Julia Stiles avslöjar söta detaljer om Heath Ledger från 10 Things I Hate About You set - 10 år efter hans död

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

När 10-årsjubileet för Heath Ledgers bortgång närmar sig, har hans tidigare medstjärna avslöjat söta detaljer om den australiensiska skådespelaren från deras tid som arbetade tillsammans på kultklassikern 10 Things I Hate About You.



iphone 11 releasedatum i Storbritannien

Julia Stiles intervjuades när samtalet gällde deras hit 1999, och hon hade inget annat än söta ord att säga om sin medstjärna.



Hon avslöjade för news.com.au att Heath skulle ta med sig en didgeridoo - ett traditionellt inhemskt australiensiskt musikinstrument - för att spela, där han spelade för skådespelare och besättning.



De två arbetade tillsammans om klassisk film 10 Things I Hate About You

Julia Stiles avslöjade söta detaljer om stjärnan i en intervju nyligen (Bild: Getty)

när kommer maleficent ut uk

Vem visste att bad boy Patrick hade en sådan hemlig talang?



Han var alltid en glädje, säger 36-årige Stiles. Han hade en didgeridoo som han hade med sig och han spelade varje dag ... jag hade aldrig sett en förut, det var en sådan nyhet.

Men bortsett från den begåvade Aussies musikaliska gåva avslöjade Julia också några intima detaljer om deras kapris bakom kulisserna och erkände att de unga stjärnorna skulle ansluta sig i deras stillestånd.



Filmen medverkade Joseph Gordon-Levitt och Larisa Oleynik

natasha hamilton storebror

Gissa att det är vad du får när du har en het gjutning som anpassar sig till berömmelsens spänning - och ett smäll av hormoner som rasar genom deras kroppar - utan rädslan för sociala medier som dokumenterar varje rörelse.

De flesta av skådespelarna var relativt okända vid den tiden, förutom Joseph Gordon-Levitt, som redan hade blivit ett känt namn tack vare sin roll i sitcom Third Rock From The Sun.

Det kommer när 10-årsjubileet för Heaths död närmar sig (Bild: Spike TV)

Medan hon inte skulle nämna vem som höll på med vem, var hon mer än villig att erkänna lite extra-läro-kärlek & apos ;.

Naturligtvis fanns det - du får ihop ett gäng unga människor, du har mycket roligt ..., sa hon. 'Vi var i en tid i våra liv när vi fortfarande var öppna och ocensurerade och omedvetna-det var kul.

predator 2018 släppdatum i Storbritannien

Efter filmen fortsatte de flesta av rollmedlemmarna att uppnå internationell berömmelse, men Heaths stjärna lyste klarast när han spelade i 19 filmer och vann en postum bästa manliga biroll för sin banbrytande roll som Joker i The Dark Knight.

Heath vann en Oscar för sin roll i The Dark Knight (Bild: Reuters)

Julias inträde kommer när 10-årsjubileet för Heaths bortgång närmar sig och landar den 22 januari.

Skådespelaren gick bort 28 år gammal efter en oavsiktlig överdos av receptbelagda läkemedel i hans lägenhet i New York.

Han lämnade efter sig en ung dotter, Matilda, nu 12-årig, som har blivit en underbar ung tjej när hon uppfostrades av Heaths tidigare partner, skådespelerskan 37-åriga Michelle Williams.

Se Även: