Mest chockerande Celebrity Big Brother -ögonblick någonsin - från Roxanne Pallett som `` stansades '' till att Kim Woodburn dras ut av säkerheten

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Celebrity Big Brother nådde sin landmärke 20: e serie förra året, men vi har fortfarande sett stora saker under 2018 - och det kommer definitivt mer att komma.



En mängd stjärnor från TV, musik, film och till och med YouTube har frivilligt förbundit sig att vara inlåsta i veckor för att få en chans att öka sin stjärnkraft (och få lite pengar).



Men under de 17 år sedan Celebrity Big Brother först lanserades har det varit några allvarligt höga dramatiska och käftande ögonblick.



Här är de mest chockerande stunderna från varje serie av Celebrity Big Brother hittills.

Serie 1: Vanessa Feltz & apos; smältning

När Celeb Big Brother först lanserades 2001 deltog tävlande för att vinna pengar till välgörenhet och showen varade bara åtta dagar.



Men åtta dagar var allt som krävdes för att Vanessa Feltz skulle slå sönder - ja, ännu mindre, faktiskt, när hon vred på dag 3 när hon nominerades för vräkning och började krota obsceniteter på köksbordet i krita (medan hon var klädd i djurtryck och bär nyanser) - och ignorerar totalt Big Brother krav att sluta.

Jack Dee - som vann serien - väckte också uppståndelse när han flydde i en timme, med säkerhet som inte lyckades hitta honom.



Läs mer

khloe och spelet
Celebrity Big Brother 2018
Vem är med i CBB? Var är CBB -vinnarna nu? Mest kontroversiella huskamrater Mest chockerande CBB -ögonblick

Serie 2: Les Dennis & apos; depression

Les Dennis pratar med kycklingarna, på Celebrity Big Brother

Les Dennis såg ganska nere ut under sin tid på Celebrity Big Brother (Bild: E4)

Medan inget alltför upprörande hände under serie 2 av CBB 2002, var det klart för alla som tittade på att Les Dennis var en trasig man.

Han gick in i huset efter att hans äktenskap kollapsade med Britain's Got Talent -baben Amanda Holden, och det verkade som om han inte var sig själv.

Han kommenterade senare att det inte var hans 'klokaste drag' att komma in i huset, men han placerades tvåa bakom Take That & # 8217; s Mark Owen.

Serie 3: Jackie Stallones stora entré

Brigitte Nielsen och Jackie Stallone CBB

Brigitte Nielsen och Jackie Stallone CBB (Bild: Rex)

Brigitte Nielsen blev livrädd när ex-svärmor Jackie Stallone gick in i huset på dag fem mitt i en uppgift (hennes 'ja, Jackie' -introduktion har gått ner i CBB-legenden).

Brigitte gav en mästarklass i skådespeleri när hon lyckades föreställa sig överraskning och spänning när hon såg kvinnan som hon skyllde på för att hennes äktenskap kollapsade med Sly Stallone innan hon gick till dagboksrummet för att uttrycka sin fullständiga chock - och hotade att gå.

De två kvinnorna lyckades dock lösa sina problem.

Serien lämnade också några tittare upprörda av John McCririck - som många ansåg vara kvinnofientlig - och Germain Greer blev den första hemmakamraten som någonsin slutade showen på grund av att Brigitte och John mobbades av de andra hemmafremmarna och producenterna.

Serie 4: Pete Burn's djurjacka

Pete Burns orsakade chock när han påstod att han hade en kappa gjord av Gorilla -hud när han kom in i Big Brother House

Pete Burns orsakade chock när han påstod att han hade en kappa gjord av Gorilla -hud när han kom in i Big Brother House (Bild: Getty)

Den avlidne Pete Burns uppvaktade kontroverser när han kom in i CBB -huset 2006 iförd vad han påstod var en gorillaskinnsjacka.

Polis kallades till huset och tester gjordes på jackan - vilket avslöjade att den faktiskt var gjord av Colobus -apskinn (ett annat hotat djur), men åtal väcktes inte eftersom jackan visade sig vara vintage och gjord före importen av Colobus päls gjordes olaglig.

Ytterligare kontroverser uppstod i den serien när Faria Alam - känd för att ha haft en affär med Sven -Goran Eriksson - hävdade att hon hade nominerats för vräkning för att hon var asiatisk - vilket orsakade den första Celebrity Big Brother -loppet.

Serie 5: Jade Goodys rasismskam

Jade Goody

Jade Goody (Bild: Rex/Shutterstock)

Det klart mest chockerande ögonblicket i Celebrity Big Brother -historien var 2007 under serie 5 när Jade Goody tillsammans med Danielle Lloyd och Jo O’Meara anklagades för att vara rasistiska efter deras ihållande mobbning av Shilpa Shetty.

Misshandeln gjorde att det var obekvämt att titta på - med Ofcom som fick mer än 44 500 klagomål och slutligen styrde Channel 4 (som sände programmet vid den tiden) hade brutit mot reglerna.

Händelsen väckte internationell upprördhet, föranledde ett svar från både Storbritanniens och indiska regeringar och ledde till att Celebrity Big Brother avbröts 2008.

Shilpa fortsatte med att vinna CBB, offentligt förlåtade Jade för hennes engagemang i argumenten och blev något av en brittisk nationalskatt.

Shilpa Shetty

Shilpa vann serien

Jade Goody och Shilpa Shetty (Bild: PA)

Jade Goody och Shilpa Shetty

Jo O’Meara sa i senare intervjuer att hon var kvar på versen om ett psykiskt sammanbrott efter att ha mottagit dödshot efter hennes tid på showen, medan Danielle Lloyd klarade sig undan motgången (till och med att ta sig till finalen).

Jades karriär förstördes, och när hon försökte bygga om den dök hon upp i Indiens version av Big Brother 2008 - men lämnade huset på dag 2 efter att ha fått veta att hon hade fått diagnosen livmoderhalscancer och senare avled den 22 mars 2009.

Serie 6: Coolio trakasserar Mutya Bra

Mutya Buena (Bild: Kent News)

Mutya Buena klagade på att hon blivit trakasserad av Coolio

Celebrity Big Brother återuppstod 2009 för serie 6 - men var inte utan kontroverser.

som är Leann Rimes gift med

Sugababe Mutya Buena slutade sensationellt showen på dag 15 efter att ha överlevt en vräkning.

Medan hon sa att hemlängtan var orsaken till hennes beslut att gå från huset, avslöjade hon i en intervju med Daily Mail timmar senare att hon hade blivit obehaglig av sin medkamrat Collio.

Han är en sexskadegörare som hela tiden skulle prata med mig. Det fick bara min hud att krypa, sa popsångerskan - då 23, medan Coolio var 45 -.

Serie 7: Vinnie Jones & apos; funktionshinder slur

Celebrity Big Brother 2010 Vinnie Jones (Bild: Channel 4/ NEWSAM Grab)

Vinnie Jones använde en offensiv term under sin CBB -exitchatt

Serie 7 2010 (och vann av Alex Reid efter 27 dagar) väckte upprördhet under livefinalen när tvåan Vinnie Jones anklagade Davina McCall för att gå som en retard.

Kommentaren väckte hård kritik från handikapporganisationer och allmänheten - men det tog nästan två veckor innan Vinnie och Davina båda bad om ursäkt för kommentaren.

Serie 8: Kerry Katona och Lucien Laviscounts fauxmance

Kerry Katona och Lucien Laviscount anses ha en av de största showmances i CBB -historien (Bild: IF)

Celebrity Big Brother -showmance kan vara rutin i dessa dagar, men en av de tidigaste var när Kerry Katona och Lucien Laviscount dök in i ett förhållande medan de visades i serien 2011 (den första serien som sändes på Channel 5).

Romantiken har gått till historien som en av de mest uppenbart falska under CBB.

Sedan de lämnade huset har båda utstått olika öden - med Kerry som fortfarande försöker återta sin berömmelse i Atomic Kitten, medan Lucien har börjat skapa en skådespelarkarriär i Hollywood.

Serie 9: Natalie Cassidy är en öm förlorare

Natalie Cassidy

Natalie Cassidy var INTE glad när hon vräktes från CBB (Bild: PA)

Ingen gillar en dålig förlorare, och Natalie Cassidy tog verkligen sin avhysning från CBB -serien 9 dåligt 2012.

Efter att ha visat dörren efter en dubbel vräkning på dag 16, ryckte hon: 'Absolut förstörd ... tack så mycket för allt stöd ... vet inte vad som gick fel ... helt chockad och använde hashtaggen #natshouldhavewon.

Serie 10: MC Harvey's bum joke backfires

MC Harvey gav Coleen Nolan en alarmerande noggrann titt på sin botten på CBB (Bild: C5)

MC Harvey orsakade upprördhet i CBB -huset under serie 10 (den första sommarserien någonsin).

Medan han var berusad exponerade han sin skinka för en chockad Coleen Nolan - och fortsatte sedan med att dela kinderna för att göra hans blinkande ögonblick ännu mer chockerande.

Medkamraten Martin Kemp berättade för rapparen att han hade gått för långt och sprängde: 'Det var respektlöst vad du gjorde. Det finns 'skämt' och sedan är det att få ut din a ** e och öppna dina kinder och visa allt för Coleen. '

Rapparen - som påstod att stuntet var ett 'skämt' - fick omedelbart besked av storebror i dagboksrummet för sitt olämpliga beteende.

Serie 11: Rylan Clark går ut ur huset

Rylan Clark-Neal verkade ha förmånsbehandling när han dök upp på CBB 2013 (Bild: Enterprise News/Channel5)

Rylan Clark-Neal kan vara den typen av Big Brother's Bit On The Side men han var också en tävlande i serie 11 2013 (färsk från X Factor-misslyckande).

Medan musik-showavvisningen lyckades glida till seger i serien, var det inte utan att höja ögonbrynen.

När han visade sig på CBB avslöjades att han fick lämna huset varje söndag för att repetera för X Factor Live Tour.

caitlyn jenner är en kändis i usa

CBB uppdateras direkt till din inkorg

Missa aldrig det senaste skvallret från huset med Celebrity Big Brother -uppdateringar som levereras direkt till din inkorg varje dag.

Registrera dig för att få CBB -nyhetsbrevet här - eller se de andra nyhetsbreven vi har att erbjuda.

Serie 12: Lauren Harries stoppar några piller (i Courtney Stoddens mun)

Lauren Harries tillrättavisades för att dela medicin i CBB -huset (Bild: Rex)

Lauren Harries var centrum för en drogchock i Celebrity Big Brother serie 12 sommaren 2013.

Efter att Courtney Stodden klagade över att ha mått, la Lauren två piller i Courtneys mun och instruerade henne att svälja dem med ett glas vatten.

Lauren kallades sedan till dagboksrummet och tillrättavisades för att hon delade medicin - medan Courtney också avslöjade att hon fejkade att svälja pillerna och lade dem när Lauren blev bortkallad.

Händelsen ledde till ett bråk mellan Lauren och modellen Sophie Anderton, som sprängde antikvitetsexperten för att ha stoppat piller i munnen, vilket är olagligt.

Serie 13: De & apos; sämsta & apos; tävlande vann

Jim Davidson

Jim Davidson var glad över att vinna Celebrity Big Brother (Bild: Rex)

Serie 13 av Celebrity Big Brother visade sig vara så övertygande att Channel 5 förlängde antalet avsnitt med två dagar när tittarna slängde upp det chockerande beteendet hos de mest häftiga huskamraterna hittills.

Från att Lionel Blair och Luisa Zissman tappade alla hämningar under en S & M -uppgift, till kärlekstriangeln mellan Casey Batchelor, Lee Ryan och Jasmine Waltz, det fanns gott om chockerande stunder.

Men det kanske mest chockerande av allt var när mysoginistisk, daterad, sexistisk och rasistisk komiker Jim Davidson blev kronad till vinnare av serien - med den splittrande stjärnan som såg helt självbelåten ut när han vann.

Serie 14: Kellie Maloney mot James Jordan

Kellie Maloney Celebrity Big Brother Day 8 26 augusti 2014

Kellie Maloney fann sig testad som aldrig förr på CBB (Bild: Kanal 5)

Kellie Maloney kan ha bevittnat många slagsmål under sina år som boxningschef, men ingenting kunde ha förberett henne för de sammandrabbningar hon utstått med Strictly -dansaren James Jordan i CBB -serien 14 (sommaren 2014).

Det ständiga bråket gjorde alla i huset obekväma - liksom många som tittade hemma - med James som tycktes samla mer glädje varje gång han lyckades göra Kellie ännu mer upprörd.

Efter att ha blivit vräknad berättade Kellie för värden Emma Willis att hon kunde se mycket Frank (hennes tidigare identitet) i James och varnade för att han måste begrava mycket aggression.

Serie 15: Perez, polis och olämplig beröring

Perez hilton

Perez Hilton gjorde alla upprörda när de var på Celebrity Big Brother (Bild: Kanal 5)

Perez Hilton var fast besluten att göra Celebrity Big Brother till 'The Perez Show' 2015 under serier 2015 genom att agera så högt, oförskämt och motbjudande som möjligt för att säkerställa att han fick så mycket lufttid som han kunde samla.

Hans plan gav något tillbaka i den meningen att, ja, han drog mest uppmärksamhet - men detta inkluderade polisens uppmärksamhet som enligt uppgift sa att de skulle ifrågasätta honom om Katie Hopkins klagade efter att han hotat att slicka henne.

Perez vräktes på dag 29 - med Hopkins som tvåa totalt på dag 31 (medan Katie Price vann serien).

Samtidigt hade Jeremy Jackson tidigare kastats ut ur huset (och överlämnades en formell varning från polisen) efter att han famnade med sin huskamrat Chloe Goodman.

Läs mer

Celebrity Big Brother 2018 Rykten
CBB 2018 ryktade huskamrater Samantha Markle Marcus Bentley släpper stort namn Jonathan Van Ness

Serie 16: Tila Tequilas nazistiska förflutna

Tila Tequilas tid i CBB -huset var kort

Tila Tequila var en av de amerikanska tävlande som deltog i Celebrity Big Brother på tävlingens dag 1 under serien 16 i 2015.

Men hon var också den första som visades dörren - men inte via nomineringar.

Modellen sparkades igång showen den andra dagen efter att det avslöjades att hon hade lagt ut meddelanden på sociala medier som sympatiserade med Adolf Hitler innan de kom in i huset - och hade poserat för foton i nazistdräkter.

Serie 17 - 'David är död!'

Tiffany Pollard var i hysterik när Angie Bowie tyst informerade henne om att David var död.

Den sorgliga nyheten var att Angies make - den sena musiklegenden David Bowie - hade dött i början av 2016, men Tiffany tyckte felaktigt att hon menade sin huskamrat David Gest.

Tiffany gick igenom en rad olika känslor när hon trodde att David dog i CBB -huset - och var sedan förvirrad när han såg honom levande och frisk. Gest dog tyvärr senare samma år.

2016 -serien är också ansvarig för den pågående kärlekshistorien mellan Stephanie Davis och Jeremy McConnell.

Serie 18 - Biggins the & apos; bigot & apos;

Christopher Biggins

Christopher Biggins startades från CBB -huset

Nazistiska referenser gav ytterligare kontroverser under 2016 under serie 18 när Christopher Biggins togs bort från huset efter att ha påstått upprörande kommentarer till den judiska tävlande Katie Waissel.

Han hade tidigare väckt upprördhet genom att lämna ogynnsamma kommentarer om bisexuella.

Bortsett från Biggins obehagliga kommentarer, orsakade serie 18 chock via ett annat medium då ex-TOWIE-hunken Lewis Bloor fritt blinkade sin manlighet runt huset och duschen.

Serie 19: Kim Woodburns explosiva konfrontation

Stacy Francis väckte kontrovers i stjärnan 2017 under serie 19 av CBB när hon gjorde en homofobisk upplösning under konversation.

Utanför Stacys kommentar fanns det inte för mycket kontroverser i huset - tills Kim Woodburn sensationellt gick in på dag 11.

Hennes explosiva argument med Nicola McLean blev omedelbart legendariska - med säkerheten till och med vadade in för att bryta upp en kamp när hon på egen hand tog emot Nicola, Calum Best, Bianca Gascoigne, Chloe Ferry och Jamie O & Hos i ett bråk - medan Spencer Pratt glatt tittade på allt drama utspelar sig.

Serie 20: Sarah och Tchad blir ner och mycket smutsiga

Hade Sarah och Tchad bara sex? CBB -tittare övertygade efter att hon stönar och säger & apos; I want it & apos;

Slutligen vinnaren Sarah vin-slugging Harding såg till att hon var stjärnan i showen genom att rodda med alla och sedan bli ner och smutsig med falsk pojkvän Chad.

masvidal vs usman brittisk tid

Tittarna var övertygade om att paret hade fullt sex - men efter att ha lämnat huset Girls Aloud heta röra förklarade Sarah att det bara var en famling.

Tillbaka i augusti förra året var CBB -fans chockade när Sarah och Tchad försvann under täcket i natt.

(Bild: Kanal 5)

Underbart kan Derek Acorahs höga snarkning vara svårt i bakgrunden. Sarah började sedan otrevligt stöna tillsammans med sin ungkarls pojkvän efter att han medgav att deras brist på fysisk anslutning var 'för mycket' att hantera.

Paret blev uppvärmda bara några ögonblick efter att ha haft ett hett bråk där Tchad rådde sin flickvän att tjäna pengar på sin & apos; rockstjärna & apos; status.

(Bild: Kanal 5)

Girls Aloud -stjärnan sa då att hon var 'för het' när hon gled närmare Tchad, som svarade: 'Ja det är du'.

Paret arrangerade omslagen innan de gick in för en passionerad snog.

'För mycket, det här är för mycket,' bad Chad.

Sarah svarade: 'Det är inte, jag vill ha det.' HÄRLIG!

Serie 21: Andrew Brady kallar Ann Widdecombe för C -ordet

Andrew chockade till och med sina huskamrater med sin pottiga mun

dewey malcolm i mitten nu

Kvinnans år firade 100 år med kvinnors rösträtt och huset bestod till en början av alla damer.

Männen gick in senare i serien, som löpte från januari 2018 till februari, och med dem kom aggro.

Den tidigare lärlingstjärnan Andrew Brady träffade en ganska nära vänskap med den slutliga vinnaren, dragstjärnan och sångerskan Shane Jenek, eller Courtney Act, beroende på sminknivån.

En kväll rullade de runt på golvet och var ganska suggestiva tillsammans, vilket tycktes kränka den tidigare ganska konservativa tidigare konservativa parlamentsledamoten Ann Widdecombe.

Under nomineringarna berättade Ann för Andrew att hon nominerade honom på grund av hans 'otrevliga' handlingar och han sa att han inte trodde att hon hade sett honom.

Hon berättade strängt för honom att hans mamma och mormor skulle ha sett honom också, vilket han tog enormt emot och senare påpekade för Jonny Mitchell att där han var från den typen av kommentarer kunde landa dig i en ambulans.

Andrew fortsatte att träffa Caroline Flack (Bild: Instagram/itsandrewbrady)

Jonny diskuterade Ann och hennes nominering vidare och sa att hon inte ens skulle tänka på det och Andrew svarade: 'För att hon är jävla!'

En tydligt chockad påminde Jonny honom om att hon var 'en gammal dam' medan Ashley James sa: 'Andrew, nej.'

Men det stoppade inte ex -pojkvännen till Caroline Flack, som fortsatte med att insistera: 'Förlåt - hon är en jävla vem som är en gammal dam.'

Hans utbrott delade fans av showen, med många som stödde honom för att han stod upp för Ann och hennes viktorianska syn på homosexualitet, även om det fanns en utbredd fördömelse för hans användning av C -bomben.

Det ledde nästan säkert till att han vräktes och han var den första stjärnan som sparkades ut ur huset.

Under sin avhysningsintervju med Emma Willis tvingades han titta på sitt utbrott - framför sin mamma - som han bad om ursäkt för att få leva i luften.

Serie 22: Roxanne Pallett anklagar Ryan Thomas för att ha varit en kvinnoslagare efter att han & apos; slag & apos; henne

Roxanne vägrade att sova i samma rum som Ryan den natten

Den tidigare Emmerdale -skådespelerskan Roxanne Pallett orsakade en stor motreaktion efter att hon anklagat den tidigare Coronation Street -skådespelaren Ryan Thomas för & apos; punching & apos; henne.

Tittarna tittade på när Ryan lekfullt gick upp till Roxy och & apos; boxade & apos; henne medan hon sorterade lite tvätt. Vid det tillfället fnissade hon och sa: 'Oj, kvinnabitare - det där blodiga ont.'

Men efteråt gick hon till dagboksrummet och brast ut i gråt när hon hävdade att Ryan fysiskt har skadat henne och krävde att få prata med en produktionsmedlem utanför luften.

Senare i en chatt sa hon att Ryan hade 'slagit som en boxare' och hävdat att det var 'oprovocerat' och 'helt avsiktligt'.

'Jag kan inte tro att du låter någon stanna som har gjort det. Det är inte ok, tillade hon innan hon började gråta.

Roxanne klagade till Big Brother efteråt (Bild: Levereras av WENN)

Eftersom hon hade klagat drog Big Brother också in Ryan för att prata med honom och gav honom en varning. Han bad om ursäkt men sa att han trodde att Roxanne visste att det inte fanns någon ondska och att han bara spelade slagsmål.

Hennes reaktioner fick tusentals klagomål till Ofcom från tittare som var arga på vad hon anklagade Ryan för. Andra kändisar vadade också in i raden till stöd för Ryan.

Hans flickvän Lucy Mecklenburgh la upp en bild på dem tillsammans och sa att han var 'den sötaste personen jag känner'. Hon delade också en länk till Ofcom -klagomålssidan och sa att Roxanne inte var 'mentalt lämplig att vara i huset'.

Emmerdale Danny Miller var ännu mer fördömande i sin bedömning av händelsen. Han skrev: 'Roxanne är en känd, kompulsiv lögnare. Ryan skulle inte skada en fluga. Hemsk, uppmärksamhetssökande liten lögnare. Går från att vara upprörd och ha ont till att dansa & dricka - till att gå och lägga sig, gråta att hon inte kan sova i samma rum som Ryan, till att oroa sig för att bli nominerad? Du är domaren CBB.

Se Även: