Eamonn Holmes: Jag vill ta tillbaka This is Your Life

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Detta är ditt liv

Jag är reddy för rollen: Eamonn skulle gärna ta tillbaka This Is Your Life(Bild: Rex)



bästa semesterparker i Storbritannien

Eamonn Holmes har berättat hur han vill få tillbaka This is Your Life med honom som håller den stora röda boken.



Sky News -favoriten, som är uppkallad efter seriens ursprungliga programledare Eamonn Andrews, sa att det var dags för serien att reprisera.



Ursprunglig värd: Eamonn Andrews med den stora röda boken 1980

På tal vid bokslanseringen Variety Shooting Stars sa han: Om det finns någon show jag skulle kunna göra skulle det vara en uppdaterad version av This Is Your Life. Jag tror att det är rätt tid i mitt liv. För att This Is Your Life ska fungera måste de ha en chans att veta vem du är. Jag har gjort detta i 35 år nu. Du kommer till ett stadium där de känner dig och det är lättare att vara busigare.

Han föreslog att hans långa erfarenhet framför kameran gjorde honom till den perfekta värden, tillade han: Kanske finns det en viss tid i ditt liv och din karriär och eftersom jag förmodligen kommer till mitt slut är det dags att göra det.



gary neville jamie carragher

Inspiration: Shirley Bassey (Bild: Getty)

angelina brad bröllopsbilder

Eamonn, 55, avslöjade att programmet var det som väckte hans intresse för en tv -karriär. Han förklarade: Jag kommer ihåg att jag såg avsnittet där Shirley Bassey var på och som inspirerade mig att vara på TV.



Serien startade på BBC men flyttade senare till ITV. Det gick från 1955-64 med Andrews, sedan igen från 1969 till 1987. Michael Aspel tog över från 1987 till 2003 och det återupplivades för en engångsperiod med Trevor McDonald 2007.

omröstning

Vill du se This is your life return?

0+ RÖSTER SÅ LÄNGT

JALÅT BLI

Se Även: