Katie Price slår rasande tillbaka på Kris Boysons 'lögner' när han hotar att förstöra henne

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Katie Price har rasat tillbaka mot ex-fästmannen Kris Boyson efter att han hotat med att 'förstöra' henne.



Den tidigare glamourmodellen, 42, som nu är lyckligt älskad av pojkvännen Carl Woods, insisterar på att det är hon som säger sanningen.



Det kommer efter att personliga tränaren Kris, som nu dejtar Bianca Gascoigne, uttalade sig mot henne i en Instagram -video.



är katie price gravid

Han svarade på Katie: s påståenden att han använde henne för 'berömmelse' och det faktum att hon hade tagit sikte på sin tidigare vän Bianca, dotter till den tidigare fotbollsspelaren Paul & apos; Gazza & apos; Gascoigne, som stämplar henne och Kris 'berömmelse hungriga Z-listers'.

Kris gjorde ett antal explosiva påståenden om Katie, inklusive att han hade information som skulle 'förstöra hennes karriär', att hon låg med tre andra män när hon träffade honom och att han var hemma och tog hand om sina barn en helg när hon var på ett hotell med Charles Drury, som hon dumpade Kris för.

Katie slog tillbaka och berättade exklusivt för NEWSAM Online: 'Jag har inte sett det. Jag är inte intresserad av vad han har att säga. Jag vet sanningen. Du [Carl] vet allt. '



Katie slog tillbaka på Kris & apos; video- (Bild: UniquePictures.co.uk/NEWSAM)

Hon tillade: 'Jag vet sanningen, [Carl] vet sanningen, du känner mig, jag har varit i media alla dessa år och allt jag ska säga är att varje gång det har varit en kille och det går bakåt år, & lju; Kate ljuger, jag har inte gjort det här, Kate ljuger om det & apos ;, och sanningen kommer alltid fram att jag berättade sanning varje gång, du vet att det händer med varje situation.



Katie tog sedan upp sin offentliga fejd med den tidigare Love Island -stjärnan Chris Hughes.

År 2017 var paret i konflikt efter att han förnekat att hon flirtat med henne över sms och insisterade på att han var helt hängiven till dåvarande flickvännen Olivia Attwood.

vad betyder 699

I slutändan hävdade Olivia att Chris hade skickat meddelandena till Katie och hennes representant sa att hon var 'glad' över att sanningen äntligen hade kommit fram.

Katie berättade för oss idag: 'Han är inte ett ex, men Chris Hughes, & apos; Jag har aldrig skickat ett meddelande till henne & då kom all sanning fram.

Kris framförde allvarliga explosiva påståenden om Katie (Bild: krisboyson / Instagram)

Katie säger att hon har gått vidare och är nöjd med den nya mannen Carl Woods (Bild: UniquePictures.co.uk/NEWSAM)

'Det har varit dessa situationer förut där jag inte ens har varit med någon och de har hittat på att de var och då kom sanningen fram, de ljög.'

Hon tillade: ”Det här är situationen, jag behöver inte ljuga för i medievärlden får de reda på allt. Du kan inte ljuga, de får reda på allt.

'Jag behöver inte ljuga och jag sitter här nu, vad jag än säger, det är som när jag gör mina böcker, du behöver ett juridiskt team för att bevisa att de är sanna, och jag känner bara media, det är min livet, det är så jag arbetar och jag vet att du inte kan ljuga för det finns alltid bevis.

iPhone Black Friday-erbjudanden 2018

'Och kom bara ihåg att allt jag säger har jag bevis. Vem som helst kan käka om mig, om det får dem att må bra att använda mig som en billig rubrik förklarar det bara vad de handlar om.

Kris sa att han kunde 'förstöra' Katie karriär (Bild: krisboyson / Instagram)

Katie fortsatte med att föreslå att några män i hennes förflutna har använt henne, och att det är helt annorlunda med nya killen Carl.

Hon sa: 'Jag är glad, jag har gått vidare, det finns massor av Mr Price -wannabes där ute men sanningen är att jag inte ens kommer att bli ett pris, jag kommer att bli en Woods.

'Och jag har aldrig ändrat mitt namn eller mitt efternamn av en anledning, för det har uppenbarligen varit något.

'Jag har aldrig köpt ett hus med någon, en bil, men med Carl har jag flyttat in i hans hus och jag skulle köpa ett hus med honom, jag skulle göra vad som helst med honom och jag skulle ändra mitt efternamn till Woods - Det har jag aldrig gjort.

Katie säger att det finns massor av 'Mr Price wannabes' där ute (Bild: UniquePictures.co.uk/NEWSAM)

Kris säger att han var nära Katie barn, särskilt Harvey (Bild: katieprice/Instagram)

'Det är så jag vet att det är sant. Jag var ung förut, jag var i början av 20 -talet och jag är 42, och de säger i 40 -årsåldern att ditt liv förändras och jag säger till dig, det har varit en virvelvind, det har varit sjukt men nu går det att vara bra.'

I sin video insisterade Kris på att han hade stöttat Katie genom hennes tid i The Priory och att även hennes före detta män Peter Andre och Kieran Hayler hade erkänt hur väl han hade sett efter hennes barn.

myleene klass jag är en kändis

Han sa också att Katie hade erkänt fusk mot honom och att förlora honom var hennes livs största misstag.

Se Även: