Kim Sears stjäl showen med lårhög split när hon går med i Andy Murray för Champions Dinner

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Hennes man kan ha blivit Wimbledon -mästare för andra gången, men det var Kim Sears som var bollen av bollen igår kväll.



28-åringen wowed i en golvlång paljettklänning när hon gick med hennes fästman Andy Murray på Champions Dinner för att fira sin stora vinst.



Medan tennisproffset verkligen såg ut när han kom passande och startade, var det hans fru som ställde upp den bästa showen med en sexig lårhög split.



Den nya mamman bländade i ett silverföljande paljett Jenny Packham klänning, värd 1 176 pund, när hon gick hand i hand med sin andra hälft.

eftersatta områden karta över Storbritannien

Kim stal showen i paljetter (Bild: Dominic Lipinski/PA Wire)

Andy var helt leende när de firade hans stora vinst (Bild: Dominic Lipinski/PA Wire)



Kim - som gifte sig med idrottsmannen i Skottland förra året - parade designerklänningen med en boxväska och bar håret i lösa vågor.

Samtidigt var Andy - som slog Milos Raonic i herrarnas singelfinal på söndag - bara leende när han slog händerna runt sin fru.



Paret anländer till Guildhall i London (Bild: Dominic Lipinski/PA Wire)

Wimbledon Champion Dinner 2016 Guildhall City Of London

Kim wowed i Jenny Packham (Bild: WENN.com)

Kim har varit ett stort fan av Jenny Packham hittills den här turneringen och kom igår till Center Court iförd en pärl- och juvelklädd guldspetsklänning värd £ 1 000 när hennes man upprepade sin framgång 2013 för att lyfta mästerskapspokalen.

Med sina ikoniska brunettlås studsade runt axlarna såg fru Murray avslappnad och glad ut när hon tittade på Center Court.

Kim Sears tittar på inför matchen för herrarnas singlar -final mellan Andy Murray från Storbritannien och Milos Raonic i Kanada på dag tretton i Wimbledon Lawn Tennis Championships

Kim Sears på Center Court (Bild: Getty Images)

Den nya mamman klarade ett leende (Bild: Getty)

Hon fick sällskap av en mängd kända ansikten på All England Club, med hertigen och hertiginnan av Cambridge samt premiärministern David Cameron och den skotska första minister Nicola Sturgeon i kunglådan.

Kim Murray på tretton dag i Wimbledon -mästerskapen i All England Lawn Tennis and Croquet Club, Wimbledon

Hon anländer till domstolen (Bild: Phil Harris / )

Kanske tog Kim Kate Middletons ledning med sin gyllene nyans, när hertiginnan gick för en iögonfallande gul klänning tidigare i turneringen.

Och det har inte undgått någons uppmärksamhet att hon valde en av Kates favoritdesigners till sin klänning.

Hertiginnan av Cambridge och Gill Brook på dag tio i Wimbledon -mästerskapen

Kate bar gult tidigare i veckan (Bild: PA)

De var inte de enda kända ansiktena runt showbanan, med en mängd stjärnor som tog plats.

Skådespelaren Benedict och hans fru Sophie strålade av lycka när de hälsade fans, medan Sophie stjäl showen i en vacker klänning.

Brunettskönheten bar enkla svarta klackar och tillade nyanser när hon förberedde sig för att heja på Andy.

Under tiden klädde Benedictus för att imponera i en smart kostym och höll en skyddande arm runt sin andra hälft.

Benedict Cumberbatch och Sophie Hunter på dag tretton (Bild: PA)

Sir Ben Ainsley och hustrun Georgie Thompson poserade för en söt stund tillsammans, med Georgie som sticker ut i en vit sommarklänning för evenemanget.

Andy Murray fans fick de sista lediga platserna på Henman Hill redo att heja på skotten när han kämpade för en andra Wimbledon -titel.

Wimbledon -mästerskapsfinal 2016 Hertig och hertiginna av Cambridge på tretton dag i Wimbledon -mästerskapen Visa galleri

Se Även: