och läppstift eftersom hon '' inte kunde bry sig '' om att rädda hennes sminkväska innan hon gick ut för att njuta av snötäcken som föll över natten nära hennes hem i Bristol .

För att bevisa att Carol inte behöver hjälp av smink för att utstråla skönhet, gav hon fansen en titt på hennes naturliga utseende i en underbar selfie som knäpptes utanför.

Carol Vorderman poserade sminkfritt (Bild: Carol Vorderman/Twitter)



Med ett stort flin poserade det matematiska snillet med pälskåpan på kappan som ramade in hennes ansikte och brunettlås.

Carol bildade sitt Instagram -inlägg: 'Utanför innan solen hade en chans att komma igång ... ursäkta #Inget smink titta ... kunde inte bry sig. God morgon från Bristol.



Flera av Carolus fans tog kommentarer för att dela med sig av sin beundran för hennes hy.

En skrev: 'Naturligt vacker.'

En andra och tredje tillade: 'Helt underbar Carol = och vädret är fantastiskt också' och 'Du ser underbar ut Carol.'

Andra berättade att de älskade hur hon såg ut utan smink när de skrev: 'Du ser bra ut utan några' och 'Vacker utan all smink'.

Stjärnan ses sällan bar (Bild: Mike Marsland/WireImage)

Carol fyllde 60 på julafton och markerade milstolpen med en bikiniknäppning.

Bombshallen laddade upp ett fotografi av sig själv från flera år tidigare - visar henne posera i en bikini och kramade en stor mugg.

Fans som rullar genom bilderna som delas via Instagram upptäckte att det fräsande fotot hade skickats ut i rymden - med Carol som förklarade sin festliga anekdot.

Hon skrev: Grattis till mig på 37 -årsdagen.

Carol delade ett bikini -foto av sig själv för att fira sin 60 -årsdag på julafton, förra året (Bild: Carol Vorderman/Instagram)

Jag ÄLSKADE mina 50 -årsåldrar. De började med att en astronautvän tog detta foto till rymdstationen så att jag kunde 'sola i rymden'. Resten av åren har varit lika absurda.

Hon fortsatte: Jag är den lyckligaste kvinnan på jorden.

Livet har bara börjat! Kom an. #LovedAndLoving #TackDuVetVemDu är.

Visst visade bilderna att originalfotografiet hade tagits till rymden och visats på ett fönster på den internationella rymdstationen.

Carols bländande leende lyste upp genom fönstret medan jorden kunde ses tusentals mil bort.

Medan en ytterligare bild visade bikinibilden av Carol stämplad med International Space Station officiella tryck.

Se Även: