James Haskell hyllar sin fru Chloe Madeley efter att ha lagt '' 1 000 kvinnor ''

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

(Bild: Getty)



Rugby -esset James Haskell har berättat om sin hängivenhet till sin fru Chloe Madeley i en ljuvlig hyllning - efter att ha gett upp sina kvinnliga sätt.



I en vårtaintervju gav James, 35, en inblick i parets relation och berättade hur hon är 'limet som håller honom ihop', som har passat på honom när han 'skadades och kände sig nedstämd' .



Den tidigare Wasps -stjärnan berättade också hur Chloe, dotter till tv -legenderna Richard Madeley och Judy Finnigan, hävdar att han har legat med 1000 kvinnor men han vet att 'hon är den'.

Berättade James Solen : Jag visste att hon var The One när jag var på sjukhus, återhämtade mig från en annan operation, och hon trakasserade sjukhuspersonal och erbjöd sig att betala för en säng på sjukhuset så att hon kunde vara vid min sida.

Jag visste då att hon inte skulle gå någonstans.



barbara windsor scott mitchell

James sa att Chloe, som han gifte sig med i december 2018, alltid har stannat vid hans sida (Bild: Instagram)

Chloe är limet som håller ihop allt. Hon såg efter mig när jag var skadad och nere, hon vårdade mig tillbaka till hälsan.



Han tillade att Chloe, som han gifte sig med i december 2018, har stannat vid hans sida - 'lärde sig om rugby när hon absolut ingenting visste om spelet innan hon träffade mig' och tillade fräckt 'hon är passform ... och ibland rolig'.

arsenal målvaktspaket 2020/21

James talade uppriktigt om sitt sexliv och berättade hur hans fru hade 'spelat siffror' och hävdat att han hade legat med 1000 kvinnor, men han svarade '12'.

Han sa att han 'absolut inte hade någon del i det' och tillade 'allt det där, det är helt irrelevant' och han behövde inte gå in på detaljerna i sitt förflutna.

James, på bilden för att spela för England, gick i pension 2019 och fortsätter nu en karriär inom MMA (Bild: Getty Images)

Han fortsatte med att skämta 'det är ingen idé att gå till himlen med en massa jungfrur eftersom de inte vet vad de gör'.

Han berättade hur Chloe tänker varje gång hon går till gymmet tittar han på porr.

Vid det här laget avbröt Chloe och insisterade på att det var 'sant' och 'James tittar på porr när hon tränar'.

rik mayall familjebilder

James insisterade på att Chloe gillar X-rankade filmer och hävdade att 'När hon skriver in YouTube på sin telefon kommer det upp YouPorn.'

James gick i pension 2019 och fortsätter nu en karriär inom MMA.

James och Chloe är kända för att vara mycket öppna om sitt sexliv (Bild: Instagram)

Han var en av kändisarna som deltog i I & apos; m a Celebrity 2019.

Han och Chloe är kända för att vara mycket öppna om sitt sexliv, med The Daily Star rapporterar att de två hade engagerat sig i ett sexmaraton efter hans djungelstund.

I mars sa James att han förlorade ett avtal på 100 000 pund per år eftersom 'förare av Range Rovers inte vill läsa om mitt sexliv'.

James har just släppt sin självbiografi, What A Flanker, som beskriver gruvliga rugbyinvigningar - inklusive en som involverar en flaska öl och en spelares botten.

Se Även: