Barbara Windsor och Scott Mitchells liv innan förödande Alzheimers kamp

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Barbara Windsor hade ett idylliskt liv med sin toyboy -man Scott Mitchell innan hennes förödande diagnos med Alzheimers sjukdom.



EastEnders-legenden, 82, träffade skådespelarkonsulten Scott, 57, tillbaka 1992.



De förblev tillägnad varandra tills hennes tragiska död vid 83 års ålder.



Scott hade medverkat i program som Goodnight Sweetheart och Kavanagh QC under sin tid i showbiz innan han klev ur rampljuset.

Paret träffades första gången 1992 när hon var 55 och han var 29 - Barbara var vän med Scotts föräldrar och han erbjöd sig att hämta henne och köra henne till en middag hemma hos dem.

dj flume sexakt

I sin bok, All of Me An Extraordinary Life, erkände skådespelerskan att hon sa till honom: 'Du är en mycket smart ung man.'



Barbara Windsor och Scott Mitchell träffades redan 1992 när hans föräldrar bjöd in henne på middag (Bild: Getty Images Europe)

Hon var fortfarande gift med sin andra make Stephen Hollings vid den tiden, men höll kontakten med Scott och hjälpte honom till och med genom att sätta honom fram för en skådespelarroll.



Barbara insisterade på att han inte var mer än en vän på den tiden och tillade: 'En charmig, intelligent och attraktiv vän, visserligen.'

william kate och george

Efter att hennes äktenskap med Stephen slog stenarna slutade hon med att gå ut på middag med Scott och deras förhållande blev romantiskt.

Paret gifte sig år 2000 (Bild: Scott Mitchell)

Hon lämnade sin man för Scott och deras virvelvindromantik blev allvarlig, med dem som knöt knuten 2000.

I sin bok erkände Barbara att de hade diskuterat åldersklyftan mellan dem och bestämt att det inte skulle påverka deras förhållande.

stephanie cole emma marshall

Hon skrev: 'Vi diskuterade åldersskillnaden, men kom överens om att det skulle vara mer ett problem för andra människor än för oss.'

Scott stöttade Barbara under de goda och de dåliga tiderna (Bild: PA)

När hennes förhållande till Scott blomstrade, så gjorde hennes karriär som Barbara var på höjden av hennes EastEnders berömmelse.

skulle Kroatien diskvalificeras

Han följde med henne till showbiz-evenemang och välgörenhetsdoser och de njöt regelbundet av överdådiga semestrar tillsammans och sprang iväg till solfyllda platser inklusive Barbados.

Läs mer

RIP Dame Barbara Windsor
Barbara Windsor dör, 83 år gammal Scott Mitchells känslomässiga uttalande Dermot O & apos; Leary påminner om sin vänlighet & apos; Hyllningar flödar in från medstjärnor och kompisar

Scott var också vid hennes sida under de dåliga tiderna och stödde henne under hela kampen mot Epstein -Barr -viruset, vilket tvingade henne att ta en längre paus från BBC One -tvålen.

Han hjälpte hennes kampanj för att öka finansieringen för demensvård (Bild: PA Wire / PA Images)

Hon återvände men lämnade tvålen 2010 och gjorde en handfull framträdanden före hennes sista scener 2016.

År 2018 gick Scott ut offentligt med Barbara Alzheimers diagnos och avslöjade att hon i hemlighet kämpat mot sjukdomen i fyra år.

Trots hennes kamp stannade den hängivne maken Scott vid hennes sida.

För att bekräfta hennes sorgliga död, som kom vid 20.35 -tiden på torsdagen på ett vårdhem i London, sa Scott: 'Hennes bortgång var från Alzheimers/demens och Barbara dog till slut fredligt och jag tillbringade de senaste sju dagarna vid hennes sida.

kaos med ed miliband

Paret hade en virvelvindromantik som blev ett starkt och lyckligt äktenskap (Bild: PA -arkiv/PA -bilder)

'Jag själv, hennes familj och vänner kommer att minnas Barbara med kärlek, ett leende och tillgivenhet för många år av hennes kärlek, roliga, vänskap och ljusstyrka hon tog med oss ​​i alla våra liv och den underhållning hon gav till så många tusentals andra under sin karriär .

'Barbaras sista veckor var typiska för hur hon levde sitt liv. Full av humor, drama och en kämpaglöd till slutet.

”Det var inte slutet som Barbara eller någon annan som lever med denna mycket grymma sjukdom förtjänar.

'Jag kommer alltid att vara oerhört stolt över Barbara's mod, värdighet och generositet som hanterar sin egen sjukdom och fortfarande försöker hjälpa andra genom att öka medvetenheten så länge hon kunde.'

Se Även: