TV -presentatören Julia Bradbury, 44, gravid igen efter IVF - 3 år efter den första svåra förlossningen

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Julia Bradbury

grattis!(Bild: Getty)



Julia Bradbury är gravid med sitt andra barn efter en lyckad IVF -kurs.



sas vem vågar vinner ant middleton

Den tidigare Countryfile -presentatören, 44, hälsade sin son Zephyr välkommen för tre år sedan efter en svår graviditet och förlossning, men säger att hon är 'glad' över att vänta ett syskon för honom.



Julia diagnostiserades enligt uppgift med endometrios, ett smärtsamt tillstånd som påverkade livmodern, vilket innebar att det var möjligt att hon aldrig skulle få barn.

Men hon sa till Mail Online att hon var 'extatiskt glad över att vara gravid' och tillade: 'Det är ingen hemlighet att vår son Zephyr var en efterlängtad bebis, och vi är glada över möjligheten att ha en bror eller syster till honom.'

Hon fortsatte: 'Som äldre mamma känner jag mig otroligt lycklig. Jag har nått tremånadersgränsen och håller mig så pass frisk och frisk som möjligt.



Julia Bradbury hemma med ny bebis

Julia Bradbury hemma med Zephyr (Bild: Brian Aris/Hello Magazine)

Brunettskönheten twittrade sedan ett ögonblick av hennes firande och skrev: 'Spännande att säga att jag är gravid. Ut med min mamma och storasus för en stor fet italiensk lunch (fav Scalini). Tack 4 tweets x. '



Julia välkomnade Zephyr två år efter att hon började dejta partner Gerard Cunningham, 55, men det gick inte smidigt.

2 för 1 biobiljetter

Mamma-av-en hade enligt uppgift en svår förlossning när hon diagnostiserades med preeklampsi, vilket innebär att hennes arbete måste framkallas, och om det inte behandlas kan tillståndet vara skadligt för både mamma och barn.

Men hon är positiv till den här graviditeten. Grattis Julia!

Se Även: