Justin Bieber tar slutligen upp de nakna bilderna: 'Det var krympning för mig!'

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Justin Bieber simmar naken i sin pool med vattenvillor framför den ryktade nya flickvänmodellen Jayde Pierce och spelar sedan gitarr för henne i solnedgången. Visa galleri

Det var chockbilderna som bröt internet - Justin Bieber helt naken i Bora Bora.



Och det verkar efter att ha kommit över stöten av att se sin heta kropp överallt på internet, tar Biebs hela nakenbildläckan i hans steg.



21-åringen talade för första gången till Bora Bora-snaps i en chatt på Access Hollywood med Billy Bush.



röst av peppa gris

'Min första sak var ... hur kan de göra det här? Som om jag känner mig superkränkt. Jag känner liksom att jag inte kan gå ut och känner att jag kan gå ut naken. Som om du borde känna dig bekväm i ditt eget utrymme ... särskilt så långt borta, avslöjade Justin.

Justin Bieber och James Corden ses den 15 oktober 2015 i Los Angeles

Justin Bieber och James Corden bildade för två dagar sedan

Men efter att ha blivit tillfrågad om paketets storlek, storlek sa Justin helt enkelt: 'Det var krympning för mig!'



Twitter reagerade roligt på Bieber -bilderna och nu kan NEWSAM Celebs visa dig vad allt väsen har handlat om. Vi tror att många killar kommer att bli ganska avundsjuka.

En fan twittrade: 'UM VAD OM DE SOM LÄCKADE NAKADE JUSTIN BIEBER FOTOER TRO !!!!! Som Drake och Future sa, vilken tid att leva.



Reaktion på justin bieber nakenbilder

I motsats till vad Justin tror har han visat att han har humor (Bild: Splash)

Tonåringen Jayde, som tidigare tillbringade en vecka i Justin Biebers värld i Amerika, insisterar på att den kanadensiska rubrikmaskinen bara är en vanlig kille som 'älskar att kela'.

olyckor med dans på is

Jayde klev in i en mediestorm när hon dök upp utanför ett gym i Los Angeles med sångerskan och väckte rykten om att hon var hans nya kärlek.

I sin första intervju sedan hon blev inbjuden i Bieber -bubblan berättade modellen för The Sunday NEWSAM i augusti: 'Han låter inte sin berömmelse komma i vägen för att göra saker. Vi fastnade inte hemma.

Sittande vid badtunnan i hans trädgård i LA fick paret sällskap av säkerhetsvakter när Bieber serade ner Jayde med en version av Justin Timberlakes Cry Me A River.

Hon sa: 'Hans röst är en dröm. När han började sjunga var jag som, & apos; Oh Jesus ... & apos; '

doc martin skådespelare dör

Under de kommande sex dagarna stannade Jayde i Justins hus och fick en glimt av stjärnans liv borta från kamerorna. VI ÄR TROLIGA.

(Bild: FameFlynet.uk.com)

Se Även: