Meghan Markles bebisnamn: Två passerar Diana som favoriter med bookmakers att välja

Uk News

Ditt Horoskop För Imorgon

Två namn har överträffat Diana som favoriter med bookmakers som Meghan Markle och prins Harry plockar efter att hennes graviditet avslöjades i ett överraskande valentinsdagmeddelande.



Namnen Alfie och Alexandra är föregångare med en bookie för vad prins Harry och Meghan Markle kommer att välja att kalla sitt andra barn.



Eftersom paret redan har en ung son som heter Archie, har tillkännagivandet fått kungliga fans att välja andra namn som börjar med bokstaven A.



Drottningen är enligt uppgift alltid den första som vet om barnets namn och födelse, men det har inte stoppat spekulationer om potentiella favoriter.

Ladbrokes placerar Alfie och Alexandra som föregångare båda med oddset 4-1, och vadslagningen på barnets kön har sett både en pojke och en tjej prissatt till 10-11.

Alex Apati, från Ladbrokes, sa: 'Stort grattis till Harry och Meghan med nyheten om deras graviditet - naturligtvis kommer all uppmärksamhet nu att riktas mot namnspelet, och som det ser ut är det Alfie och Alexandra som leder vägen i vadslagningen . '



megan mckenna och pete

Han tillade: 'Archie var en modern twist på ett traditionellt namn, så det är ingen överraskning att Charles/Charlie är där uppe när det står på 5-1 styck.'

Följ NEWSAMs liveblogg om Meghans meddelande här



Prins Harry och Meghan Markle, hertigen och hertiginnan av Sussex, meddelade att deras nya bebis är på väg (Bild: Misan Harriman)

Andra namn som gynnas av punters inkluderar Elizabeth och Philip - namnen på Harrys farföräldrar drottningen och hertigen av Edinburgh - med odds 6-1, medan Diana - namnet på hertigens mor, är prissatt till 10-1.

Och som det ser ut är Alfie och Alexandra ledande på 4/1 styck, med Charles/Charlie och Florence båda 5/1 skott.

På andra håll säger 6/1 att de kallar sin andra födda Freddie eller Arabella, med Doria ett mindre troligt skott på 12/1 och Diana 10/1 i satsningen.

Hertiginnan av Sussex graviditet markerar nästa fas i Meghan och hertigen av Sussex liv i USA.

Meghan och Harry släppte kunglivet förra året för en ny framtid i USA (Bild: AFP via Getty Images)

Paret meddelade överraskningen på Alla hjärtans dag (Bild: Getty Images)

Det var ingen hemlighet att de drömde om att välkomna ett nytt tillskott-en lillebror eller syster till den 21 månader gamla Archie Mountbatten-Windsor.

Harry sa till aktivisten och schimpansexperten Jane Goodall 2019 att han bara skulle få två barn för planetens skull.

När Dr Goodall sa: 'Inte för många', svarade hertigen: 'Två, högst.'

Men i november 2020 framkom det att Meghan hade drabbats av ett missfall.

Hon skrev i en artikel för New York Times om hur hon satt 'i en sjukhussäng och såg hur min mans hjärta gick sönder när han försökte hålla mina krossade bitar'.

Det var ingen hemlighet att de drömde om att välkomna ett nytt tillskott (Bild: FACUNDO ARRIZABALAGA / EPA-EFE / REX / Shutterstock)

'Jag visste, när jag kramade mitt förstfödda barn, att jag förlorade mitt andra,' sa hon.

Hertiginnan hyllades allmänt av välgörenhetsorganisationer för att de skickade ett kraftfullt budskap till andra som genomlevt samma trauma genom att tala om frågan.

Harry och Meghan slutade som arbetande kungligheter i mars 2020 för att kunna tjäna sina egna pengar i USA och vara fria från kungliga begränsningar.

Hem för familjen Sussex är nu ett hus för 11 miljoner pund för alltid i Montecito, Kalifornien, och paret har säkrat mångmiljonpundavtal med Netflix och Spotify.

Hertigen och hertiginnans första barn Archie Harrison Mountbatten-Windsor föddes den 6 maj 2019, och hertigen beskrev hans födelse som 'den mest fantastiska upplevelse jag någonsin kunnat föreställa mig'.

Meghan presenterade världen för två dagar på Windsor Castle och sa: 'Det är magiskt, det är ganska fantastiskt. Jag har de två bästa killarna i världen så jag är riktigt nöjd.

Hon tillade: 'Han har det sötaste temperamentet, han är riktigt lugn.'

Hertigen och hertiginnan skyddar Archies integritet och kommer kanske att göra det ännu mer med sin nya bebis efter att ha lämnat kungliga uppgifter.

Det är osannolikt att paret kommer att presentera den nya medlemmen i deras familj på samma sätt.

När Archie föddes vägrade de att bekräfta var detta ägde rum, även om hans födelsebevis senare avslöjade att han anlände till det privata Portland -sjukhuset i London.

Archies dop var också en privat affär, som de flesta kungliga dop, men Harry och Meghan släppte inte namnen på hans faddrar.

Archies första månader tillbringades i helgedomen i Frogmore Cottage - the Sussexes & apos; bolthole i Windsor Home Park i Berkshire, nära drottningens bostad Windsor Castle.

En första titt på vadslagning har avslöjat att Alfie och Alexandra är de nuvarande favoriterna (Bild: Getty Images/iStockphoto)

Den klassade fastigheten, som har fyra sovrum och en plantskola, ligger nära de slingrande sjöarna, skogbevuxna högar, gläntor, promenader och broar i trädgårdarna vid Frogmore.

Renoveringen kostade 2,4 miljoner pund av skattebetalarna & apos; pengar, men Harry och Meghan har sedan dess betalat en ouppklarad summa i förskott för uthyrning och renovering av perioden.

Harry och amerikanska före detta skådespelerskan Meghan hade båda länge ambitioner att bli föräldrar.

Hertiginnan beskrev en gång att moderskapet stod på hennes 'hinklista', medan Harry ofta berättade hur han skulle älska att få barn, särskilt efter hertigen och hertiginnan av Cambridge hade sina egna.

Det kom inte som någon överraskning när Kensington Palace meddelade i oktober 2018, bara fem månader efter att Harry gifte sig med ex-Suits-stjärnan och när de började en hektisk turné till Australien och Nya Zeeland, som hertiginnan väntade.

Missa aldrig ett kungligt ögonblick

Hertig och hertiginna av Cambridge årsdag bilder

Håll dig uppdaterad med alla de senaste nyheterna från drottningen, Charles, William, Kate, Harry, Meghan, George, Charlotte, Louis, Archie och resten av familjen.

Vi skickar de bästa kungliga nyheterna direkt till din inkorg så att du aldrig behöver missa någonting. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.

yorkie (chokladkaka)

Ämnet hade till och med dykt upp i parets förlovningsintervju.

'Du vet, jag tror ett steg i taget, och förhoppningsvis kommer vi att bilda en familj inom en snar framtid', sa Harry.

Inför bröllopet antydde Meghan också att hon skulle börja sitt eget barn.

På en resa till Belfast mindre än två månader före deras stora dag skämtade Meghan när hon visade ett innovativt sortiment för nyfödda: 'Jag är säker på att vi någon gång kommer att behöva hela (partiet).'

Det var i en intervju 2016 som hon sa att det att bli mamma stod på hennes 'hinklista'.

'Jag kan inte vänta med att bilda familj, men i god tid', sa hon.

Under Meghans graviditet kallade en glad Harry barnet 'vår lilla bula' och hertiginnan blev känd för att hon upprepade gånger vaggade magen.

När hon var sju månader & apos; gravid, Meghan njöt av en babyshower med vänner i New York och reste till USA på en privat jet som enligt uppgift betalats av tennisstjärnan Serena Williams.

Amal Clooney och Jessica Mulroney var bland gästerna som framträdde på det överdådiga femstjärniga Mark Hotel.

De samlades på det dyraste hotellrummet i USA, Penthouse Suite, som kostar 75 000 dollar (57 000 pund) per natt.

Kvinnorna tillbringade sin tid tillsammans med att lära sig blomsterarrangemang, med sina ansträngningar skickade till Repeat Roses, en organisation som ger oönskade blommor till bra ändamål som hospices.

Med Archies ankomst tycktes Harry och Meghan lätt ta sig till föräldraskapet.

På en resa till Haag strax efter förlossningen beskrev hertigen sin nyfödda som 'väldigt tyst'.

Fyra månader efter att Archie föddes var Meghan tillbaka på jobbet och lanserade en kollektion av kapselkläder till förmån för Smart Works -välgörenheten.

Hon skojade när hon lämnade lanseringshändelsen: 'Jag måste återvända till bebisen - det är matningstid.'

Meghan hade en framgångsrik förlossningsupplevelse på det lyxiga Portland -sjukhuset, men förväntas välkomna sitt andra barn utomlands.

Han eller hon kommer att vara den högsta kungliga i den nuvarande arvserien som har fötts utomlands.

Under lockdown berättade båda Sussexerna om hur de uppskattade tiden de tillbringade med Archie.

Efter Meghan: s seger i sin integritetskamp mot Associated Newspapers Limited den här veckan tackade hon Harry, hennes mamma Doria Ragland och hennes juridiska team för deras '' obevekliga stöd '' som följde efter '' två långa år av att driva rättstvister ''.

Meddelandet om hennes graviditet kommer att ses av vissa när Meghan går framåt och lägger rättsfallet bakom sig.

Ladbrokes senaste spel

Royal Baby Sex

Pojke - 10/11
Flicka - 10/11

Royal Baby Name

Alfie - 4/1
Alexandra - 4/1
Charles/Charlie - 5/1
Florens - 5/1
Arabella - 6/1
Freddie - 6/1
Nåd - 6/1
Elizabeth - 6/1
Alice - 6/1
Philip - 6/1
Alexander - 8/1
Vinn - 7/1
James - 8/1
Diana - 10/1
Emily - 10/1
Spencer - 12/1
Doria - 12/1
Thomas - 20/1
William - 25/1

Se Även: