Lidl säljer 'lyxiga' madrasser för £ 65 - men de är i begränsad upplaga

Lidl

Ditt Horoskop För Imorgon

Tuppdrottningar, gläd dig



tesco 50 £ kupong facebook 2019

Medan priset på madrasser kraschade massivt i januariförsäljningen, gick inget av erbjudandena vi såg så lågt som Lidls senaste fynd.



Vanligtvis mer förknippade med billig mat, har Lidl just meddelat att de nu säljer en lyxmadrass.



Även om det inte skiljer sig från varumärkets charm, kommer Lidls lyxiga madrass att kosta en bråkdel av priset på andra lyxiga madrasser på marknaden.

Om du sätter tillbaka 64,99 £ för en singel, 84,99 £ för en dubbelsäng eller 89,99 £ för en king size-madrass, är Lidls Meradiso 7-Zone Madrass mycket billigare än de mer kända madrassmärkena, som t.ex. Emma , som säljer för 429 £ (även om du kan få 25% rabatt med koden 25 JAN ).

Vi undrar om det är så här att sova på ett moln



Även om vi inte har testat Lidls madrass och inte kan upptäcka några utmärkelser eller recensioner för att bevisa hur bra det är, betyder det inte att det inte är uppe, eftersom du verkligen inte behöver spendera en förmögenhet för att få en hög komfort och solidt stöd för din ryggrad.

Enligt Lidl har dess lyxiga madrass avancerade 7-zons konturer, vilket innebär att kunderna kan sova lugnt med vetskap om att de får optimalt stöd för hela kroppen.



Dessutom har den uppenbarligen också ett TÜV Rheinland -hållbarhetscertifikat, vilket i huvudsak innebär att det garanterar högsta kvalitet.

Det är tydligen lätt att bära

Men även om vi inte kan bekräfta kvaliteten, är £ 65 för en madrass i allmänhet en ganska bra affär, eftersom det billigaste vi kan hitta någon annanstans också är £ 65 för Ikea.

Wowcher verkar också ha en för 499 kr just nu, men erbjudandet är begränsat.

Du får fem års garanti på den

Medan de flesta stora madrassmärken erbjuder en gratis 100-dagars provversion, kommer den här med fem års garanti på kärnan, och du kan enkelt bära den tack vare fyra fina handtag på sidorna för enkel vändning och vändning

Om du har små, eller bara vill lägga till lite extra komfort, finns det också en fyndmadrass att ta med.

Det finns också en billig madrassöverdel

Lidls 5 cm tjocka Meradiso Madrass Topper kostar £ 29,99, hjälper till att komplettera madrassen, lindra tryckpunkter och förhindra spända muskler. Drömmande!

Madrassen har bara kommit i butik idag, tillgänglig i Lidl -filialer runt om i landet.

Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vilket innebär att vi kan få provision på försäljning av produkter eller tjänster vi skriver om. Denna artikel skrevs helt oberoende, se mer information här.

Läs mer

Mer om stormarknader
Tesco lanserar veganzoner i butiker Cadbury skapa chokladorange Twirl M&S julserie Saltad karamell Baileys är här

Se Även: