Denise Van Outen: Jag gillar att vara i storlek 10 - mina bröst blir stora och runda

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

När det gäller kroppsdelar har Denise Van Outen en mäktig imponerande samling. Hon har redan röstats fram som årets baksida och av plastikkirurger utsågs till ägare till Storbritanniens mest efterfrågade bröst, och idag är det hennes ben att slå sig i rampljuset. Dollade upp som en sexkattunge för vår fotografering, hennes perfekta stift är ute på paraden, tjänar avund från oss och en ström av outskrivbara kommentarer från hennes medie make och Capital Radio co-star Johnny Vaughan, som är på uppsättning med sin studiopose.



'Alla mina bitar har haft sina ögonblick', fnissar Denise, 33, som nu är kändisbenen i Pretty Pollys nya Love Legs-sminkserie. 'Mina bröst går upp och ner med min vikt, och nu är jag äldre, min botten behöver träna för att se bra ut, men mina ben har alltid hållit sig bra. De är fina och tonade från all dans jag gjorde i Rent, och jag gillar att visa upp dem. När jag går ut på helgen ska jag trotsa förkylningen och ha dem borta. ’



Ah, du kan ta ut tjejen från Essex ...



Basildon -bomben ser avundsvärt smal ut men hon räknar med att vikten hopar sig - och hon kunde inte vara lyckligare över det.

'Jag krympt när jag var i Rent och jag lägger tillbaka det, vilket är bra. Mina bröst hade försvunnit och nu är de tillbaka, ”strålar hon och tar tag i de tillgångarna för betoning. 'Jag är mycket gladare när jag är storlek 10. När jag går ner i storlek 8 får mina bröst en rolig form. Jag gillar att de är stora och runda, och när jag är tunn går allt fett ur dem.

Efter att ha arbetat i LA i ett par år kan du förvänta dig att Denise har återvänt till Blighty med en touch av Hollywood -kroppsdysmorfi. Inte lite av det, säger hon.



South Bank julmarknad 2018

'Jag tycker att kvinnorna där ute ser konstiga ut', säger hon. 'De går alla till samma näshoppa och slutar ha samma funktioner. Jag har vänner som har Botox och fyllmedel och de är bara cirka 24 - jag säger till dem att de är galen. 'LA -utseendet är för utmattande för mig. Titta på Victoria Beckham, jag har inte tid att vara så polerad. Det är verkligen uppfriskande att vara hemma igen; Jag har mörka rötter och jag har inte tvättat håret på två dagar.

Denises återkomst till Storbritannien har varit vad du kan kalla ett resultat, både professionellt och personligt. Förledde hem förra året av Lord Andrew Lloyd Webber för att hjälpa till att hitta West Ends nya Joseph, hon hittade inte bara den ledande mannen, hon drog också honom. Hon och hennes Dreamcoat -drömbåt Lee Mead har nu varit tillsammans i tre månader, och han skämde nyligen ”Hon är underbar, vi har så roligt tillsammans.” Så är han ”The One”?



Denise snurrar. 'Det går riktigt bra, men vi lär oss bara lära känna varandra och alla fortsätter att göra det till den här stora Mills & Boon -romantiken', säger hon. 'Det är för konstigt att bli tillfrågad om att gifta sig eller skaffa barn. Jag gör det i min egen tid. '

Även om Denise har varit förlovad två gånger tidigare (med sångaren Jay Kay och nattklubbsägaren Richard Traviss) erkänner hon att hon inte har varit redo att slå sig ner än så länge. 'Jag har ingen aning om hur jag ska veta om det är rätt tid eftersom jag aldrig har känt att det var rätt tid. Folk säger till mig, du vet bara. Men ja, självklart vill jag gifta mig och skaffa barn, jag är 34 i år!

Ingen köper en hatt ännu, men tecknen verkar lovande. 'Mina föräldrar har varit gifta i 40 år, och Lees föräldrar är fortfarande tillsammans också och du märker skillnaden', säger hon. 'De flesta killar jag har gått ut med har haft föräldrar som har brutit, och de tror att det är över så snart du har en rad. Så många killar med frånskilda föräldrar har problem med engagemang. '

Det finns definitivt en gnista i hennes ögon, men Denise håller sina kort nära sitt nyrestaurerade bröst.

'Jag döljer inte vårt förhållande, men jag vill inte vara ett kändispar', säger hon. 'Jag vill inte tjäna pengar på att vi är tillsammans. Vi har blivit tillfrågade om reklam för hans och hennes mobiltelefoner. Folk har till och med börjat fråga om vi skulle göra en fly-on-the-wall-dokumentär och jag är som Nej !. Om jag någonsin gifte mig skulle jag aldrig sälja mitt bröllop.

Så vad tycker hon om Kerry Katona som försörjer sig genom att piska varje hosta, fnys och spott i sitt liv?

'Jag är besatt av Kerrys tv -program, men jag vill inte avslöja mitt förhållande på det sättet', säger Denise. 'Jag har alltid varit stolt över att jobba, göra ett riktigt jobb, men att vara en kändis utan att ha något att backa upp, att bara ha en krönika i en tidning och göra en reklam ... det är inte mycket av en prestation, säkert ? '

Tuffa ord, talade som den grafter hon är. Sedan hon avslutade sin vistelse i West End har Denise bränt karriärljuset i båda ändar, gått upp klockan 4 på morgonen för Londons Capital -frukostserie och filmat sedan Jag skulle göra någonting, BBC1: s sökning efter stjärnorna i Lloyd Webbers nya Oliver! produktion.

'Jag hade tre timmars sömn igår och jag är krossad', säger hon. 'Min kroppsklocka är förstörd och jag längtar verkligen efter socker. Jag kan inte sluta äta kakor. Men jag älskar att jobba på I'll Do Anything, vi skrattar så mycket. Domarna [Denise, John Barrowman och Barry Humphries] faller mycket för att vi har olika uppfattningar om vem vi gillar. Men det finns ingen bitchiness som Sharon och Dannii på X Factor.

Det maniska schemat är Denises huvudplan för att byta in sitt liv i London för något mer vuxet. 'Mitt mål i år är att jobba hårt och sedan köpa ett hus på landet', säger hon. ”Nästa år ska jag ta ledigt och vara en riktig hemmakropp. Tidiga nätter, bubbelbad, keramik i trädgården ... ’Idylliskt. Och vi skulle inte satsa mot att se ett visst technicolor -plagg på pälspluggen heller.

DENISE skönhetshemligheter ...

Denise har inte helt lämnat sin groomingregim tillbaka i LA. 'Jag vaxar och jag hatar det - det gör ont', klagar hon. 'Jag vill laser min bikinilinje eftersom vaxning aldrig varar tillräckligt länge. Nu har jag en pojkvän, det är den perioden av, tillväxt när du kommer med många ursäkter ... ”För att behålla illusionen om en felfri gudinna svär Denise vid Pretty Polly Love Legs Natural Tan Leg Bronzer. ”Det är bra för att få mina ben att se direkt solbrända ut och täcka över små blåmärken - jag är klumpig och går alltid in i saker.” Hon har också lärt känna igen i brittisk stil. 'LA har inte de fantastiska high street -butikerna vi gör - jag älskar Topshop. I LA spenderar de sina pengar på falska bröst, inte på mode.

Hennes FRAMSTÅENDE pojkar ...

Denise blev berömd när hon parades med Johnny Vaughan på The Big Breakfast från 1997-2001 och vann över tittarna med sin fräcka chatt. Tio år efter återförenas de på Capital Radio och Denise säger att deras kemi är lika stark som någonsin.

vad betyder 91

'Det är som att vara med din bästa kompis i skolan och bråka', säger hon. 'Gud vet vad de tycker om oss, vi är så stygga. Vi måste separeras i möten eftersom vi skämtar för mycket. Vi är så dumma. Du hade trott att vi skulle ha vuxit upp nu, men det har vi inte gjort. '

En del av hemligheten, tror Denise, är att de aldrig har drömt om att ta sina flörtiga skämt längre. 'Han säger chockerande saker till mig, men vi kan ha den vänskapen eftersom vi aldrig har gått över gränsen på något sätt. Om du har varit där kan du inte ta tillbaka det. '

Tyvärr finns det ingen risk att gå över gränsen med sin kollega, jag skulle göra vad som helst, John Barrowman. ”Jag vet, det är ett fruktansvärt slöseri att han är gay”, suckar Denise. ”När vi har möten går jag, åh John du är så stilig.” Och väldigt stygg också. 'Han älskar att utsätta sig själv för mig', fnissar hon. 'Jag kommer att prata med honom och sedan titta ner och inse att det hänger i byxorna.'

Pretty Polly Love Legs (0844770 1222) är ett nytt sortiment av benvårdsprodukter och benmakeup, tillgängligt hos Boots, Superdrug och Debenhams, priset £ 1,50- £ 10. Denise är värd för Capital Breakfast-showen, vardagar från 06:00. I'll Do Anything finns på BBC1, lördagar, 19:40

Ord: Lynne Hyland. Mode: Charlotte Adsett assisterad av Carly Stevens. Foto: Adrian Green. Hår: Sascha Breuer. Smink: Tricia Woolston använder Chanel. Denises benmakeup av Georgina Graham, Pretty Polly Love Legs Make Up Artist. Annan make-up: Tricia Woolston. Stort tack till Café De Paris. Bilder: Bildbiblioteket.

Se Även: